- Konu Sahibi DevrimGzde
-
gercekten bir cozumu yok mumerhaba kızlar 2-3 yıldır çatlaklarla basım dertte !!! Artık aynaya bakamıyorum moralim cok bozuldu nolur bana yardım edinn
Madecassol ve Hametan kremi karıştırıp sarkan selülitli ya da çatlak olan yerlerinize sürün.. Kokusu iğrenç oluyor karışıncai bendeki çatlaklar çoook derin değildi öyle kremi kullanınca düzenli 1 hafta içinde etkisini görmeye başlamıştım..
1er tüp kremleri kutuda karıştırdım ve her akşam çatlakların olduğu kısımları ovar biçimde kremi sürüp iyice yedirdim.
Sabah kalktım duş aldım kokusu çok fena olabiliyor ama ona da katlanmak lazım. 1ay kullanın farkı görün diyorum sadece.. Üstelik 20 tl ye anca mal olur 1 ay lık kullanımı..
Merhaba, kremleri eczaneden mi alıyorsunuz ya? Bir de hani reçetesiz ilaç satılmıyor gibi bir durum var mı acaba? Hem selülit hem çatlak var, çatlaklarım sadece 7-8 aylık. Hala mor ve kırmızılar. Bu yüzden çok da derinleşmeden bir şeyler yapmak istiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim. Ona göre hemen alayım. :)
Merhaba, kremleri eczaneden mi alıyorsunuz ya? Bir de hani reçetesiz ilaç satılmıyor gibi bir durum var mı acaba? Hem selülit hem çatlak var, çatlaklarım sadece 7-8 aylık. Hala mor ve kırmızılar. Bu yüzden çok da derinleşmeden bir şeyler yapmak istiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim. Ona göre hemen alayım. :)
Merhaba, evet canım eczaneden alıyorsun.. Silverdin hametan ve madecassol a ben 15 tl ücret ödedim.. O devir artık baya geçti, bazı özel ilaçları reçete ile vermek zorundalar. Selülit ve sarmayıda hametan ile içerden toplamaya başlıyor, hem içerden hemde dışardan onarmış oluyor.. Bence denemelisin sonuçta bi selülit kremine ya da çatlak kremine en az 50 tl bayılacaksın..Ben denedim memnun kaldım. Özellikle kollarımda hafif sarkma vardır ya kilo verdikten sonra onu falan bayaa toparladı. İlk bi hafta geçmeden eşim farketti hatta.. Hemen al başla derim ben. Ama kokusu karışınca bir acayip oluyor o konuda uyarıyorum ha aman aman iğrenç değil ama hoş da değil =)))) Başla ve iki en fazla üç hafta içinde kendisini belli eder sende canım..
Merhaba,
Bir arkadaşımın önerisiyle bir krem aldım ve kullandım. Doğal olduğu söylendi. Fazla inanmamıştım ama kullandıktan sonra şok oldum. Faydasını gördüm. Biraz pahalı ama işime yaradıktan sonra onu bile gözüm görmedi. Elimin altında devamlı bulunduruyorum. Geniş kullanımlı bir ürün, harikaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?