Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Evet ben de bu konuyu epeydir takip ediyorum ve bunu çok merak ediyorumCADIARZU,lolifer süre hakkında da bilgi verirseniz gerçekten çok iyi olacak.

bence kesin bir süre söylenemez çünkü herkesin cildi farklı ve çatlaklarımızın oluşum süreside farklı bazılarımızın çatlakları daha yeni olmuşken bazılarımızın ise seneler önce oluşmuş çatlakların şeklide farklı bazıları çizgi gibiyken bazıları yırtık şeklinde bu yüzden şukadar sürede geçer demek çok zor ama sabredip en azından bikaç ay uygulamak gerekir diye düşünüyorum..

ortalama süreyi tahmin ederiz en azından

bencede arkadaşlar haklılar bende bunu düşünmüştüm bi ara,hani eski zmnlarda böle bişi için ne kdr uğraşmış olabilirki babaanne?

çok haklısınız ama babaannenin kullanım süresi hakkında bir bilgi edinebilirsek hiç olmazsa kafamızda ortalama bir süre oluşmuş olacak.Kaldı ki benim çok derin çatlaklar da var onları hiç bir güç düzeltemez:1no2:sabredip bekleyeceğiz bakalım

bu konuda lolifer size yardımcı olacaktır ... ama kendi gelişmelerime bakarak şunu söyleyebilirim örneğin ince çizgi halinde ve yeni oluşmuş olan çatlaklarımda inanılmayacak derecede silikleşme var bazı çatlaklarımda yok oldu çok düzenli yapamasamda önceden çok emin olamıyodum acaba ben gittiklerini görmek istediğim için mi böyle görüyorum diye ama 2 ay sonunda ciddi anlamda etkisini görmeye başladım ama yırtık şeklinde ve uzun süre önce oluşmuş olan çatlaklarımda şuan için silikleşme var eskiye göre çok daha iyi durumdalar sanırım onların içinde birkaç ay daha yapmam lazım yani şunu demek istiyorum ben tüm vücuduma uyguluyorum çatlak olmayam yerlerimede uyguluyorumki yeni çatlakların oluşmasını belki engeller diye aynı uygulamayı tüm vücuduma yapmama rağmen kendi vücudumda bile etki süresi faklı bazıları geçerken bazıları hala duruyo bundan yola çıkarak kesin bir süre söylemek zor diyorum yanlış anlamayın beni... derin çatlaklarımı hiç bir güç düzeltemez diyosunuzya bukadar karamsar olmayın benim yırtık diye söylediğimiz derin çatlaklarım pürüzsüzleşti baya bir düzelme var ben inanıyorumki onlarda geçecek ama sabredip uygulamaya devam etmek gerekiyo ama işte nekadar süre daha yapmam gerekir onu bilemiyorum bir başkasında belki 2 ayda etki edecekken bende 3 ayda olabilir sizede hak veriyorum nekadar sürede geçeceğini bilmek istiyosunuz ama daha öncede dedim bu bilindik kanıtlanmış bir ilaç falan olmadığı için düzelme belirtileri neler nekadar sürede etki eder falan bunları tam bilemiyoruz sadece uygulamayı yapanların tecrübelerine yorumlarına bakarak tahminlerde bulunmaya çalışıyoruz ama lolifer en doğru cevabı verir .... umarım en kısa zamanda şu çatlaklarımızdan tamamen kurtulur sevinç çığlıkları atarız :)):sm_cool: arkadaşlar yine çenem düştü kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
Zaman ayırdığınız için teşekkürler hazan,denemeye başladım karışımı acnelyse de kullanıyorum gelişmeleri tekrar burada paylaşırımyerimseniben

