- 16 Kasım 2011
- 41
- 0
-
- Konu Sahibi DevrimGzde
bende netten araştırdım.oluşmuş çatlaklarınız varsa önce 6-8 hafta lierac ampül kullanın, daha sonra jeli kullanın deniliyor. ampül 86 YTL,jel 40 küsür.bunun dışında birde elancly reducteur diye bir ürün var ve %86 oranında düzelme olduğu söyleniyor. aranızda bu ürünü kullanan varmı acaba
Ben madecassol ve acnelyse'yi iki hafta oldu kullanmaya baslayali ama soyulma falan olmadi sadece hafif kasinti oldu okadar,bu normal mi soyulmasi icin ne kadar sure gerekiyor.
benimki 3 haftada pul pul dökülmye başlamıştı anca
arkadaşlar çıtı pıtı bi kişilik olduum halda çatlaklar oluşmaya başladı ben buna nasıl dur derim bi önerisi olan var sa acil yazsınn
ben de oldukça zayıfım ama popomda çatlaklar var çok üzülüyorum
bende aynı durumdayım canım ya zayıfım aşırı olmasada ama boyum uzadı kalça genişledi derken hem enine hem boyuna harita gibi oldu
ay sorma canım ya benim de boyumun uzadığı dönemlerde ortaya çıkmışlardı ilk şimdi 24 yaşındayım sanırım hiç geçmeyecekler
ya bn 18 yaşındayım popomun yanında bacak içlerimde ince ince var ayy çıldırıcıyım vallaha onlar olmasa barışcam kendimle isterse tonla basemın olsun ama zayıfım çatlak ne alaka yaaaaa yarabbbbbbbbiiiiii erkeklere verdiğin genlerden bizede atırttıttsaydın bunlar olmazdııbende aynı durumdayım canım ya zayıfım aşırı olmasada ama boyum uzadı kalça genişledi derken hem enine hem boyuna harita gibi oldu