• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
hazan cım cok saol yıne moral oldu okuduklarım ne olursa artık ben devam edıcem ...
bende nasıl gozuktukjlerı konusunda FIKR DEGISIKLIGI YASIYORUM HEP MAA DOGAL Peelıng dedıgın gıbı bıse kaybetmem sonucata devam edıcem ınsallah guzel sonuc alalım hepımız

bence pürüzsüz olmalarının ndni peeling etkisi yaptığı için etraftaki ölü deriyi soyuo ve etrafındaki deriyle aynı seviyeye gelio çatlak derinliği ama geçiriomu bilmiorum mafoldumben

kızlarr ben çok düzenli yapmadım ama bazı yerlerde parçalanma ve silikleşme var gibi gelio inş yanılmıorumdurr.ama bi tane çatlağım yok oldu eminim oldugu yerde yokk çünkü orda çatlak olduguna eminimmm

aynen ya bbenim çatlaklarımda da parçalanma şeklinde ve silikleşme mevcut tarif edemiyodum sağol valla banada tercüman oldun opuyorumnanaktan
kızlarr o kadar kreme kozmetiğe para döktük işe de yaramadılar oturun yapın evinizde işte hem ucuz hiç vücut peelengi yapmıyormusunuz? o nu yaptığınızı varsayın çatlaklar için değilde kendiniz için yapın şunu eminim ki işe yarayacak ümidimizi kaybetmeyelim opuyorumnanaktan

twetty84 arkadaşım dediğin gibi ister geçsin ister geçmesin bu bir doğal peeling.. ben bu karışımdan memnun olarak söylüyorum ki hazan arkadaşımız gibi devam edip sonuna kadar mücadele edelim. kimine iyi gelecek kimine ise tam tersi ama bende faydasını görüyorum.
bu karşımı çok seviyorummm...

loliferrrr nerdesin yahuuu

seni özledik ve sendeki gelişmeleride biran önce burda duymak istiyoruz

ihtiyacımız varrrrrrrr

çatlaklara elvede diyelimmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

diyetisyen güzllik uzmanı bunlar hep kalıplaşmış şeyleri söylerler canım...daha bir tane layıkıyla araştırmışş kendini geliştiremişş işini dolu dolu yapan her sorduğunuza doğru düzgünnn net cevap veren bir güzellik uzmanı gördünüzmü gçremezsinizz kalıplaşmış cimcimeli bir kaç lafı yana yana koyupp size sunarlar başka bişey yok..hep bitkiseldirr kremler vs vss içine birkaç güzel esans cafcaflı janjanlı kutularr tamma işte al sana pahalı ürünlerr...abartıdır hepp..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok haklısın tatlım ...şimdi güzellik uzmanları burdaki kahve ve limonu denemişdemi konuşuyorlar ayy çok güldüm ben yaa onlarının çoğunun kendilerine faydası yok bee kaydirigubbakcemile3 bide güzellik uzmanı tanınmış arkadaşlarım olsa ne olur olmasa ne olur ...hiç birşey denemeden keşvedilmez cicim ....

bi ara kullanmayı bırakmakla beraber son 1.5haftadır düzenli bi şekilde uyguluyorum bu karışımı.yalnız bende de şu sorun var: bazen geçti gibi oluyo çatlaklar,çok fazla silikleşiyo faka sonra sanki geri geliyo.

benim kullandığım bütün yöntemlerde böyle oluyo.bu sefer çooook uzun da sürse bu yönteme devam etmek istiyorum.

Kızlar inan ki ben sizleri daha çok özledim.. Malum benim öss stresim vardı sonrasında da onların açıklanması falan derken bugün 2 ay sonra tekrardan başladım:) Nedeni ise kilo almamış olmama rağmen bacaklarımda çatlaklar oluşması, daha yenilerken hemen başladım. Malum yeni başlayan çatlaklarda bende %100 sonuç vermişti. Burs aldım yurt dışına gidiyorum ve bu yüzden benm buzlu terapi olayımda suya düştü:):) 2 ay kadar daha burdayım ve bu 2 ay boyunca düzenli bir şekilde yapıcam. Bırakıp başlayanlara küçük bir not; karışımı en azından 5 dakika yedirerek yapın. Görüşmek üzereee:)

eskiden yaptığın uygulamadaki çatlakların son durumu neydi peki mesela ne kdrlık bi kayboluştan bahsedebilirsin?ve bıraktıktan sora tekrar bi canlanma oldumu?

