- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
Tanıdığım birçok insanda boy uzamasından kaynaklı olan çatlaklar var. Dizlerin arkasında oluyor genellikle. Pek görünen bir yer değilBen kuzenlerimde görmüştüm hamile kaldıkları zamandan itibaren karın ve kalça bölgelerine özel yağlar sürüyorlardı çatlak oluşmaması için. Bazılarında yine de oluşuyordu. Herşeyin başı su içmek zaten. Ben bir türlü alıştıramadım kendimi su içmeye
Boy uzaması sebepli de çıktıklarını bilmiyordum :) umarım belirgin değillerdir.
Niye saklayacaksınız ki ne istiyorsanız onu giyin.. Kilo alıp vermekten mi çatladı?? Ayrıca yeni çatladıysa öyle görünür ama bi zaman sonra çok hafif görünür dert edinmeyin böyle şeyleri..Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
Evet kilo alıp vermekten dolayı çatladı.Niye saklayacaksınız ki ne istiyorsanız onu giyin.. Kilo alıp vermekten mi çatladı?? Ayrıca yeni çatladıysa öyle görünür ama bi zaman sonra çok hafif görünür dert edinmeyin böyle şeyleri..
Bende de var o.. Ama benimki basen bölgemde başta mor gibiydi rengi ama sonra geçti ten rengi gibi oldu ama yine de var.. çok dikkat edersen belli oluyor öyle diyeyim.. Sıkma canını boşuna geçiyor yani..Evet kilo alıp vermekten dolayı çatladı.
Ya evet çok garip renkleri. Morla kırmızı arası bir şey. Bazen gri oluyor sonra bakıyorum yine kırmızı. Anlamadım bir şeyBende de var o.. Ama benimki basen bölgemde başta mor gibiydi rengi ama sonra geçti ten rengi gibi oldu ama yine de var.. çok dikkat edersen belli oluyor öyle diyeyim.. Sıkma canını boşuna geçiyor yani..
Aynı boydayız valla bende kimseyi umursamıyorum istediğim gibi yasayamıyacaksam ne anlamı var. Benım tek takıntım kılo çokk aşırı sınırımı bozuyor bu durum alıp vermek yada verince o kiloyu koruyamamak üff berbat bısey.çok haklısın ben de kısa boyluyum 1.57 ama asla kompleksim yok ve sneaker ayakkabı severim onları giyerim hep çeşit çeşit.topuklu giyy boyunu kaldırsın diyenleri hiçç umursamamm
allah kafa çatlaklığı vermesinn ha ha haVücudunda çatlak olmayan çok az insan vardır bence. Ergenlik döneminde biraz kilo aldım sırtım çatlamaya başladı çok şaşırmıştım İlerleyen zamanlarda bacaklarda kalçada da oluşmaya başladı kafama takıyordum o zamanlar.
Kendinizi üzmeyin dediğim gibi çoğu insanda var. Bu ne diye soranlarda enteresan yani hiçmi çatlak görmemişler
Ya evet çok garip renkleri. Morla kırmızı arası bir şey. Bazen gri oluyor sonra bakıyorum yine kırmızı. Anlamadım bir şey
Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
ben de çatlak yok ama pandemi de selülit sahibi oldum çok şükürrrrO zaman tedavi edilebilir durumdasınız.
Bu renkteyken tedavisi daha kolaymış denilen göre.
allah kafa çatlaklığı vermesinn ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?