5dk once baslamıs bulunuyorum kızlar...3kasık kahve 1 lımon sıktım karstrdım surdum haff ve hemn yıkadım bıraz ovdum tabı...kızardı bıraz
ve yumusacık oldu
ama zıyan ettım bıraz doktum kalanı
hergun yapıcam ya bende
acaba kalanı saklasamıydımkı
ooo süper sende aramıza hoşgeldin :) canım bence artan karışımı saklama beklediği için etki göstermeyebilir karışım artıyosa ya ölçüyü azalt sen yada benim gibi bütün vücuduna uygula hem doğal şeyler olduğu için zararı yok hemde belki ileride oluşabilecek çatlaklara önlem almış olursun ...haaa birde hergün uygulama yapılmıyo 2 gün yapıyosun 1 gün ara veriyosun o ara verdiğimiz gün vücudun dinlenmesi için..
hazancm tşk edrm cvbın için :)
yanlız ben tam 1 limon sıkmıyorum çok sıvı oluyo.. limonuna göre yarım bile sıktıgım oluyo kalınlıgını kafama göre ayarlıyorm.. sudan brascık katı yapıyorum.. çok sıvı oluo ama ama tam 1 limon mu sıksam aceba ?? :bbo:
regl dönemi derken zararı olcagndan deilde nası desem o haldeyken yapmak zor olurmu die sormuştm ama..
Kızlar şimdi bende deneyeceğim peki sürdükten sonra nekadar bekletiyorsunuz?
bende basladım arkadaslar...
dunaksam yaptım cok cıbvık oldu...
bugun ıkı parca lımon vardısıktım tortularınıda kattım kahveye bu sefer baya kıvamında oldu...heryerıme surdum:))tum vucut kahve ıcınde kaldı ya:))
dun aksam yaptıgımda sankı daha belırdıler gıbı geldı ama bugunde azaldımı demeye basladım:)))hehe psıkolojık galba...
bıde arkadaslkar ne kadadr zamanda etkısını gostercek acaba...bende bıkmadan yapmak ıstıyorum...surup ovalıyorum heemn yıkıyorum kızarıyo bıraz ve yumusacık oluyo...
lımon bulamadıgım zamanda lımon suyuyla devam edıcem ben bırakmam ınsallah
benim 7. uygulamamda değişim olmaya başladı ( herkeste bu süre farklıdır ) ama ona rağmen yinede birtürlü emin olamıyodum banamı öyle geliyo diye ama artık gerçekten geçtiklerine eminim .. uygulama yaptıkça önceleri sanki daha belirginleşiyo gibi geliyo ama bu ya çok sürekli bakıp durduğum için çünkü eskiden çatlaklarımı görmek istemezdim şimdi durmadan bakıyorum gerçekten geçiyomu diye valla inanması zor ama geçiyo.... iyice belirginleti gibi gözüken yerlerde şuan çatlaktan eser yokbelkide bu şekilde geçiyodur...sen pes etme devam et ben 5. ayın 9 unda başlamıştım uygulamaya çok düzenli yapamadım ama etkisini gördüm ..10 gündür yine başladım bu sefer aksatmaya niyetim yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?