saol canım bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyodum...kahve günde iki fincandan çok içilirse selülit yapar derler
ama içildiği taktirde
dışardan yapılan uygulamada ise selülit yapması sözkonu değil
hatta selülit kremlerinin içinde de kafein varmış
o yüzden için rahat olsun derim :)
elimde şöyle bi yazı var;
SELÜLıT ıÇıN KAFEıN
Selülitle başınız dertteyse, selülitli bölgeye limon ya da greyfurt yağıyla masaj yapın veya yaptırın. Ancak ondan daha ilginç bir önerimiz daha var size. Piyasadaki selülit kremlerinin hepsinin içeriğinde kafein olduğunu biliyor muydunuz? Duş yaptığınız sırada, bir fincan ılık, kafeinli granül kahveyle selülitli bölgeye sıkı bir masaj yapın. Farkı hemen farkedeceksiniz
benim de evde günü geçmiş nescafe vardı,vücut kremime karıştırıp selülit için deniyim diyodum nasıl olcak diye.
ama bu kahve limon olayını da çok merak ediyorummm
bende bugün yaptım ilk defa.. ben çatlaklarıma çok bakarım yani her banyoya girişimde incelerdim.. artış varmı ne durumdalar diye... bugün sabah yaptım.. az önce banyoda tekrar baktım belirginleşme var.. yanii çatak vardı o bölgede ama sanki kırışıklık gibi duruyodu birz şimdiyse beyazlamış ve belirgin.. umarım başlangıçta böyle olup sonradan siliniyolardır.. yoksa çok ama çok üzülürümmbende basladım arkadaslar...
dunaksam yaptım cok cıbvık oldu...
bugun ıkı parca lımon vardısıktım tortularınıda kattım kahveye bu sefer baya kıvamında oldu...heryerıme surdum:))tum vucut kahve ıcınde kaldı ya:))
dun aksam yaptıgımda sankı daha belırdıler gıbı geldı ama bugunde azaldımı demeye basladım:)))hehe psıkolojık galba...
bıde arkadaslkar ne kadadr zamanda etkısını gostercek acaba...bende bıkmadan yapmak ıstıyorum...surup ovalıyorum heemn yıkıyorum kızarıyo bıraz ve yumusacık oluyo...
lımon bulamadıgım zamanda lımon suyuyla devam edıcem ben bırakmam ınsallah
benim 7. uygulamamda değişim olmaya başladı ( herkeste bu süre farklıdır ) ama ona rağmen yinede birtürlü emin olamıyodum banamı öyle geliyo diye ama artık gerçekten geçtiklerine eminim .. uygulama yaptıkça önceleri sanki daha belirginleşiyo gibi geliyo ama bu ya çok sürekli bakıp durduğum için çünkü eskiden çatlaklarımı görmek istemezdim şimdi durmadan bakıyorum gerçekten geçiyomu diye valla inanması zor ama geçiyo.... iyice belirginleti gibi gözüken yerlerde şuan çatlaktan eser yokbelkide bu şekilde geçiyodur...sen pes etme devam et ben 5. ayın 9 unda başlamıştım uygulamaya çok düzenli yapamadım ama etkisini gördüm ..10 gündür yine başladım bu sefer aksatmaya niyetim yok :)))
bende bugün yaptım ilk defa.. ben çatlaklarıma çok bakarım yani her banyoya girişimde incelerdim.. artış varmı ne durumdalar diye... bugün sabah yaptım.. az önce banyoda tekrar baktım belirginleşme var.. yanii çatak vardı o bölgede ama sanki kırışıklık gibi duruyodu birz şimdiyse beyazlamış ve belirgin.. umarım başlangıçta böyle olup sonradan siliniyolardır.. yoksa çok ama çok üzülürümm(
ayy bende ıste belırgın gordum ama ınsallah ılk oldugu ıcındr..valla bende acyıp uzulurum...
bende bugün yaptım ilk defa.. ben çatlaklarıma çok bakarım yani her banyoya girişimde incelerdim.. artış varmı ne durumdalar diye... bugün sabah yaptım.. az önce banyoda tekrar baktım belirginleşme var.. yanii çatak vardı o bölgede ama sanki kırışıklık gibi duruyodu birz şimdiyse beyazlamış ve belirgin.. umarım başlangıçta böyle olup sonradan siliniyolardır.. yoksa çok ama çok üzülürümm(
ayy bende ıste belırgın gordum ama ınsallah ılk oldugu ıcındr..valla bende acyıp uzulurum...
