bende birazdan yapacağım yine uğraştığımıza değer inşallahhihoyyytben bugnde uyguladım sositososito
baya bı hırpaladım kıpkırmızı yaptımkaydirigubbakcemile
sabırla bklıyom ıste:umursamaz:
kizlar müjde benimkilerde geciyo :lepi: ben yaklasik 1 aydir uyguluyorum 1 haftasinida düzenli yapamadim yani 3 hafta sayilir gözle görülür bi fark var delikafadulden bu karisim gercekten ise yariyo pes etmek yok devam kurtulucaz bu catlaklardan
sen daha once yaptınmı canım...ınsallah deger
kizlar müjde benimkilerde geciyo :lepi: ben yaklasik 1 aydir uyguluyorum 1 haftasinida düzenli yapamadim yani 3 hafta sayilir gözle görülür bi fark var delikafadulden bu karisim gercekten ise yariyo pes etmek yok devam kurtulucaz bu catlaklardan
bak gaza geldim simdi bende birazdan denicem sonuclari yazarim hani destek hani destek
haydi bastir hop hop hop catlak matlak yok yok yok hihoyyyt :jeyyar:
ilk gelismeyi gördügümde bende gözlerime inanamadim acaba gecmesini cok istiyorum diyemi böyle görüyorum diye ama esimede gösterdim hemde defalarca adamcaz valla geciyo yeter gösterme artik dedi :dance: anlayacaniz onuda cildirttim benim catlaklar nerdeyse 12 yillik kizlar mucizeyi siz düsünün artik sevincten havalara ucuyorum valla lolifercim bizimle paylastigin icin sana ne kadar dua etsek az valla sonucta ilk adimi sen attin bizde senin sayende ay cok konustum galiba sırnaşık şey
ayy bende deniyecegim mutlaka :):) :teytey:
bu arada arkadaslar badem yagı , susam ..kakao yagı vb yaglar kullanmayın bunlar ciltte asrı kıllanmalar yapıyor..hatta tüy çıkmayan yerde tüy çıkartıyor bılgınıze...
ablam hamıleykn çatlakları gidermek için aktardan almıstık ..sonuc çok çok kotu oldu.. catlak gectı eyvallah ama acayip bi tuylenme oldu(
evet canım bugün 7 gün oluyo bugün yapmıyorum ama.. iki gün yapıp bir gün dinlendirecekmişizya. sanki soluklaşıyo gibi. benim çatlaklar beyaz biraz koyulaştı sanki ben kızarana kadar ovuyorum kaç dk sürüyo bilmiyorumda sen ne kadar yapıyorsun
canım bende bugun 4.kez uyguladım...
dusa gırıyorum suruyorum ıste..ıyıce ovustruyorum...kızarıya zaten eeebende yoruluyom..
karısım zıyan olmaın dıye tum bacak ben karın her yre suruyorum...tam bı kave oluyo vucudumdelikafadulden
1dk.falan ovustruyorumdr..ellerım kahve telvesınden bı tuhaf oluyo ya...
bıkac dk yapmak gereklımı acaba..ben cok yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?