Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende neredeyse 3.haftama girdim ve hakikaten bi siliklesme görüntüsü var yapmaya devam gecicekler hissediyorum :)

Benmde 1haftam doldu gercktn bendede silikleşme oldu
acaba psikolojikmen bizmi öle görüyoruz kızlar ya kaydirigubbakcemile3
Ama bu yumusaklıga deger yanii :lepi: kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bu karışım gerçekten işe yarıyo pes etmeden yapın sonucu göreceksiniz... çatlaklarımda büyük değişmeler var bazıları tamamen kayboldu bazıları silikleşti bazıları yırtıkken şuan çizgi halinde etki süresi çatlağın nekadar süre önce olduğuna ve ne şekilde olduğuna göre değişiyo ama gerçekten işe yarıyo uygulamaya başlayan arkadaşlar lütfen devam edin bikaç kez yapıp değişim görmeyince işe yaramıyo diyip bırakmayın kaç senelik çatlakların biranda geçmesini bekleyemeyiz... ben hep ömür boyu bu çatlaklarla yaşayacağımı düşünüyodum bu töpiği gördüğümde de başta ya olmaz nasıl geçerki diyodum ama lolifer arkadaşımız ısrarla geçiyo devam edin diyince ona çok inandım inanarak başladım uygulamaya ilk etkisini görmeye başladığımda avaba benmi geçtiğini görmek istiyorumda banamı öyle geliyo diye düşündüm emin olamadığım içinde burda geçti diyemiyodum ama sonradan gerçekten yanılmadığımı anladım çevremdeki insanlara gösterip soruyorum sürekli değişimi onlarda fark ediyolar ... arkadaşlar bunlar benim sürekli söylediğim şeyler ama aramıza yeni katılan arkadaşlar bütün sayfaları tek tek okuyamıyolar ondan arada bunları tekrarlıyorum ve ısrarla arkadaşlar lütfen devam edin diyorum şunuda hep diyorum aynı şeyleri tekrarlıyorum diye kızmayın ama herkesin cildi farklı çatlaklarımızın nekadar süre önce olduğu yırtık mı çizgi halindemi bunlarda farklı bu yüzden etki süreside kişiye göre değişir bazılarında 1 ay bazılarında 2 ay ...çok mu yazdım ne ama pes etmeyin inanarak uygulayın sonuç alırsınız.... bizimle uygulamaya başlayan arkadaşlar ne durumdasınız gelişmeleri yazarsanız yeni başlamayı düşünen arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz...

bende bu harika iksire başlayalı 1 ay oldu.. ve imkansız sandığım olamaz dediğim şeyleri kendimde tek tek görmeye başladımm.. benimde çatlaklarım 11 yıllık ve beyazlar ... arkadaşlarıma gösterip duruyorum ve onların dediğide eskisine göre düzelme var dedikleri. inanın çok mutluyum ve yeni başlayan arkadaşlarada öncelikle inanarak başlamalarını istiyorumm.. üşenmeyin sakın pes etmeyin arkadaşlar istikrar çok ama çok önemliii......

burda olmaktan tecrübelerimizi paylaşmaktan çok mutluyummm
emeği geçen herkese forumdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorummmm
öpüyorum sizleriiiii

opuyorumnanaktan

bende dün başladıım bugün ikinci günüm inşallah faydası olur yapıp yıkadıktan sonra cildim pürüzsüz yumuşacık oluyo her yerime mi yapsam acaba diye düşünmüyo değilim:):):)

ben devam ediorum işe yarıyo gerçekten daha 1 hafta oldu gibi ama fark bariz belli oluo

Bayağı bi okudum ama çok yazı var bulamadım bununla ilgili bişy o yüzden soruyorum benim çatlaklar kilo vermekten oldu bu arada kalçamda bi de dizimde var 2-3 senelik ve hepsi beyaz sadece kırmızılarda mı işe yarıyor bu????bi sorum daha var cildimiz kuruyken mi sürüyoruz ıslayıp mı farkedermi yani????

Son düzenleme:
Benim catlaklarim ergenlikten ve kilo alip vermekten.yani beyazlarda da ise yariyor.
Benim tecrubem kuru ciltte uygulanmasinin daha iyi oldugu yonunde..

Kızlar bende sonunda tekrardan dün başlayabildim.. Bugün ikinci günümdü vee 1 haftadır belimde yeni yeni oluşmata başlayan ıNCECıK beyaz çatlaklr gitti... Of keşke devam edip bitirebilsem bende...:)

Ya arkadaslar ne tür kahve kullanmamiz gerekiyor.

Türk kahvesimi?

bu yorumları okuduktan sonra başlamaya karar verdim.. bi türlü cesaret edemiyodum... ama şimdi bi kaç kişi olumlu sonuç aldığını yazınca cesaret geldi... kullanan arkadaşlar gelişmeler hakkında yazarlarsa çok iyi olur... hamileleğimde oluşan çatlaklar için ümitliyim ama ergenlikte belimde oluşmuş olan çatlaklar için hiç umudum yok gibi. ama yinede denicem...

kızlar resim koyablcek olan yokmu?? bliorm çatlaklarn oldugu bölgeler resmi çekilip konulcak yerler deil ama enazndan yakın çekm yapsanız bi kısmını oda yeter.. hani nasıldı nasıl oldu bunu görmemiz açısından. bnm 6-7 seans oldu ama daha pek bi gelşme göremedm belkide bana öle gelio bilemiyorum.. bnm resm koyablme imkanım yok.. ama kooyabilcek olanlar varsa koysun ltfenn çk yararlı olur...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…