• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar ve giysiler?

benim bacaklarim aşiri paten bisiklet kullanmaktan ip atlamaktan ve zamaninda fazla spor yapmaktan sanirim kasli
abim bile roberto carlos halt etmis der bacaklarimi gorunce 😁
bazen disarda etek giyince tanidiklarim falanda soruyor mesela, seninki gibi olsaydi dikkat cekmezdi bak demek ki degısigim ben mesela cok sikildim hep ayni bacaklari gormekten derim.
sizinde catlaklariniz cok sorun olmaz bence olursada kimseyi takmayin
moralinizi bozmaya degmez
caniniz ne istiyorsa onu giyin
herkes kusursuz ve mukemmel degil sonucta
kaslı bacak bıngıl bıngıl sallanan bacaktan 10 kat iyidir şükret :KK70:

Ben ergenken sibel can ikondu. Ben de kara kuru kısa boyluydum. Aşırı zayıftım. Streç kot giyince herkes bakıyordu tuhaf tuhaf, herkes bir laf söylüyordu. Giyemiyordum canım sıkılıyordu. Şimdi tamtersine sıfır beden olmak moda. Ama tombullar da çok rahat. Demem o ki kusurlarla barışık olma dönemi artık herkes her şeyi giyiyor rahat olun

Evet. Çok faydası oluyor.

Birde selülit için olan masaj aletleri var kan dolaşımını hızlandıran onlarda yararlı oluyor varis yoksa tabi. Yoksa tehlikeli.
yüzüme çok bakıyorum envai çeşit serum krem maske ve cilt bakım aletleriyle ama maalesef alışkanlık mı üşengeçlik mi vucuduma krem bile sürmem ayak topuklarım hariç :kızgın:

Giyerim hic umrumda olmaz.
Bacaklarimin alt tarafinda eskiden olusmus alerji yaralarinin izleri var mesela ama hic umursamiyorum acikcasi.

Ya Allah aşkına herkesin vücuduyla ilgili bir sıkıntısı var. Kiminin göğsü kimisinin kocaman, kiminin çili var kimisinin vücut lekeleri/benleri, kiminin bacağı tombul, kimisinin kalçası büyük, kimisi göbeğine 3-4. katı çıkıyor, kimisininde çatlağı, varisi var. Kılı tüyü hiç saymıyorum bile. Kaç kadından bundan muzdarip. Demem o ki millete göre yaşanmaz hepimiz bi yerimizi beğenmiyoruz. Böyle kafaya takarsan hayatı kaçırırsınız. zaten imtihan dünyası alacağın iki gülücük bir kahkaha onu da şurda takıntılara kurban etme. Ben mesela en çok yazı severim buruş buruş kırış kırış sarkık çatlak tüm teyzeler atarlar kendilerini denize bir özgüven bir rahatlama bir aman boşver göbeği çatlağı derim ölüm var dünyada sev kendini gitsin ya!

yüzüme çok bakıyorum envai çeşit serum krem maske ve cilt bakım aletleriyle ama maalesef alışkanlık mı üşengeçlik mi vucuduma krem bile sürmem ayak topuklarım hariç :kızgın:

Bence en çok vücudun ve ayakların ihtiyacı var.

istigramda filtreli kolları bacakaları göre göre ruh halımız bozuldu.
kimsenin vücudu bebek poposu gibi değil merak etme.
giy gitsin

Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
kolumda ve gögsümde var bikinide giyiyorum askılı da kolsuz da

Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?

Sanırım ben saklardım. O tür şeylere fazlaca takıntım var maalesef benim de. Kilolu olduğum için (boy: 1.63, kilo: 74 kg.) Kollarımı kalçamı hep saklarım

Ben ergenlikte bir anda uzadım diye dizlerimin üstünde bile yatay çatlaklar var. Şişman olduğum için diğer yerlerimdeki çatlakları saymıyorum bile. Hatta siz diyince baktım kollarımda da varmış :D Hiç saklamak da aklıma gelmedi. İnsanlar çizgi çizgi dövme yaptırıyor. Bu da benim dövmem olsun. Bu zamana kadar yaşadıklarımın göstergesi vücudumdaki izler. Yara izlerim de var onlar için de aynısını düşünüyorum. Hatta biri görüp sorunca hikayesi sohbeti oluyor. Kimse dün doğmadı ya da bilgisayarda yapılmış gibi mükemmel gezmiyor.

Bende de çatlaklar var,selülit var,ve fazla kilomda var.bende hep bi saklama modundaydım.eşim sağolsun aştırdı bana,sen ben böyle güzelsin kime ne,istediğini giy diye diye.hatta bikini bile aldıracaktı 😂 Ben mayo üstüne şort giyer o şortu çıkarmazdım denizde,sahilde..ama şort kullanmadım bu yıl bu da bu yük gelişme benim için.
Nasıl rahatsanız onu giyin.insanların dili zaten durmaz

Back
X