• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar ve giysiler?

Kilo alip vermekten galiba. Bende bir tane bile çatlak yok, eşimin ust bacaginda çok çatlak var ve eşim zirt pirt kilo degiştiriyor.
Benim annemde çok sık kilo alıp veriyor ama çatlağı yok. Sanırım biraz şans ve deriyle alakalı.

Güzellik merkezlerinde yüzde 90 a kadar çatlakların tedavisi var.imkanınız varsa gidin bu dertten kurtulun

Benimde kollarımda beyaz beyaz çatlaklar var ben çatlak kremi kullanıyorum kabak lifinden sonra epey azalttı.Ama amele yanığı olmak istemediğim için kısa kollu giymiyorum 😄

Benim annemde çok sık kilo alıp veriyor ama çatlağı yok. Sanırım biraz şans ve deriyle alakalı.
Bende de kilo alma ve boy uzaması sebepli var. Annemse doğum yaptığı hâlde tek çatlağı yok. Eti sıkıdır onun ve çok iyi bakardı kendine. Bol su içmek önemli, çatlak oluşabilecek yerlere düzenli olarak kremler yağlar sürerek bakım yaparak oluşumunu engellemek de mümkün. Kırmızıyken de geçirilebiliyor sanırım. Beyazlayınca sadece estetik yaptırarak kurtulunuyor diye biliyorum ben. Beyazlayanları seviyorum, kırmızılar yara gibi gözüküyor.

Hepimizin kusuru var. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Mesela çok güzel bir askılı bluz görüp sırf çatlaklarınız yüzünden almıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Hayata sadece bir kez geliyoruz. Başka şansımız olmayacak. Biz kendimizi çok incelediğimiz için her şey gözümüze çok batıyor. Dilediğiniz gibi giyinin, kusurlarınızı sevin❤️

Merhaba herkese. Benim üst kollarımda, omuzlarımda çatlaklar var. Çizgi şeklinde değil ama yarık şeklinde. Bu yüzden ben kısa kol, sıfır kol giymeye çekiniyorum. Hani birden gözükürler falan. Siz kollarınızda çatlak olsaydı onları her zaman uzun kol giyerek saklar mıydınız? Yoksa kısa kol giyer miydiniz?
Kısa kollu giyerim. Kım dört dörtlük ki..

Benimde var giyiyorum birde herkes diyor ki ne bunlar. Ne olduğu belli değil mi

Ne kollar var, herseyide giyiyorlar. Bende
Giyerdim. Önemli olan rahatim, keyfim.

Fakat bacagimda selülitim var Sort desen,
Giyme derim, Cok kôtü durabiliOr

yani kol bu,isterigini giy.

Bende de kilo alma ve boy uzaması sebepli var. Annemse doğum yaptığı hâlde tek çatlağı yok. Eti sıkıdır onun ve çok iyi bakardı kendine. Bol su içmek önemli, çatlak oluşabilecek yerlere düzenli olarak kremler yağlar sürerek bakım yaparak oluşumunu engellemek de mümkün. Kırmızıyken de geçirilebiliyor sanırım. Beyazlayınca sadece estetik yaptırarak kurtulunuyor diye biliyorum ben. Beyazlayanları seviyorum, kırmızılar yara gibi gözüküyor.
Ben kuzenlerimde görmüştüm hamile kaldıkları zamandan itibaren karın ve kalça bölgelerine özel yağlar sürüyorlardı çatlak oluşmaması için. Bazılarında yine de oluşuyordu. Herşeyin başı su içmek zaten. Ben bir türlü alıştıramadım kendimi su içmeye :KK70:
Boy uzaması sebepli de çıktıklarını bilmiyordum :) umarım belirgin değillerdir.

Benim basen ve alt bacak arkasinda var, umrumda bile degiller 🙈
Bacaklar sIkilasinca onlarda ister istemez gerginlesip daha saglikli gorunuyor.
Bence spor yapip catlat bolgeleri forma sokun.
Allah baska turlu saglik sorunu vermesin, catlak nedir ki

Back
X