benim yırtık gibi duruyodu bazı çatlaklarım beyazlayıp belirginleşince bende böylemi kalacak diye düşündüm ama sonradan silikleşti ve bazı yerlerde kayboldu bakıyorum yav burda çatlak vardı benmi yanlış hatırlıyorum diyorum gererek çok dikkatli bakıyorum anca ozaman çok hafif belli oluyodu sonra o belli olan yerlerde şimdi hiç yok ya çatlaklarımızın oluşum süreside farklı mesela bacaklarımdaki 4 yılsa belimdeki 2 yıllık çatlak ona görede etki süresi değişebilir bacağımdakiler silikleşti ama bir kısmı hala yırtık şeklinde valla ben tamamen geçeceğine inanıyorum çünkü gerçekten bazı çatlaklarım kayboldu ya ben hayal görüyorum yada valla gerçekten geçiyo kaydirigubbakcemile3 önceden bacağımı elleyince çatlaklar tırtırlı bir şekilde elime geliyokan şimdi daha pürüzsüz kızlar böyle diyorum diye hani geçiyodu tamamen demeyin bazı yerlerimdeki çatlaklar kayboldu bazıları pürüzsüzleşti bazılarıda hala duruyo ama her yerde aynı etkiyi göstermiyo yada etki süresi dediğim gibi değişiyo ben devam edicem bakalım ne olacak umutluyum ya tamamen kurtulmak istiyorum çatlaklarımla yaşamaktan bıktımmm(
evet kızlar bende yaptım şimdi bakalım inşallah işe yarar ben doğum yapalı 1.5 ay oluyor çatlaklarım daha yeni inşallah hemen etkisini gösterir,sonuçlarını yazarım
benim yırtık gibi duruyodu bazı çatlaklarım beyazlayıp belirginleşince bende böylemi kalacak diye düşündüm ama sonradan silikleşti ve bazı yerlerde kayboldu bakıyorum yav burda çatlak vardı benmi yanlış hatırlıyorum diyorum gererek çok dikkatli bakıyorum anca ozaman çok hafif belli oluyodu sonra o belli olan yerlerde şimdi hiç yok ya çatlaklarımızın oluşum süreside farklı mesela bacaklarımdaki 4 yılsa belimdeki 2 yıllık çatlak ona görede etki süresi değişebilir bacağımdakiler silikleşti ama bir kısmı hala yırtık şeklinde valla ben tamamen geçeceğine inanıyorum çünkü gerçekten bazı çatlaklarım kayboldu ya ben hayal görüyorum yada valla gerçekten geçiyo kaydirigubbakcemile3 önceden bacağımı elleyince çatlaklar tırtırlı bir şekilde elime geliyokan şimdi daha pürüzsüz kızlar böyle diyorum diye hani geçiyodu tamamen demeyin bazı yerlerimdeki çatlaklar kayboldu bazıları pürüzsüzleşti bazılarıda hala duruyo ama her yerde aynı etkiyi göstermiyo yada etki süresi dediğim gibi değişiyo ben devam edicem bakalım ne olacak umutluyum ya tamamen kurtulmak istiyorum çatlaklarımla yaşamaktan bıktımmm(
canım yanii kesin ve kesin bazı çatlakların yok oldu demi:)) ben tam ve net olarak bu cümleyi duymak istiyorum:) yazmışsın ama tekrar görmek istiyorum çok hoşuma gitti:)))
valla cok guzel yazıyosun moral oluyo...azcugu gtsede razıyım ya:umursamaz:
sende zaten 7 uygulama falan yapmıssın dımı ...demekkı bzıımkılerde ıkı haftada bısler olucak ınsallah
valla cok guzel yazıyosun moral oluyo...azcugu gtsede razıyım ya:umursamaz:
sende zaten 7 uygulama falan yapmıssın dımı ...demekkı bzıımkılerde ıkı haftada bısler olucak ınsallah
bende bu çatlaklardan kurtulmak istediğim için ve bu karışımın etkisini gördüğüm için ısrarla devam edin diyorum önceden lolifer niye ısrarla uygulayın diyodu şimdi onu daha iyi anlıyorum .... evet canım benim 7. uygulamamda değişiklik olmaya başladı ama hepimizin cildi farklı çatlaklarımızın oluşum nedeni ve süreside farklı bunuda göz önünde bulundur bende 7. uygulamada olan sende 1 ayda olabilir yada daha erken dediğim gibi pahalıda değil yorucuda değil en azından yaz bozyunca hiç değişme olmasa bile doğal peeling olur :)
maeves catlaklar hep belırgın...benımde belırgın ...zaten gozukuyosa hepsı belırgındr...ayy kafam karıısyo ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?