Çatlaklar ve giysiler?

Çocukluğumdan beri her dönemde kilom hep orantılı olmuştur, şuan da aynı şekilde sabit kilodayim yıllardır ve sadece gram oynar kilom. Ama gel gör ki benim de bacaklarımda çatlaklar var. Herkeste var . Victoria secret mankenlerinin defile öncesi shopsuz fotolarını bulmustum ve bacakları çatlak doluydu. İstisnalar kaideyi bozmaz irili ufaklı herkeste var . Takmayın.

Tesettüre girmeden önce bel bölgemdeki yara yara duran çatlaklara yırtıklara rağmen göbeği açık giymekten vazgeçmemiştim, omuzlarımdaki belirgin kılcal damarlara ragmen kolsuz giymekten vazgeçmedim. Beden sizin bedeniniz kimin ne dediğinin ne önemi var kendiniz mutlu ver rahat olduktan sonra takmayın. Çatlakta olsa bedeninizi sevin

Tanıdığım birçok insanda boy uzamasından kaynaklı olan çatlaklar var. Dizlerin arkasında oluyor genellikle. Pek görünen bir yer değil Benim göbeğimde yeni oldular kıpkırmızı. Açık renk tenliyim, beyazladıklarında pek görünmüyorlar, ben çok zayıfken de vardı iç bacaklarımda. Şimdi de yine o çevrede pembe çıkmışlar. Kilo verip sıkılaşınca da azalıyormuş sanırım görünümü. Beyaz olanlar beni rahatsız etmiyor açıkçası, vücudumun şu hâliyle görünüş açısından en son dert edeceğim şey çatlaklar

Niye saklayacaksınız ki ne istiyorsanız onu giyin.. Kilo alıp vermekten mi çatladı?? Ayrıca yeni çatladıysa öyle görünür ama bi zaman sonra çok hafif görünür dert edinmeyin böyle şeyleri..

Niye saklayacaksınız ki ne istiyorsanız onu giyin.. Kilo alıp vermekten mi çatladı?? Ayrıca yeni çatladıysa öyle görünür ama bi zaman sonra çok hafif görünür dert edinmeyin böyle şeyleri..
Evet kilo alıp vermekten dolayı çatladı.

Evet kilo alıp vermekten dolayı çatladı.
Bende de var o.. Ama benimki basen bölgemde başta mor gibiydi rengi ama sonra geçti ten rengi gibi oldu ama yine de var.. çok dikkat edersen belli oluyor öyle diyeyim.. Sıkma canını boşuna geçiyor yani..

Bende de var o.. Ama benimki basen bölgemde başta mor gibiydi rengi ama sonra geçti ten rengi gibi oldu ama yine de var.. çok dikkat edersen belli oluyor öyle diyeyim.. Sıkma canını boşuna geçiyor yani..
Ya evet çok garip renkleri. Morla kırmızı arası bir şey. Bazen gri oluyor sonra bakıyorum yine kırmızı. Anlamadım bir şey

çok haklısın ben de kısa boyluyum 1.57 ama asla kompleksim yok ve sneaker ayakkabı severim onları giyerim hep çeşit çeşit.topuklu giyy boyunu kaldırsın diyenleri hiçç umursamamm
Aynı boydayız valla bende kimseyi umursamıyorum istediğim gibi yasayamıyacaksam ne anlamı var. Benım tek takıntım kılo çokk aşırı sınırımı bozuyor bu durum alıp vermek yada verince o kiloyu koruyamamak üff berbat bısey.

Vücudunda çatlak olmayan çok az insan vardır bence. Ergenlik döneminde biraz kilo aldım sırtım çatlamaya başladı çok şaşırmıştım İlerleyen zamanlarda bacaklarda kalçada da oluşmaya başladı kafama takıyordum o zamanlar.

Kendinizi üzmeyin dediğim gibi çoğu insanda var. Bu ne diye soranlarda enteresan yani hiçmi çatlak görmemişler

Şu ana kadar hiç insanlardaki çatlaklar gözüme batmadi. Normal geliyor bana.

İnsan vücudu bu sonuçta her türlü tahribata ugrayabiliyor , çok normal.

Kapatıcılar var, çok rahatsız oluyorsanız kullanırsınız ancak güneş korumalı olanları alın.

allah kafa çatlaklığı vermesinn ha ha ha

Ya evet çok garip renkleri. Morla kırmızı arası bir şey. Bazen gri oluyor sonra bakıyorum yine kırmızı. Anlamadım bir şey

O zaman tedavi edilebilir durumdasınız.

Bu renkteyken tedavisi daha kolaymış denilen göre.

Valla benim karnımda var hem çatlak hem sarkma
Açıkçası ben saklıyorum.
Bi kere bikini giydim onda da rahatsız hissettim
Göbeği açık falan giymiyorum bu yüzden

Ama kolumda olsa ve aşırı kötü olduğunu düşünsem dirsek kol falan giyerdim heralde. Aslında bu bi sorun olmamalı çatlak olmuş selülit olmuş vs. Ama işte bize dayatılan güzellik algısına fazla takılmışız

benim bacaklarim aşiri paten bisiklet kullanmaktan ip atlamaktan ve zamaninda fazla spor yapmaktan sanirim kasli
abim bile roberto carlos halt etmis der bacaklarimi gorunce
bazen disarda etek giyince tanidiklarim falanda soruyor mesela, seninki gibi olsaydi dikkat cekmezdi bak demek ki degısigim ben mesela cok sikildim hep ayni bacaklari gormekten derim.
sizinde catlaklariniz cok sorun olmaz bence olursada kimseyi takmayin
moralinizi bozmaya degmez
caniniz ne istiyorsa onu giyin
herkes kusursuz ve mukemmel degil sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…