Evet ben de bu konuyu epeydir takip ediyorum ve bunu çok merak ediyorumCADIARZU,lolifer süre hakkında da bilgi verirseniz gerçekten çok iyi olacak.
bence kesin bir süre söylenemez çünkü herkesin cildi farklı ve çatlaklarımızın oluşum süreside farklı bazılarımızın çatlakları daha yeni olmuşken bazılarımızın ise seneler önce oluşmuş çatlakların şeklide farklı bazıları çizgi gibiyken bazıları yırtık şeklinde bu yüzden şukadar sürede geçer demek çok zor ama sabredip en azından bikaç ay uygulamak gerekir diye düşünüyorum..
bence kesin bir süre söylenemez çünkü herkesin cildi farklı ve çatlaklarımızın oluşum süreside farklı bazılarımızın çatlakları daha yeni olmuşken bazılarımızın ise seneler önce oluşmuş çatlakların şeklide farklı bazıları çizgi gibiyken bazıları yırtık şeklinde bu yüzden şukadar sürede geçer demek çok zor ama sabredip en azından bikaç ay uygulamak gerekir diye düşünüyorum..
çok haklısınız ama babaannenin kullanım süresi hakkında bir bilgi edinebilirsek hiç olmazsa kafamızda ortalama bir süre oluşmuş olacak.Kaldı ki benim çok derin çatlaklar da var onları hiç bir güç düzeltemez:1no2:sabredip bekleyeceğiz bakalım
Zaman ayırdığınız için teşekkürler hazan,denemeye başladım karışımı acnelyse de kullanıyorum gelişmeleri tekrar burada paylaşırımyerimseniben
birde burda bi arkadaş resmi çekip paylaşmıştı ya hevesini kırmak istemem ama ben bi fark görememiştim oyüzden braktm yapmayı ben kapri bile giyemiyorum ordada oluşmuş onlarda yeni oluşmuşmafoldumben
çok haklısınız ama babaannenin kullanım süresi hakkında bir bilgi edinebilirsek hiç olmazsa kafamızda ortalama bir süre oluşmuş olacak.Kaldı ki benim çok derin çatlaklar da var onları hiç bir güç düzeltemez:1no2:sabredip bekleyeceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?