Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

hımm anladım canım ben toplam 1 dak. zannettim:))) bende senin gibi yapıyorum canım her tarafa 1 dakka filan düşüyo işte:) kızarınca bırakıyorum bende...

yaklaşık 3 ay olacak dogum yapalı ve hamileligim boyunca tomlam 24 kilo aldım 51 kilo ile hamile kaldım
düşünün ne zayıftım!! 11 kilo verdim dahada vermem lazım ve çatlakları tahmin edebiliyorsunuzdur!!!

şöle örnekliyim az önce ilk defa denedim ve aynı ölçüleri kullandım bana yetmedi karışımmm!!!!!!:çok üzgünüm:

kalçalar bacaklar göbek bel gögüsler hep çatlak dolu...sositosositosositososito

benim sorum şu olacak acaba duştan öncemi yapıyorsunuz? ben ilk girdigimde yaptım sonra liflendim vs.

ama düşündümki liflenince çıkarken yapsam daha verimli olurmu vucutta kalmış olur heralde:uhm:

bide nekadar bekletiyosunuz ovunca hemen yıkıyonuzmu??

inş. işe yarada şu kremlere dünya para ödemeyiz ondan önce psikoloji tabikimafoldumben
çok üzülüyorum..

4.uygulamayı yaptım az önce... her taraf kahve kokuyo... bir sabah uyansam bi baksam ne çatlak ne patlak hiç bişi kalmamış olsa:) inşallahhhh

Son düzenleme:
mrb hanımlar bu yöntemi acaba göğüs çatlakları için uygulayabilir miyiz sonuçta en hassas bölge orası bi zararı olur mu diye düşünmedim değil bacaklarımdaki çatlaklarımı çok kafama takmıyorum önemli olan göğsümdekilerin geçmesi henüz mor şekildeler hormon ilaçları yüzünden 10 kilo aldım ondan sonra oldu bu göğüs çatlakları mafoldumben

kızzlarrrrr!!!...
bu iksir diyorum artık kesinlikle uygulayın... ben uygulayalı daha 1 buçuk hafta bile olmadı. çatlaklarda biraz ama selülitlerde kesin çözüm ben söyliyim.selülitlerimde gözle görülür bir yokoluş var.ilk iki gün uyluladım sonra 1 gün ara verdim ve ertesi gün adetim başlamıştı. o 1 haftayı eşime sürpriz yapmak için kullnadım.fazla ışıkta bacaklarımı göstermedim.lülülülülülü
dün sabah kalçalarımı be bacaklarımı gösterdim inanamadı.fondotenmi sürdün diye sordu bana. bacağı sıkmadan mümkün değil belli olmuyor. benim selülit tipim 2 dereceydi 1 e indi şimdi.:dance:
ama ben sadece kahve ile limonu sürmekle kalmadım. onlarla bir güzel pealing yaptım herkesin yaptığı gibi.duşun sonunda da soğuk suyla bacaklarıma kese yaptım donana kadar,acıyana kadar. ve ona artı olarak beyaz lahana kürünü uyguluyorum. bacaklarım yumuşacık eşim elerini alamıyoro bölgelerden. ne yaptın böyle doyamıyorum diyor...:lepi:
ben yalnızca bacaklarıma ve kalçama değil. yüzüme vede göğüslerimede sürdüm. yüz için çok güzel bir maske. göğüsleriem sürerkende masaj yaptığım için kan dolaşımıda hızlanıyor. ve soğuk duşla dirileşiyor.:lepi:

çatlaklarım 4 yıllık olduğu için biraz zaman alır geçmeleri diyorum. şimdi bayağı bir silikleştiler... ama sabırla devam edeceğim bu iksiri uygulamaya.çatlaklarım geçincede size yazarım yine.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hepinize çatlaksız ve selilitsiz güzel bir hayat dileğiyle!!!....:teytey:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
yaa ben bi gelişme bekliyorum ama benimkiler daha belirgin oldu.. gerçi bu 4. uygulamam ama korkuyorum çokk.... bir hafta daha devam edicem böyle kalırlarsa bırakıcam(

ya bende bugun dınlenmedydım ama sankı daha belırgın gelıyolar..valla bende korkuyom arkadaslar bakalım 1ay devam edıcem ama

ben de 2 gundur yapıyorum bugun dınlenme gunum ama kahve kokusundan eşim çok rahatsız oluyormuş:sinifsinif: şımarık nolacak:kedi: inşallah bir sonuç alırız kızlar valla çok heveslendim:jeyyar: bır de ben dusa gırerken yapıyorum bıraz ovuyorum ama cok bekletmedım cok fazla bekleten varmı aranızda??? ay bı de dustan sonra o banyoyu kahverengı lekelerden arındırmak benı mahvedıyorkafamçokkarıştı

kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım,tamamını okuyamadım ama baya ilgimi çekti bende denemek istiyorum ama bişeyi merak ediyorum.benim cildim hassas ve çok fazla ovalarsam ince kılcal damarlar belirginleşiyo sanki ,bende bu yüzden çekiniyorum böyle etkisi olan varmı acaba çokmu zedeleniyo cilt yani hassas ciltli olanlarda yapabiliyomu.... :uhm:

canım kahve çok ince yapılı birşey olduğu için herhalde tahriş etmez, ama limon asitli olduğundan onu bilemiyorum. ama herhalde kalça bölgende pek kılcal damar problemi olmaz ne dersin?

cnm sadece kalçamda olsa iyi ama malesef gögüs ve bacak bölgemdede var:çok üzgünüm:.zaten o yüzden çekiniyorum üstüne bide yeni bişeyler eklenmesin diye zaten bıktım bu çatlaklardan....

mrb arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama ben inanmıyorum bu kahve limon kürüne.kuru ciltler için bence zararlı limon yağlı cilt tipine uygun birşeydir.yinede umarım gerçektir...

kızlar birşey soracağım. bu karışım selülitlere iyi geliyor diyorsunuzya. yani cildi sıkılaştırıyomu. cevap verirseniz çok sevinirim.

kızlar birşey soracağım. bu karışım selülitlere iyi geliyor diyorsunuzya. yani cildi sıkılaştırıyomu. cevap verirseniz çok sevinirim.

canım benim selülitlerime çok iyi geldi.cildi sıkılaştırıyor içinde limon var çünkü.birde karışımı sürerken masaj yaptığımız içöin kan dolaşımıda hızlanıyor. artı ben duşun sonunda da soğuk su kampleksi yapıyorum kese ile beraber.herkeste etkileri aynı olmayabilir.denemekten bişi kaybetmezsin canım.:lepipuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-

bu tarihin biraz daha değişiğini gecenlerde suna dumankaya televizyon programında verdi,pürüzsüz cilt icin falan diye ben daha üç gündür deniyorum bunu, umarım işe yarar

Benim bugün 5. günüm simdilik bir degisiklik göremiyorum cildim yumusacik oldu ama sonuclari dört gözle bekliyorum bakalim bendede bir etkisini gösterecek mi ama bütün kalbimle bu catlaklarin bir cözümü olduguna inaniyorum öyle yada böyle:1rolleyes:

benımde bugun 5.gunumdu...
bazen cok belırgınlestı gıbı gelıyolar ya...
bazende sankı ınceldıler gıbı...off korkuyorum...
ınsallah gecer...yıne lımonla kahve aldım bugun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…