Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
saol canım bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyodum...

bende bugün yaptım ilk defa.. ben çatlaklarıma çok bakarım yani her banyoya girişimde incelerdim.. artış varmı ne durumdalar diye... bugün sabah yaptım.. az önce banyoda tekrar baktım belirginleşme var.. yanii çatak vardı o bölgede ama sanki kırışıklık gibi duruyodu birz şimdiyse beyazlamış ve belirgin.. umarım başlangıçta böyle olup sonradan siliniyolardır.. yoksa çok ama çok üzülürümm(

inşallah canım dediğin gibi olur bendede... çünki çatlaklarımı beyaz beyaz görünce acayip moralim bozuldu

Son düzenleme:

evet kızlar bende yaptım şimdi bakalım inşallah işe yarar ben doğum yapalı 1.5 ay oluyor çatlaklarım daha yeni inşallah hemen etkisini gösterir,sonuçlarını yazarım

Son düzenleme:
evet kızlar bende yaptım şimdi bakalım inşallah işe yarar ben doğum yapalı 1.5 ay oluyor çatlaklarım daha yeni inşallah hemen etkisini gösterir,sonuçlarını yazarım

evet canım çok yeniymiş çatlakların henüz kırmızıyken bişeyler yap mutlaka ben yeni doğum yaptığım zaman hiç vakit bulamıyodum bide lohusalık bilmemne... keşke bende bişeyler yapabilseydim o zaman.. benim bebeğimde 11 aylık...

canım yanii kesin ve kesin bazı çatlakların yok oldu demi:)) ben tam ve net olarak bu cümleyi duymak istiyorum:) yazmışsın ama tekrar görmek istiyorum çok hoşuma gitti:)))

canım yanii kesin ve kesin bazı çatlakların yok oldu demi:)) ben tam ve net olarak bu cümleyi duymak istiyorum:) yazmışsın ama tekrar görmek istiyorum çok hoşuma gitti:)))

ben daha önce kremler kullanıp tam geçti diyipte ilacın etkisi geçince o çatlaklar ortaya çıkıncaki hayal kırıklığını yaşamış biri olarak bu karışımı uygularken geçeceğine çok inandım ama hep yüreğimin bir yerinde de ya yine aynı şey olursa geçici bir düzelmeyse diye korkularım vardı 2 aydır çok düzenli olmasada yani arada bikaç gün aksatarakta olsa bu karışımı uyguluyorum ya gerçekten inanması çok güç halada şuan sana yazarken bile durup durup çatlaklarıma bakıyorumki yanlış bilgi vermiyeyim sizleri umutlandırmayayım diye ama gerçekten bazı çatlaklarım kayboldu hepsi geçti demiyorum dikkat ederseniz bazıları geçti bazıları yırtıkken pürüzsüz oldu bazıları çizgi halinde.. lolifer arkadaşımızda bazı çatlaklarının geçtiğini söylemişti oda uzun süredir uygulayan biri benimde 2 ay oldu bizimle uygulamaya başlayan arkadaşlar vardı onlar ne yaptı çok merak ediyorum uygulamaya başlayan arkadaşlarda gelişmeleri paylaşırlarsa bizim için iyi olur ...deneyin arkadaşlar denemekten zarar gelmez hem pahalıda değil yorucu bir uygulamada değil en azından şu yaz boyunca deneyin sonuçları birlikte görelim umarım hepimiz en kısa zamanda tamamen kurtuluruz ....

saol hazancımm... denemekten gerçekten zarar gelmese yani hiç bi değişikli olmasa denedim olmadı deyip sineye çekebilirim... ama belirginleşme olunca korkudan kulaklarıma kadar kızardım valla:) hayırlısı olsun yaa çok istiyorum gitsin şu çatlaklar...

hazan çok soru soruyorum ama benim bide belimde var... ama ergenlikten boy uzamasından filan oluşan çatlaklar... baya uzun senelerdir benimle birlikteler anlıyacağın.. belirgin ve beyaz... benim onlarla ilgili hiç ümidim yok desem yeridir... kalçamı kurtarmaya çalışıyorum şimdilik ama belimede uyguladım tabi... sence bir ümit olabilirmi belim içinde?

kafayadamı sürsek bu karışımıı çatlaklara iyi geliyomuş yaaa:roflol: neyse sulandırmiyim bu ciddi bi topik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…