Çatlaklar ve giysiler?

Kaktus1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
109
85
48
Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?

Hayatı boyunca zayıf veya hayatı boyunca kilolu olmuş insanlar hariç kilo değişimi yaşayan herkesin az ya da çok çatlağı vardır diye düşünüyorum.

Siz kolunda çatlak olan biri , kısa kollu giydiğinde kınar mısınız? Başkaları da sizi kınamaz veya ayıplamaz.En fazla 2 sn gözü takılır veya fark etmez bile.

Ben sizin yerinizde olsam bu konunun benim özgürlüğümün önüne geçmesine izin vermem. Ne istersem giyerim.

Benimde vücudum yariklarla dolu :kol içi, bacak içi, omuzlar, sirtimda, belimde, gogus altindan genital bolgeye kadar yirtik adi altinda yariklarim var. Kabartmalı fay hatta haritası gibiyim. Zamaninda bende takiyordum da bir süre sonra normallestirdim. Hicte saklamiyorum.hatta bak bir doktor ben daha ortaokul cocugu iken yirtiklarimi gorup kacinciyi dogurdun? Diye sormuştu bu gibi cok fazla zorbalik yasadim vucut yirtiklarimla ilgili. Çocukken kisa kollu giyemezdim herkes kollarimdakini sorardi ama bence hicte birsey ifade etmiyorlar okadar normallerki suan onlar benim.icin olsada olmasada olur:) ama illa gecsin istiyorsan guzellik merkezlerinde azaltan islem var yaptirabilirsin.

Kollarımda çatlak var kısa da giyerim askılı da ne diye saklayayım

Buyuk konusacagim maalesef ama giymezdim ben kisa kollu..popo altimda çatlaklarım var ve bikiniyle bile cekiniyorum ben..plaj dışında pareosuz dolaşmam mesela. Sirtiniz guzelse oraya verin dekolteyi hem hava da alir yazin bunalmazsiniz

Ya bu çatlaklar nasıl oluşuyor söyleyebilir misiniz?
Sorunuzun cevabına gelince evet giyerdim, neden giymemeyim ki?

Malesef catlak cozumu olan birşey değil.
Benim de dogumdan kalma var, basenlerimin yan kisimlarinda gibi. Yeri nasil tarif edeyim bilemedim. Beni inanilmaz rahatsiz ediyor. Giyinirken aynaya bile baksam üzülüyorum.
Burada 2 alternatifiniz var. Kisa kollu giyememek mi sizi daha cok rahatsiz ediyor, catlaklarinizin gorunmesi mi. Buna gore seçebilirsiniz.
Eger bu rahatsızlığı aşmak istiyorsaniz, birden straplez giymek yerine, yavas yavas önce bol ve volanli kollar tercih edebilirsiniz. Yavas yavas kol boyunu kısaltarak kendinizi alistirabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…