Çatlaklar Çatlaklar İçin Çözüm Önerisi Olan Var Mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yazilarini gordum bu krem fransada uretiliyormus zaten bende burdaim bende alsam sursem faydasi olurmu denicem bakalm sen gormusun faydasini ins bende gorurum nedir bu catlaklar derdimiz yaa deli olcam :)))))

valla bende giyemiyorum baldirlarimin arka tarflari catlamis etek giysem ben burdaim der gibi cikio ortaya ben oyle bir catlamisimki gogusler bacaklar gobek ne vrsa harita mubarek fizigim cok guzel karnimda yok ama isde catlaklar beni mahvedio napicaz biz yaa deli olcaz aazz kaldi :)))))))))))

Aranızda bu yöntemi uygulayan var mı?
Son zamanlarda bu yöntemle ilgili bi çok yazı okudum fakat
kimi 1-2 haftada düzelme olduğunu yazmış.İnternette başka
bir sitede ise bu yöntemle bir yılda ancak %85 oranında çatlakların
azaltılabileceği yazıyordu.zaten malesef tamamen yok olmuyo
çatlaklar ama benim asıl merak ettiğim bu yöntemi uygularken
deride herhangi bir soyulma meydana geliyo mu?ve uygulayan arkadaşlar
ne kadar sürede verim alabildiler?

canım her hangi bir soyulma falan olmuyo kiminin çatlağını yok ediyo kimininkini azaltıyo kişiden kişiye değişiyo ama faydası var kesinlikle azda olsa

Ya ablalarım ben henüz 14 yaşına bile girmedim. 11 yaşından beri regl oluyorum. Bu sene çatlaklarım oluşmaya başladı. İlk ağda yaparken bacağımın uyluk bölgesinin iç tarafında büyük çatlaklar oluştu. Sonradan bacaklarımın tüylerini alıyordum, eklem yerlerinde de oluştu. Göğüslerimde bile var. Bana yardımcı olabilir misiniz? Konunun tamamını okumaya çalışsam, yapamam herhalde. Annem ile babama soruyorum onlar birşey olmaz geçer diyorlar. Ama benim çatlaklarım mor ve kırmızı renkli. Ne yapmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun, vücudumda iz,çatlak vs. kalmasını istemiyorum

kizlarr, catlaklariniz gecene kadar catlak olan yerleri gözalti kapaticilari sürerek kapatailirsiniz bu da anlik gecici bir cözüm

canım onlar çatlak değil o bölgen kanlanmıştır ağdadan sonra bu aradaa bende 17 yaşındayım :)

Benimde 16 yaşında çıktı ama çok nadiren görlüyor.. popo bölgemde bacak iiçimde felan alışırsın zamanla.

bayanlar ben 14 yaşındayım ve yaklaşık1 yıldır bacağımda çatlaklar var ve kırmızı renk bunun için tatlı bğdem yağını kulandım yaklaşık 1 hafta sadece o bölgeye sürdüm fakat bir fayda etmedi bana yardım edermisiniz lütfen mezuniyet partimde fontotenle kapattım ama artık beni çok rahatsız ediyiyor ayrıca tam olarak baldırımın sağ tarafında lütfen bana gerçekten yardım edin lütfennn

arkadaşlar söyledim tekrar söylüyorum ben lıerac çatlak kremini kullandım çokda iyi geldi çok faydası var şiddetle tavsiye ediyorum

bende alicam ozaman faydasini gorduysen ve nezamnda gordun ne kdr kullandin cnim acaba soylermisin lutfen bu ctlk yuzune beynim kalmadi dusunmekten

gercekten bende cildiricam aynaya bakamiyorum gordukce canim moralim bzouluo bizimi bulur bunlar sinirlerim grilio fizigim super ama ctlak yuzune sifirm ben napcaz bizyaa hicmi caresi yok lanet olsun gercekten o mankenler bide denize girio hic kendileri degiller gibi ya biz harita aynii ((

al benden de o kadar :2: o kadar üzülüyorum ki , ve hala çatlamaya devam ediyorlar . ne olacak bu halimiz :2: daha yaşım çok genç , ne kilo alıp verdim ne doğum yaptım anlamıyorum nerden buldu beni bu dert

al benden de o kadar :2: o kadar üzülüyorum ki , ve hala çatlamaya devam ediyorlar . ne olacak bu halimiz :2: daha yaşım çok genç , ne kilo alıp verdim ne doğum yaptım anlamıyorum nerden buldu beni bu dert

canim bak ben internetten okudum gordum jenovi adli bir krem die bazilari kullanmus uc dort bir ayda etki aliyormussun bende trden siparis ettim kullaniyorum suan vucudu guzel tutuo ama kullandikca fark var gibi istersen al bir dene ben yetkililerlerde gorusdum ama etkisi hemen degil biryadan snra fark ediyor genede bir dene olurmu olur canim

Merhaba ben de 14 yaşındayım bu durum beni de çook üzüyor badem yağını ben de denedim ama etki etmedi bir çaresini bulursan bana da söyle noluuuuur ((

gerçekten çok etkisi var mı benimkiler 2-3 yıllık etkisi olur mu yardım edinn

Merhaba 14 yaşındayım ve 2-3 yıldır çatlaklarla basım dertte !!! Artık aynaya bakamıyorum moralim cok bozuldu nolur bana yardım edinn

merhemin ismi ne?

tamam canım bakayım bir o kreme . ben de bio oil kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır . bir değişiklik olmadı şimdilik , zaten çok umutlu da değildim ama nemlendirir en azından diye kullanmaya devam ediyorum

tamam canım bakayım bir o kreme . ben de bio oil kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır . bir değişiklik olmadı şimdilik , zaten çok umutlu da değildim ama nemlendirir en azından diye kullanmaya devam ediyorum

Merhaba kızlar bugün şans eseri bi yerin reklamını gördüm mail attım hemen cevap attılar uyguladıkları yöntemi bilgilendirmek için bana sunum göndermişler çok heveslendim 12-20 seans uygulanıyormuş çatlaklarınıza bağlı dedi fiyat konusundada 31 ekime kadar seans ücreti 145 tl ama görüşmeye gelirseniz size özel fiyat yapabiliriz dedi düşündümde her ay ona verebilirim gibi geldi sonuçta kremlere yağlara o kadar paralar döktüm ki bunuda denemek kendi vücudumu çatlaksız gördükçe mutlu olmak istiyorum haftaya görüşmeye karar verdim sizce napmam lazım gideyim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…