ilk edapta bende beyazlama hissine kapılıyordum ama zaman içerisine gözle görülür değişiklikler farkettim hatta arkadaşıma soruyorum. inanın hatta göbeğimde bile bir toparlanma var bunu bile farkediyorlar bu da beni şuanda mutlu ediyor. ben birde sabah akşam madecassol kullanıyorum tabi onunda etkileri var. ben hep diyorumki tamamiyle geçmesini bekleyemeyiz. görüntüde düzelme olsun yeter bana.madecassolu burda bir dr. vasıtasıyla çok araştırdım ve aldım. yanlız tedavi uzun olacak. belki 1 yıl belkide daha çok. olsun be sonuçta bu krem cildimide yumuşatmakta.dediğim gibi kızlar uzun vade sabır inanç çok önemli.
SEVGİYLE KALIN VE SABIRLA BUNLARI KULLANIN..
BU BENİM NACİZANE FİKRİM.
BEN DEVAM DİYORUM VE MEMNUNUMMM.............
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Merhaba ben siteye yeni kayıt oldum. Ama son bir haftadır kahve-limon sayfalarını okuyorum. 2 kez de uyguladım, bugün dinlenme günümdeyim. zilayna, madecassol kullandıktan kaç saat sonra kahve-limon yapıyorsun? Ben sabah madecassol, gece kahve-limon, ve yatmadan hemen önce yine madecassol sürüyorum. Ama madecassol'de çok az masaj yapıyorum. Krem emene kadar. zilayna sen madecassol'u nasıl uyguluyorsun, çok masaj yapıyor musun?
Benim iki tip çatlağım var. Eski olanlar 18 yıllık ve sedef rengi. Yeni olanlar pembe renk ve 1 yıllık. İlk etapta yeni pembe olanları takip edeceğim. Sonuçları buradan yazacağım. Paylaşım için lolifere'e ve büyükannesine çok teşekkürler.
Çeşit çeşit kremlerle uğraşmaktansa bu kahve-limon karışımını denemeye karar verdim.
Konu sahibi arkadaşa paylaştığı için teşekkür ederim.
(Düzenli yapabilirsem sonuçları yazacağım.)
bu kahve lımon nasıl hazırlanıyo yardımmmm kahve turk kahvesımıhazan cım cok saol yıne moral oldu okuduklarım ne olursa artık ben devam edıcem ...
bende nasıl gozuktukjlerı konusunda FIKR DEGISIKLIGI YASIYORUM HEP MAA DOGAL Peelıng dedıgın gıbı bıse kaybetmem sonucata devam edıcem ınsallah guzel sonuc alalım hepımız
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz
lutfen bırı su kahve lımonun tarıfını versınnnn.kahve ne kahvesi yaaaa biri yazsinnnnn:Saruboceq:
taylor arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza.. kahve limonda yenisin umarım sabır ve inatla bu formüle devam edersin. benim çatlaklarım doğumdan kalma ve beyazlar tam 11 yıllık...
madecassolu sanak akşam sürüyorum iyice emene kadar sürüyorum. işten eve geldiğimde hemen banyoya koşuyorum bugünde olduğu gibi bugün kahve limon günümdeyimde.. az önce çıktım banyodan tabi kahve limon kokularıyla anlayacağın sıcağı sıcağına açtım mesajınla karşılaştım.
birazdan da madecassol süreceğim.. yani herhangi saat yok arada. tabi banyodan hemen sonra değilde üzerinde 1 saat sonra falan sürüyorumm.. aslında kafama göre canım onun bir yan etkisi yok çünkü..
pembe olan çatlakların çözümü var canım ama üzerinde yıllar geçenin tamamiyle geçmesini bekleyemeyiz. kahve limon yada madecassol kullanmaktaki amacım sadece toparlasın azda olsa bir düzelme olsun yeter bana
çatlaklara savaş açtık hjadi bakalım kolay gelsin canım arkadaşımm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım 3 tatlı kaşığı türk kahvesi 1 tane limonun suyunu karıştırıyosun çatlaklarına iyice yedirerek masaj yaparak sürüyosun bunu 2 gün uyguluyosun 1 gün ara veriyosun o 1 günlük ara vücudun dinlenmesi için....
Ben de böyle yapıyorum ama bir keresinde çok sulu oldu bir keresinde de çok katı. Limona göre çok değişiyor. Keşke olumlu sonuç alanlardan biri kıvamı anlayabileceğimiz bir limon-kahve fotoğrafı eklese. Olumlu sonuç alabileceğim kıvamı anlasam hep onu tutturacağım ama nasıl olması gerektiğinden de tam emin değilim. Ben ilk yaptığımda içilebilecek kıvamdaydı. İkincisindeyse kaşıkla yenebilecek kıvamda, kesinlikle akmıyordu. Ikincisinde fazla masaj da yapamadım vücudumda hemen kuruduğu için.
Ben de böyle yapıyorum ama bir keresinde çok sulu oldu bir keresinde de çok katı. Limona göre çok değişiyor. Keşke olumlu sonuç alanlardan biri kıvamı anlayabileceğimiz bir limon-kahve fotoğrafı eklese. Olumlu sonuç alabileceğim kıvamı anlasam hep onu tutturacağım ama nasıl olması gerektiğinden de tam emin değilim. Ben ilk yaptığımda içilebilecek kıvamdaydı. İkincisindeyse kaşıkla yenebilecek kıvamda, kesinlikle akmıyordu. Ikincisinde fazla masaj da yapamadım vücudumda hemen kuruduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?