- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Benim annemde çok sık kilo alıp veriyor ama çatlağı yok. Sanırım biraz şans ve deriyle alakalı.Kilo alip vermekten galiba. Bende bir tane bile çatlak yok, eşimin ust bacaginda çok çatlak var ve eşim zirt pirt kilo degiştiriyor.
Bende de kilo alma ve boy uzaması sebepli var. Annemse doğum yaptığı hâlde tek çatlağı yok. Eti sıkıdır onun ve çok iyi bakardı kendine. Bol su içmek önemli, çatlak oluşabilecek yerlere düzenli olarak kremler yağlar sürerek bakım yaparak oluşumunu engellemek de mümkün. Kırmızıyken de geçirilebiliyor sanırım. Beyazlayınca sadece estetik yaptırarak kurtulunuyor diye biliyorum ben. Beyazlayanları seviyorum, kırmızılar yara gibi gözüküyor.Benim annemde çok sık kilo alıp veriyor ama çatlağı yok. Sanırım biraz şans ve deriyle alakalı.
amele yanığı mı?Benimde kollarımda beyaz beyaz çatlaklar var ben çatlak kremi kullanıyorum kabak lifinden sonra epey azalttı.Ama amele yanığı olmak istemediğim için kısa kollu giymiyorum
Kısa kollu giyerim. Kım dört dörtlük ki..Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
çok haklısın ben de kısa boyluyum 1.57 ama asla kompleksim yok ve sneaker ayakkabı severim onları giyerim hep çeşit çeşit.topuklu giyy boyunu kaldırsın diyenleri hiçç umursamammKısa kollu giyerim. Kım dört dörtlük ki..
Öyle derler ya haniamele yanığı mı?
Kilo alip verme hizli gelisim.Ya bu çatlaklar nasıl oluşuyor söyleyebilir misiniz?
Sorunuzun cevabına gelince evet giyerdim, neden giymemeyim ki?
Ben kuzenlerimde görmüştüm hamile kaldıkları zamandan itibaren karın ve kalça bölgelerine özel yağlar sürüyorlardı çatlak oluşmaması için. Bazılarında yine de oluşuyordu. Herşeyin başı su içmek zaten. Ben bir türlü alıştıramadım kendimi su içmeyeBende de kilo alma ve boy uzaması sebepli var. Annemse doğum yaptığı hâlde tek çatlağı yok. Eti sıkıdır onun ve çok iyi bakardı kendine. Bol su içmek önemli, çatlak oluşabilecek yerlere düzenli olarak kremler yağlar sürerek bakım yaparak oluşumunu engellemek de mümkün. Kırmızıyken de geçirilebiliyor sanırım. Beyazlayınca sadece estetik yaptırarak kurtulunuyor diye biliyorum ben. Beyazlayanları seviyorum, kırmızılar yara gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?