Zaman ayırdığınız için teşekkürler hazan,denemeye başladım karışımı acnelyse de kullanıyorum gelişmeleri tekrar burada paylaşırımyerimseniben

denemeye başlamanıza sevindim ilk zamanlar size değişme olmuyomuş gibi gelebilir pes etmeyin uygulamaya devam edin ben 7. uygulamamdan sonra bazı çatlaklarımda eskiye göre fark olmaya başladığını görmüştüm ama emin olamamıştım acaba ben böyle görmek istediğim için mi diye bide çatlaklarınızın ilk halinin resmini çekin daha sonra karşılaştırma yapar fark olup olmadığını daha rahat anlarsınız ben unutmuştum ilk halini çekmeyi pişmanım :)

bende bugün 6.uygulamamı yaptım ince çatlaklarda bi kaybolma silikleşme bende görüorum ama ben beraberinde bonnie kremde kullanıorum daha çabuk geçsin die:Saruboceq:

birde burda bi arkadaş resmi çekip paylaşmıştı ya hevesini kırmak istemem ama ben bi fark görememiştim oyüzden braktm yapmayı ben kapri bile giyemiyorum ordada oluşmuş onlarda yeni oluşmuşmafoldumben

Çaresiz her duyduğumuzu deniyoruz,bunu da deneyelim bakalımCADIARZU kapri giyemiyorum demişsiniz çok iyi anlıyorum ben de yazın bile kolumu kapatacak şeyler giyiyorum çünkü omzum ve dirseğim arası harita gibi resmen:1no2:

Son düzenleme:
bende bugun 12 .sanırım uygulamayı yaptım yarın dınlencem ama ılk zamanlar sankı sılıklesme hıssedıyodum ama artık sankı aynı gıbı gelıyolar...ya moralım bozuluyo bazen ama devam edelım hepberaber

Bugün benm dinlenme günüm, diz kapaklarımın arkası çatır çatır çatlıyordu incecik bugün baktım silikleşmişler.. Bu hafta bitmeden biter benm yeni çatlaklar

kızlar, bende 5. uygulamayı yaptım sanırım bazılarına bakıyorum çok az görünüyo gibi ama deriyi biraz gererek bakınca aynı sanki kalınlıkları sizinde öylemi acaba ,geçerken öyle öylemi yok olacaklar ,gerçi daha erken belki ama sizinde öylemi...fisfisfis

ben gelismelerden gayet memnunum.kuru vucuduma cok civik olmayacak sekilde uyguluyorum kahve limonu.vaktim oldukca tum vucuduma uyguluyorum.once sorunlu olan bolgelere uyguluyorum ki karisim sorunlu bolgelerde daha cok beklesin.daha once kilo verdigim icin mi catlaklarda azalma var diye tereddut ediyordum ama bir suredir kilom sabit olmasina ragmen siliklesme artti.hem de catlaklarim hic yeni degil.en azindan 5-10 senelik..kesin sonuc mu bilmiyorum ama zaten kahve-limondan baska alternatifim de yok gibi.sonuc almak isteyen arkadaslar lutfen sabirli olun.ve catlaklariniza her gun bakip kendinizi strese sokmayin.en azindan 1-2 hafta catlaklariniza bakmayi birakin ve kahve limona devam edin..ve diger arkadaslarin da dedigi gibi hepimizin cilt yapisi,catlaklarin olusma zamani farkli oldugu gibi vucudumuzdaki catlaklarin iyilesme sureci de farkli olabilir.mesela gozlemledigim kadariyla gogusteki catlaklar basendeki catlaklardan daha inatci..
bu mesajin hepinize bir umut olmasi dileklerimle..

Puhacım senin adına olan gelişmelere sevindim:) umarım verdiğin kiloları benim gibi 100 kere geri alıp 1000 kere de geri vermek zorunda kalmazsn=)

Benm de bgün 5. gün degisme göremedim ya ise yaramıcak diye korkuyorm senağlama bu kadar kısa süre de sonuc vermemesi normal aslında ama simdiye kadar o kadar cok ugrastım ki sıkıldım artık sabrede sabrede bi an önce kurtulmak istiyorum :) bu kadar kısa zmanda sonuc alabilen var mı ?

babanneniz ne kadar süre kullandı sevgili lolifer.
cevap bekliyoruz.
ayrıca böyle bir topic açtığın için de teşekkürler a.s.

kızlar benm büyükannem doğumdan sonra düzenli olarak ne kadar kullandığını bilmiyorda, doğumdan sonra bir süre adet görülmüyor ya 6i-12 ay arası işte o kadar süre yapmş büyükannem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…