ya arkadaslar ebn bazen sılınmıs hıssıne kapılıyorum sevınıyorum ama bazen sankı aynı duruyo hatta belırgın gelıyolar..
bugun dınlenme gunumç...8.ncı uygulamayı yaptım...ama bugun belırgın hıssım var yıne ya..
off ama devam edıcem
kahve limona baslayali 1-1,5 ay oldu galiba.catlaklarm bazen cok belirsizlesiyor.umutlaniyorum.bazense sanki yeniden belirmeye basliyorlar.ama suna katiliyorum:dinlenme gunlerinde daha az belirginler.kahve-limonla catlaklar tamamen gecer mi?%100 bir netice almayi beklemiyorum.forumda ozel mesajlarla konustugum bir arkadas kahve-limonu 3 ay kullandigini ve kesin sonuc olmadigini soylemisti.tabi ne sekilde kullandiginin detaylarini bilmiyorum.bu yazdiklarimdan kahve-limonun ise yaramadigi sonucu cikmasin.su ana kadar kullandigim nice kremden hizli ve etkili sonuc verdi.sadece kesin sonuc mu?henuz bilmiyorum.bunun cevabini da zaman gosterecek..o yuzden kahve-limona devam diyorum..kaydirigubbakcemile5
loriferrrcimm ve hazan24 'cümmmm nerdesiniz yhawwww bi haber verin siz ne durumdasınızz ?!? zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?