Valla tatlım benm silikleşen çatlaklarım geri gelmedi. Diz kapaklarımdaki çatlaklar %100 kaybolmuşlardı ve geri gelmediler. Popomda ve göğüsümdeki derin çatlaklarda silikleşme vardı ve o şekilde kaldı. Yani geriye dönüşüm yaşamadım. Fakat göğüsümün iç ve alt tarafları çatlak değildi bu son adet dönemimde fazla şiştiler ve sanırım buna bağlı olarak çatladılar. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım, çok canım sıkılıyor.. Bu kahve karışımını tam 30 eylüle kadar yapıcam; ince çatlaklarım kesin kaybolurda derinler %100 geçer mi 2 ayda bilmiyorum..

bazen bakıyorum çok silikleşmişler,hatta arkadaşlarıma diyorum ''kahve-limon karışımı kadar hızlı geçiren bi formül yok'' ama snra bi bakıyorum çatlaklar sanki eskisi gibi geri gelmiş. ama şu da var,benim göğsümdeki çatlaklar 9-10 senelik,ergenlik döneminde hızlı büyümeden kaynaklanıyo,yani 1-2haftada geçecek bişey değil,imkansız....

tekrar geri gelmeyeceklerinden emin olsam aylarca yaparım,fakat bu geri dönüşler beni tedirgin ediyo.

bazen bakıyorum çok silikleşmişler,hatta arkadaşlarıma diyorum ''kahve-limon karışımı kadar hızlı geçiren bi formül yok'' ama snra bi bakıyorum çatlaklar sanki eskisi gibi geri gelmiş. ama şu da var,benim göğsümdeki çatlaklar 9-10 senelik,ergenlik döneminde hızlı büyümeden kaynaklanıyo,yani 1-2haftada geçecek bişey değil,imkansız....

tekrar geri gelmeyeceklerinden emin olsam aylarca yaparım,fakat bu geri dönüşler beni tedirgin ediyo.

canım bende de aynı şeyler oldu bazen silikleşiyo bazen daha belirgin oluyo ama yinede ben devam ettim bir süre sonra bazı çatlaklarım yok oldu belkide bu şekilde etki ediyodur bilindik bir ilaç falan olmadığı için ne tür etki gösteriyo falan bilmiyoruz herkesin cidlide farklı bence en azından yaz boyunca bu uygulamayı yapmaya devam et birde dikkat ettim çok eski olan çatlaklarımda daha geç etki etmeye başladı bu bazı çatlaklarım kayboldu diyorumya onlar derin olmayan çizgi halindeki 2 sene önce olan çatlaklarımdı ama tabi bazıları ergenlikten kalma ve yırtık şeklinde onların hemen geçmesini bekleyemem seninde 9-10 senelikmiş belki etkisini daha geç gösterebilir bu yüzden bence bir süre daha devam et gelişmelerden bizide haberdar edersen sevinirim...

tşk ederim canımopuyorumnanaktan tabiki,belirli bir süre uygulayıp gelişmeleri paylaşırım.
benim çatlaklarım göğüsümde ve çok rahatsız oluyorum,bi ara psikolojimin bozulduğunu bile düşündüm,biçok ürün kullanıyodum,gece sürüp yatıyodum ve sabah kalkar kalkmaz direk göğsüme bakıyodum,kafayı takmış bi vaziyetteyim.

bu karışımı kullancm inşallah uzun bi süre.desteğin için saol:teselli: a.s.

Valla bende her gün aynaya bakıp psikolojimi bozanlardandım:) Ama bu formülle (ne kadar sürede geçeceğini bilemsem de) geçeceğine emin olduğum için eskisi kadar takmıyorum artık

bénm catlakalrım kalın ya qécméz qbi qélio lazérlé bilé qécmédi ama dénicém x( vérdiqinz bilqilér icin téskkrlér bu arada .

kızlar bu kahve limonu sürdükten sonra vucudunuzu sabunla yada duş jeliyle yıkıyormusunz

kızlar bu kahve limonu sürdükten sonra vucudunuzu sabunla yada duş jeliyle yıkıyormusunz

ben yıkıyorumm onu sürüpp duruladktan sonra bildiğin banyomu yapıp çıkıorumm yoksa hayatta dolanamam ölee buram buram kokarr ii sabunlamazsandaa kokusu gitmioo.uygularken kokusundan tiksinmiorum hataa kahve kokusunu çok severim ama banyodan bi kere çok bastırmadan sabunlaayarak çımıştım bütün gün burnuma koktu durduu fena oluo tnede kalınca o yüzdn sevmiorum

lolifer bunu büyükannen yapmıştı demi sormadınmı kaç senede bitmiş çatlakları eski kadınların işi gücü çok oluyomuş kadın bunla uğraşmış mı senelerce?

lolifer bunu büyükannen yapmıştı demi sormadınmı kaç senede bitmiş çatlakları eski kadınların işi gücü çok oluyomuş kadın bunla uğraşmış mı senelerce?

Evet ben de bu konuyu epeydir takip ediyorum ve bunu çok merak ediyorumCADIARZU,lolifer süre hakkında da bilgi verirseniz gerçekten çok iyi olacak.

Back