buarada hazan24 sen nekadar süredr bu karışımı uyguluyorsun??
bu yorumları okuduktan sonra başlamaya karar verdim.. bi türlü cesaret edemiyodum... ama şimdi bi kaç kişi olumlu sonuç aldığını yazınca cesaret geldi... kullanan arkadaşlar gelişmeler hakkında yazarlarsa çok iyi olur... hamileleğimde oluşan çatlaklar için ümitliyim ama ergenlikte belimde oluşmuş olan çatlaklar için hiç umudum yok gibi. ama yinede denicem...
ya benim çatlaklarım yeni olmalarına rağmen beyaz hani ilk oluştpunda kırmızı renkli oluo herkeste bende hiç öle olmadı:s bende kullandım biraz geçirio gbi ama çok üşeniorum herkeste böle ii snç alınca gerimi dnsem diorum kafam çok karıştı ya
evet hazan24 haklısın bende geri başlıorum o zaman azaldıklarını bile bile bırakmak olmaz göğsümdekiler geçti diyebilirim çok az kaldı yarın geri başlıorum kaydirigubbakcemile5
ya şimdi bu kahve limon karışımı işe yaradı diyosunuz heee???
benide merak saldı şimdi
kızlar onca sayfa okutmayın
konuyu açan arkadaş yada yapanlardan biri
ölçülerini yazsa karışımın nekadar limon ne kadar kahve karıştırıcaz
kullanımı:
sanırım kızarana kadar ovucaktık sonra bekletmeden yıkıcaktık dimi yanlış hatırlamıyosam
kızlar o zaman burayı günlük olarak kullanalım.. her gün buraya yazalım yapıp yapmadığımızı... hem birbirimize destek oluruz hemde daha düzenli yaparız... ben kendi adıma hergün buraya yazıcam...
inanması zor geliyo ama işe yarıyo..
3 tatlı kaşığı türk kahvesi 1 tane limonun suyu .. evet ovularak sürülüyor ve beklemeden yıkanıyor ..
kızlar okuduklarıma ınanmıyorum cok saskınım ya...
dogrumu ya
bende yapcam
acaba lımon olmayınca klımon suyuyla yapsak olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?