Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ooo süper sende aramıza hoşgeldin :) canım bence artan karışımı saklama beklediği için etki göstermeyebilir karışım artıyosa ya ölçüyü azalt sen yada benim gibi bütün vücuduna uygula hem doğal şeyler olduğu için zararı yok hemde belki ileride oluşabilecek çatlaklara önlem almış olursun ...haaa birde hergün uygulama yapılmıyo 2 gün yapıyosun 1 gün ara veriyosun o ara verdiğimiz gün vücudun dinlenmesi için..

hazancm tşk edrm cvbın için :)

yanlız ben tam 1 limon sıkmıyorum çok sıvı oluyo.. limonuna göre yarım bile sıktıgım oluyo kalınlıgını kafama göre ayarlıyorm.. sudan brascık katı yapıyorum.. çok sıvı oluo ama ama tam 1 limon mu sıksam aceba ?? :bbo:

kızlar bişi dha sorcm ama ....
siz regl oldgunuz dönemde de yapıyomusunz bunu ?? :kedi:

Son düzenleme:
bende az önce yaptım... inşallah faydası olur... bu arada belki komik gelicek ama hani kahve selülit yapar derler ya gerçi dıştan sürüyoruz ama ne bilim kaş yapalım derken göz çıkarmayız inşallah... bişey daha; kahve ve limon nasıl bi etkileşim yapıp çatlaklara iyi geliyo olabilir? bi fikri olan varmı?

benimde çatlaklarım var boyum uzarken, kilo alıp verirken hep çatladı :çok üzgünüm:
bu paylaşımı yazan arkadaştan Allah razı olsun bende yapacam gelişmeleri yazarım hanımlar.:dance:

kahve günde iki fincandan çok içilirse selülit yapar derler
ama içildiği taktirde
dışardan yapılan uygulamada ise selülit yapması sözkonu değil
hatta selülit kremlerinin içinde de kafein varmış
o yüzden için rahat olsun derim :)

elimde şöyle bi yazı var;

SELÜLİT İÇİN KAFEİN
Selülitle başınız dertteyse, selülitli bölgeye limon ya da greyfurt yağıyla masaj yapın veya yaptırın. Ancak ondan daha ilginç bir önerimiz daha var size. Piyasadaki selülit kremlerinin hepsinin içeriğinde kafein olduğunu biliyor muydunuz? Duş yaptığınız sırada, bir fincan ılık, kafeinli granül kahveyle selülitli bölgeye sıkı bir masaj yapın. Farkı hemen farkedeceksiniz

benim de evde günü geçmiş nescafe vardı,vücut kremime karıştırıp selülit için deniyim diyodum nasıl olcak diye.

ama bu kahve limon olayını da çok merak ediyorummm

ben bugün yaptım 1.günüm hihoyyyt
limonun etkisinden dolayı bir yumuşama oldu elbet :lepi:
inşallah geçirir yılmadan yapacağım sositososito :enbuyukkk:

bende basladım arkadaslar...
dunaksam yaptım cok cıbvık oldu...
bugun ıkı parca lımon vardısıktım tortularınıda kattım kahveye bu sefer baya kıvamında oldu...heryerıme surdum:))tum vucut kahve ıcınde kaldı ya:))
dun aksam yaptıgımda sankı daha belırdıler gıbı geldı ama bugunde azaldımı demeye basladım:)))hehe psıkolojık galba...

bıde arkadaslkar ne kadadr zamanda etkısını gostercek acaba...bende bıkmadan yapmak ıstıyorum...surup ovalıyorum heemn yıkıyorum kızarıyo bıraz ve yumusacık oluyo...
lımon bulamadıgım zamanda lımon suyuyla devam edıcem ben bırakmam ınsallah

saol canım valla bende yapıcam bakalım pes etımıyım dıyorum
soledıgın ıyı oldu ıkı gunde bır yaparım bende okişkaydirigubbakcemile5

canım bende 1 lımonla yaptım cok sıvı oldu bugun daha az kullandım yanı kullanolmıs lımon kullandım ve tortularınıda koydum bugun daha kıvamlıydı..bencede kendımıze gore ayarlayalım en ıyısı kıvamı tutturmak lazım galıbaCADIARZU

regl olmalkla alakası yoktr sanırım ya

ne kilo alıp verdim ne baska bişi ama kalçamda acaip catlaklar var ben de bugün baslıcam denemeye...bu öneriyi veren arkadasa cok cok tesekkürler gercekten.inşallah işe yarar.

regl dönemi derken zararı olcagndan deilde nası desem o haldeyken yapmak zor olurmu die sormuştm ama..

canım benim geçen ay denk geldi ama uygulamaya devam ettim bir sorun olmadı.. ama eğer rahatsız olurum dersen iç çamaşırını çıkarma o şekilde uygula ama eğer dersenki kalçalarımdada çatlak var ozaman diğer yerlere uygula en son kalca kısmına yaparsın yada sadece kalcamda dersende 5 dk katlanacaksın oda olmadı o malum günde ara vereceksin birsürü seçenek oldu farkında olmadan :))))

benim 7. uygulamamda değişim olmaya başladı ( herkeste bu süre farklıdır ) ama ona rağmen yinede birtürlü emin olamıyodum banamı öyle geliyo diye ama artık gerçekten geçtiklerine eminim .. uygulama yaptıkça önceleri sanki daha belirginleşiyo gibi geliyo ama bu ya çok sürekli bakıp durduğum için çünkü eskiden çatlaklarımı görmek istemezdim şimdi durmadan bakıyorum gerçekten geçiyomu diye valla inanması zor ama geçiyo.... iyice belirginleti gibi gözüken yerlerde şuan çatlaktan eser yokbelkide bu şekilde geçiyodur...sen pes etme devam et ben 5. ayın 9 unda başlamıştım uygulamaya çok düzenli yapamadım ama etkisini gördüm ..10 gündür yine başladım bu sefer aksatmaya niyetim yok :)))

saol canım...bakalım devam etcem...cok ımkansız gıbı gelıyo ama devam edelım hep beraber...5dk bıse yanı...yapmakta fayda var..aslında cok usenırım kendımle ılgılenmeye...ama bunu yapıcam bakalım..daha oncede oırlame dan krem almıstım ama etkısını gormedım..ben ıkı kez yapmıs oldum uygulamayı yarın yapmıcam obur gun devam ederım sayarım bakalım kac gunde bıseler olcak
ya tam gecmesıne aklım ermıyo valla saka gı bı yakaydirigubbakcemile3
kac senelık catlaklar geccek yanı olemı yahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…