bende de aynı problem oluyo bi yaptıgım bi yaptıgımı tutmuo limonlar yüzünden.ama artık genelde bulamaç halinle hazırlıorum.çok sulu olunca akıp gidio kuru olunca sürülmüo.en iisi bulamaç şeklinde hazırlamak bence.kıvamı tutturamazsam ne eksikse onu ekliorum canımm sende öle yap bencee.ve ilginçtirki bazen yetioo bütün vücudumaa bazendee yetmioo süremediğim yerler kalıoo bi de ona sinir oluorum kahveli kahveli duştanda çıkıp yapamıorum yenidennklava:
evet limona göre değişiyo ne çok sulu nede çok katı bulamaç şeklinde olacak 3 tatlı kaşığı kahve 1 limonun suyu diyoruz ama sen onu kendine göre ayarlarsın sulu olursa biraz daha kahve eklersin bu limonlara güven olmuyo :))) sanırım ikincisinde çok katı olduğu için hemen kurumuştur kıvamı ayarlarsan hemen kurumaz iyice yedirerek masaj yapmayıda ihmal etme ...
bende de aynı problem oluyo bi yaptıgım bi yaptıgımı tutmuo limonlar yüzünden.ama artık genelde bulamaç halinle hazırlıorum.çok sulu olunca akıp gidio kuru olunca sürülmüo.en iisi bulamaç şeklinde hazırlamak bence.kıvamı tutturamazsam ne eksikse onu ekliorum canımm sende öle yap bencee.ve ilginçtirki bazen yetioo bütün vücudumaa bazendee yetmioo süremediğim yerler kalıoo bi de ona sinir oluorum kahveli kahveli duştanda çıkıp yapamıorum yenidennklava:
bence beyaz çatlakların için kahve limonu yap ama pembe olan çatlaklar daha yeni çatlamış ve hala çatlama potansiyeli olan çatlaklardır bence bunlara sert bastırman vs iice çatlamalarına yol açar,onlar için yağ,nemlendirici krem vs sürmen bence daha mantıklı..ben böle düşünüyorumm en azından cnm kolay gelsin..
Evet, şimdiki hedefim bu. Bulamaç gibi olacak ama vücuduma sürdüğümde hemen kurumayacak. ıyice yedirmeye çalışıyorum ama ne kadar zormuş. Hemen yoruluyorum. Henüz tenimi kırmızı yapmayı başaramadım. Kol kaslarım çok zayıf sanırım. Bu gidişle en azından kol kaslarım gelişecek :))
Dün gece dinlenme değil kahve günümmüş iyi ki bir yere yazmışım. Çok geç saatte kahvelendim. Bir daha aynı saatte yapmaya çalışacağım. Bu sabah kalktığımda çatlaklar genişleşmiş ve daha görünür olmuş hale gelmişlerdi. Ama pembe olanların üstleri biraz kırışmış. Belki düzelmeye başladığı anlama geliyordur. Bir de dün yine katı olmuştu, kuru kuru yedirmeye çalıştım. Belki tahriş olmuştur.
Biraz tedirgin oldum. O yüzden bundan sonra kesinlikle daha sulu yapacağım. Madecassol'ü de günde bire indireceğim sonra da gerekirse bırakarım. Belki cildimi fazla yoruyorumdur. Aslında en güzeli önce kahve-limon yapmak bundan sonuç alınca bundaki iyileşmem bittiğinde madecassol'e geçmemdi. Ama birkaç hafta sonra tatile gideceğim için o zamana kadar pembelerden kurtulmak isteyince bir an önce sonuç istedim. Belki de iyileşme sürecine girmişimdir ve madecassol'ü bırakınca yavaşlayacak. Off bilmiyorum.
ıçinizde olumlu sonuç almadan önce pembe çatlakları hafifçe yanlara yayılan veya sedef çatlakları daha görünür olan oldu mu? Bir de kahve-limonu hem madecassol'lü hem de madecassol'süz yapıp aradaki farkı gören var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz benim için çok faydalı olacak arkadaşlar.
lolifer arkadaşımız kahve limonu uyguladığımızda başka birşey sürmememizi söylemişti ben sadece kahve limon uygulamasını yaparak faydasını görmeye başladım baya silikleşme oldu bazı çatlaklarım kayboldu...canım senin yazını görünce yazayım dedim çünkü iyice kafam karıştı daha önce madecassol hiç kullanmamıştım ama burda kullanan arkadaşları görünce şeytana uydum bir kere sürdüm napalım çatlaklarımızdan kurtulmak için her yolu deniyoruz :)) ama madecassolu sürünce sabah baktım sanki silikleşen çatlaklarım dahada belirginleşti kahve limonlada belirginleşme oluyodu ama bu seferki farklıydı banamı öyle geldi bilmiyorum birazda pişman oldum keşke hiç madecassol sürmeseydim diye ... madecassol ile birlikte kahve limonu uygulayan arkadaşlar faydasını görüyomusunuz sizdede çok fazla belirginleşiyomu etkisi bu şekildemi devamlı kullanmak mı gerekiyo lolifercim sen ne diyosun madecassol ve kahve limonın birlikte kullanılmasına kahve limondan çok memnunum ama kafam karıştı acaba ikisini bir arada kullansan sonucu daha iyimi olur diye düşünmektenden de alamadım kendimi .. ama sadece kahve limona devam etsem galiba daha daha iyi iyice kafam karışmadan :)) en kısa zamanda şu çatlaklardan kurtulsakya ne yapacağımızı şaşırdık ..madecassolude annem güneş lekesi için eczaneye gitmişti onlar bunu vermişler baktım adı tanıdık geldi forumu araştırdım burda yazan arkadaşların dediği kremdi sonra googlede araştırdım sivilceye iyi geldiğini öğrendim annem güya kendine aldı ama kardeşimin sivilcelerine uyguladık o ara işte bende şeytana uyup sürdüm birkere aahh ahh çatlaksız günler ...
bide şöyle bişi var benim çatlaklarım dizlerimin arkasında bacağımı kaldırıp bakınca nerdeyse yok gibiler ama ayağa kalkıp arkadan bakiyim aynen orda duruolar sinir ediolar beni ya ndn böylelermafoldumben
bide hamilelilkte oluşan çatlaklar hamileyken olduğu için doğuma kdr pek kızarıklık kalmamıştır doğumdan sora beyaz bi haldedir yüksek ihtimal..
Çok teşekkürler. Ben de bundan kaygılanıyorum ama lolifer'in büyükannesi doğumdan sonra uygulamış. Onunkiler hemen sedefe dönmemiştir diye tahmin ediyorum. O yüzden bir süre daha denemeyi düşünüyorum. Gerçi herkesin yapısı farklı. Benim cildim çok allerjik. O yüzden kötüye giderse bırakacağım. Gelişmeleri yazacağım. Tekrar teşekkürler.
Hamileler yapmasınlar, bu uygulama banyoda eğilip kalkarak yapılması gerektiği için dengelerini kaybedip düşme riskleri var
Kırmızı çatlaklarda benm tam 1 ayın sonunda daralma gördüm ben, sonrasında kilo alsamda kırmızı çatlaklarım aynı daralmışlıkla kaldılar
4. uygulamamı mı ne yaptm, diz kapağımın arkadasında yeni oluşan çatlaklarımın sol tarafmdakiler kayboldu sağ tarafımdakilerde daha bir değişiklik yok
1 ay denemeden karşıma işe yaramıyor diye gelmeyin, cıngar çıkartırım:))))
başka soru var mıydı:S???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?