Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar bugünde yapıp sürdüm karışımı... ikinci günüm henüz değişen bişey yok... yarın dinlenme günüm ondan sonra devam... inşallah bu dinlenme günleri karışımı uygulamaktan soğutmaz...

yha kızlar bnde bikaç gündür yapıorm siwilce kremini de sürüorm ama pek değişmedi gibi ya şmdiden moralim bozldu siz nasl sürüosnz bnu bi detaylı anlatblr msnz

ya bende 2gundur tek kahveyle yapıyorumhihoyyyt limon yok ama ve ben selülit için yapıyodum çatlaklara iyi geldiini bilmiyodum burda duydum bide ben banyoda da yapıyodum ıslakken hemen 5dk maranki öle demişti ama o pek işe yaramadı bide bunu denicem canm fazla masj yap mutlka iyi gelir çünkü bütün selülit ve çatlak krem ilç vs hepsinde cafein kullanılıyo kave cafein içeriyo ağızdan kahve kullanımında selülit yapıyo ama dıştan çok iyi olmuyomus bütün uzmanlar sölüyo 1hafta yap bakalım ne olacak ben sonucu yazarım sende yaz cunku bende 2gun oldu baslayalı

2 günde sonuç beklemiyorum ben zaten.. sadece gün gün değişiklikleri yazıp yeni başlayanlara başlıyacak olanlara faydalı olmak için bi nevi günlük tutuyorum...

ağlamakk istiyorumm sayın seyircilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bu benim beşinci günüm 3 gün yaptım 1 gün bıraktım bugün yine yaptım.. yalnız çok fena midem bulanıyo artık bunun kokusundan:s bakalım geçecekmi??? pek umudum olmasada yinede yapıyorum:):) geçiyo diyenler olmuş hani belki bi umut geçer:) 1 ay boyunca yaparım geçmezse daha da yapmam yaaa ne yapayım zor oluyo zaten kızarana kadar ovmak falan:s eee tamamen geçti diyen yokmu aranızda???

yaaa fenomenn neden ağladığını açıklaa ama lütfen merak ettikk ölee atraksiyon yapıp kaçmayınn haa nolduysa yazınn:mymeka:klava:

bende 15 gun falan düzenli uyguladım. Sonra 15 gun ara vermek zorunda kaldım. Gezmeye gttimdi. 1 haftadır tekrar başladım. Kesinlikle selülitlere iyi geldı . Çatlaklarımda biraz belirsizleşti. ılk başaldıgımda yürüyüşta yaptım. Tenim pürüzsüzleşti. Ama kokuyorum kahveli. :) Önceden hiç dayanamazdım kokusuna alıştım artık. ınşallah kurtulcaz. allah sabır versin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…