• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
çok saolun ya:D tatile kadar çatlaklar bitter çkulataaavereliniortak

Kizlar bende dün basladim ama hamile oldugum icin bacak catlaklarima uyguluyorum gelismeleri bende yazarim sizlere hepimize kolay gelsin:emir_bebek:

kizlar müjde benimkilerde geciyo :lepi: ben yaklasik 1 aydir uyguluyorum 1 haftasinida düzenli yapamadim yani 3 hafta sayilir gözle görülür bi fark var delikafadulden bu karisim gercekten ise yariyo pes etmek yok devam kurtulucaz bu catlaklardan

kizlar müjde benimkilerde geciyo :lepi: ben yaklasik 1 aydir uyguluyorum 1 haftasinida düzenli yapamadim yani 3 hafta sayilir gözle görülür bi fark var delikafadulden bu karisim gercekten ise yariyo pes etmek yok devam kurtulucaz bu catlaklardan

çooooookkk sevindim... arkadaşlar gerçekten pes etmeyin diye ısrar ediyoruzya valla işe yarıyo ondan bu ısrarımız bakın hergün artıyo düzelme olduğunu söyleyen arkadaşlarımızın sayısı sonunda tamamen kurtulucaz galiba aaayyy ben çığlık atmak istiyorum ben ve lolifer çok ısrar ediyoruzya geçiyo diye bazen acaba yanılıyomuyuz diye düşünüyorum ben geçtiğini görmek istediğim için mi öyle görüyorum falan ama böyle arkadaşlarda düzelme var diyince yanılmadığımı anlıyorum büyük anneye nekadar dua etsem az iyiki varsın büyük anne allah uzun ömürler versin sana ... tabiki elçisi lolifer canım sanada teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için ... arkadaşlar herkes paylaşsın gelişmeleri beraber takip edelim ....pes etmek yok devam ben 2 gün yapamıycam uygulamayı dışarda işlerim olucak buram buram kahve kokmak insanları rahatsız edebilir diye sonra yine devam edicem :))

kızlar bu akşm annem haberlerde sölemiş bi güzellik uzmanı sanrım.içtiğiniz kahvnın dıbındekı telveyı atmayın,bi kaç damla limon sıkıp yüzünüze peeling olarak kullanın fln demişler..
ehh işte yararlı bı karışım görüldüğü üzerezemuszemus

arzu baya bı mujdelı haber olu bu valla..
bole duydukca motıve oluyorz...gercekten allah buyuk anneden ve torunundn razı olsun..ne muratları varsa versın en sevaba gırdıler ya...
ınsallah herkez kurtulsun bu catlaklardan:)))

bi müjdeli haber daha okudum bu saatte mutlu mesut uyuyabilirim:) inşallah bende en kısa zamanda müjdeli haberi veririm kızlarr...

ilk gelismeyi gördügümde bende gözlerime inanamadim acaba gecmesini cok istiyorum diyemi böyle görüyorum diye ama esimede gösterdim hemde defalarca adamcaz valla geciyo yeter gösterme artik dedi :dance: anlayacaniz onuda cildirttim benim catlaklar nerdeyse 12 yillik kizlar mucizeyi siz düsünün artik sevincten havalara ucuyorum valla lolifercim bizimle paylastigin icin sana ne kadar dua etsek az valla sonucta ilk adimi sen attin bizde senin sayende ay cok konustum galiba sırnaşık şey

çok sevindim yaa:dance:inşallah bizde kurtulacağız:Saruboceq: çok sabırsızlanıyorum valla....

ayy bende deniyecegim mutlaka :):) :teytey:

bu arada arkadaslar badem yagı , susam ..kakao yagı vb yaglar kullanmayın bunlar ciltte asrı kıllanmalar yapıyor..hatta tüy çıkmayan yerde tüy çıkartıyor bılgınıze...
ablam hamıleykn çatlakları gidermek için aktardan almıstık ..sonuc çok çok kotu oldu.. catlak gectı eyvallah ama acayip bi tuylenme oldu :((

dün dinlenme günümdü.. bugün 3.uygulamamı yaptım... belimdeki çatlaklarımın rengi daha beyazlaştı.. kahvenin peling etkisinden olabilir diye düşünüyorum puffffffffff....bekliyorum bakalım ilk gelişmeyi göreceğim günü...

