- 10 Nisan 2014
- 42.442
- 113.725
- 798
kaslı bacak bıngıl bıngıl sallanan bacaktan 10 kat iyidir şükretbenim bacaklarim aşiri paten bisiklet kullanmaktan ip atlamaktan ve zamaninda fazla spor yapmaktan sanirim kasli
abim bile roberto carlos halt etmis der bacaklarimi gorunce
bazen disarda etek giyince tanidiklarim falanda soruyor mesela, seninki gibi olsaydi dikkat cekmezdi bak demek ki degısigim ben mesela cok sikildim hep ayni bacaklari gormekten derim.
sizinde catlaklariniz cok sorun olmaz bence olursada kimseyi takmayin
moralinizi bozmaya degmez
caniniz ne istiyorsa onu giyin
herkes kusursuz ve mukemmel degil sonucta
ahaha oda var evet mesela hic sarkmiyorkaslı bacak bıngıl bıngıl sallanan bacaktan 10 kat iyidir şükret
ben de çatlak yok ama pandemi de selülit sahibi oldum çok şükürrrr
araştırdım at kılı fırçası almam lazımmışYeni oluştuysa ,kremler , özel lifler ve masajlarla kurtulursunuz.
Birde bol su tabi ki.
araştırdım at kılı fırçası almam lazımmış
yüzüme çok bakıyorum envai çeşit serum krem maske ve cilt bakım aletleriyle ama maalesef alışkanlık mı üşengeçlik mi vucuduma krem bile sürmem ayak topuklarım hariçEvet. Çok faydası oluyor.
Birde selülit için olan masaj aletleri var kan dolaşımını hızlandıran onlarda yararlı oluyor varis yoksa tabi. Yoksa tehlikeli.
yüzüme çok bakıyorum envai çeşit serum krem maske ve cilt bakım aletleriyle ama maalesef alışkanlık mı üşengeçlik mi vucuduma krem bile sürmem ayak topuklarım hariç
Bence saçlarBence en çok vücudun ve ayakların ihtiyacı var.
kolumda ve gögsümde var bikinide giyiyorum askılı da kolsuz daMerhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?