kızlarr ben çok düzenli yapmadım ama bazı yerlerde parçalanma ve silikleşme var gibi gelio inş yanılmıorumdurr.ama bi tane çatlağım yok oldu eminim oldugu yerde yokk çünkü orda çatlak olduguna eminimmm
diyetisyen güzllik uzmanı bunlar hep kalıplaşmış şeyleri söylerler canım...daha bir tane layıkıyla araştırmışş kendini geliştiremişş işini dolu dolu yapan her sorduğunuza doğru düzgünnn net cevap veren bir güzellik uzmanı gördünüzmü gçremezsinizz kalıplaşmış cimcimeli bir kaç lafı yana yana koyupp size sunarlar başka bişey yok..hep bitkiseldirr kremler vs vss içine birkaç güzel esans cafcaflı janjanlı kutularr tamma işte al sana pahalı ürünlerr...abartıdır hepp..
bazen bakıyorum çok silikleşmişler,hatta arkadaşlarıma diyorum ''kahve-limon karışımı kadar hızlı geçiren bi formül yok'' ama snra bi bakıyorum çatlaklar sanki eskisi gibi geri gelmiş. ama şu da var,benim göğsümdeki çatlaklar 9-10 senelik,ergenlik döneminde hızlı büyümeden kaynaklanıyo,yani 1-2haftada geçecek bişey değil,imkansız....
tekrar geri gelmeyeceklerinden emin olsam aylarca yaparım,fakat bu geri dönüşler beni tedirgin ediyo.
kızlar bu kahve limonu sürdükten sonra vucudunuzu sabunla yada duş jeliyle yıkıyormusunz
lolifer bunu büyükannen yapmıştı demi sormadınmı kaç senede bitmiş çatlakları eski kadınların işi gücü çok oluyomuş kadın bunla uğraşmış mı senelerce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?