ilk gelismeyi gördügümde bende gözlerime inanamadim acaba gecmesini cok istiyorum diyemi böyle görüyorum diye ama esimede gösterdim hemde defalarca adamcaz valla geciyo yeter gösterme artik dedi :dance: anlayacaniz onuda cildirttim benim catlaklar nerdeyse 12 yillik kizlar mucizeyi siz düsünün artik sevincten havalara ucuyorum valla lolifercim bizimle paylastigin icin sana ne kadar dua etsek az valla sonucta ilk adimi sen attin bizde senin sayende ay cok konustum galiba sırnaşık şey

ayy cnmm çok sevindm yaa bende buaralar aksatmıştm ama gaza geldm tekrar bende devam edicem dogru düzgn ! hadi kızlar yılmak yok ! çatlaksız çıtır günler bizi bekliyooo !!! kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:

ayy bende deniyecegim mutlaka :):) :teytey:

bu arada arkadaslar badem yagı , susam ..kakao yagı vb yaglar kullanmayın bunlar ciltte asrı kıllanmalar yapıyor..hatta tüy çıkmayan yerde tüy çıkartıyor bılgınıze...
ablam hamıleykn çatlakları gidermek için aktardan almıstık ..sonuc çok çok kotu oldu.. catlak gectı eyvallah ama acayip bi tuylenme oldu :((

çatlakları geçtimi dedin :1shok: peki biraz ayrıntı yazar mısın ? bu yağlarla mı ne kadar sürede geçti kaç senelik çatlaklardı

evet canım bugün 7 gün oluyo bugün yapmıyorum ama.. iki gün yapıp bir gün dinlendirecekmişizya. sanki soluklaşıyo gibi. benim çatlaklar beyaz biraz koyulaştı sanki ben kızarana kadar ovuyorum kaç dk sürüyo bilmiyorumda sen ne kadar yapıyorsun

canım bende bugun 4.kez uyguladım...
dusa gırıyorum suruyorum ıste..ıyıce ovustruyorum...kızarıya zaten eeebende yoruluyom..
karısım zıyan olmaın dıye tum bacak ben karın her yre suruyorum...tam bı kave oluyo vucudumdelikafadulden
1dk.falan ovustruyorumdr..ellerım kahve telvesınden bı tuhaf oluyo ya...
bıkac dk yapmak gereklımı acaba..ben cok yapmıyorum

canım bende bugun 4.kez uyguladım...
dusa gırıyorum suruyorum ıste..ıyıce ovustruyorum...kızarıya zaten eeebende yoruluyom..
karısım zıyan olmaın dıye tum bacak ben karın her yre suruyorum...tam bı kave oluyo vucudumdelikafadulden
1dk.falan ovustruyorumdr..ellerım kahve telvesınden bı tuhaf oluyo ya...
bıkac dk yapmak gereklımı acaba..ben cok yapmıyorum

canım doğru süre ne bilmiyorum ama ben 4-5 dak. yapıyorum sanırım... bundan sonra saat tutucam:) uygulamayı yapıp hemen ardında aynaya baktığımda daha belirgin gibi geliyo.. ama akşam baktığımda azalmış gibi geliyokafamçokkarıştı anlamadım valla...

tum karısımı bıtırmem 5 dk buluyodr belkı ama tum vucuduma suruyom btsın dıye ..surdugum yer kızarınca bırakıyom...ay bılmıyom ıste ya:)))
bende ılk uygulamadn sonra belırgınlık hsedıyom sonra sankı ıncelmıs dıyom anlamıyom yanı bakalım bıraz daha gecsın nasıl olcak

Back