• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
buarada hazan24 sen nekadar süredr bu karışımı uyguluyorsun??

canım ben 5. ayın 9 unda başladım kahve limon karışımını uygulamaya ilk zamanlar aksatmadan düzenli bir şekilde yapıyodum ama sonradan aksilikler çıktı arada atladığım günler oldu ama 10 gündür yine düzenli yapmaya başladım ..

ya benim çatlaklarım yeni olmalarına rağmen beyaz hani ilk oluştpunda kırmızı renkli oluo herkeste bende hiç öle olmadı:s bende kullandım biraz geçirio gbi ama çok üşeniorum herkeste böle ii snç alınca gerimi dnsem diorum kafam çok karıştı ya

bu yorumları okuduktan sonra başlamaya karar verdim.. bi türlü cesaret edemiyodum... ama şimdi bi kaç kişi olumlu sonuç aldığını yazınca cesaret geldi... kullanan arkadaşlar gelişmeler hakkında yazarlarsa çok iyi olur... hamileleğimde oluşan çatlaklar için ümitliyim ama ergenlikte belimde oluşmuş olan çatlaklar için hiç umudum yok gibi. ama yinede denicem...

başlamaya karar vermene sevindim ilk zamanlar dğişen birşey yok gibi gelebilir ama devam et bir süre sonra etkisini görürsün .. ben karışımı çatlak olmayan yerlerimede tüm vücuduma uyguluyorum hem yumuşacık yapıyo hemde yeni çatlak oluşumunu engeller diye.. karışımı yedirerek sürüyorum elimle lifler gibi bastıra bastıra sürüyorum tüm vücuduma uygulamam 15 dk mı falan alıyor nasıl uyguladığımızı merak eden arkadaşlar olur diye söylemek istedim..

ya benim çatlaklarım yeni olmalarına rağmen beyaz hani ilk oluştpunda kırmızı renkli oluo herkeste bende hiç öle olmadı:s bende kullandım biraz geçirio gbi ama çok üşeniorum herkeste böle ii snç alınca gerimi dnsem diorum kafam çok karıştı ya

benim çatlaklarımda beyaz bende ilk zamanlar heyecanla aksatmadan devam ediyodum ama sanırım çözümü buldum nede olsa başka zamanda uygularım gibisinden düşünüpte tembellikmi ediyorum ne ama geçtiğini göre görede yapmamak olmazya hadi kızlar pes etmek yok birbirimizi gaza getirelim çatlaksız günler bizi bekliyo.. canım kafan karışmasın uygulamaya devam pes etmek yok :)) :dance:

evet hazan24 haklısın bende geri başlıorum o zaman azaldıklarını bile bile bırakmak olmaz göğsümdekiler geçti diyebilirim çok az kaldı yarın geri başlıorum kaydirigubbakcemile5

evet hazan24 haklısın bende geri başlıorum o zaman azaldıklarını bile bile bırakmak olmaz göğsümdekiler geçti diyebilirim çok az kaldı yarın geri başlıorum kaydirigubbakcemile5

tabiki canım karışımın işe yaradığını bile bilede yapmıyoruz yav tam nankörüz ben hep şikayet ediyodum ömür boyu bu çatlaklarla yaşıyacam diye şimdi çözümü var ama tembellik ediyorum neyse artık düzenli yapıyoruz caymak yok gelişmeleride burdan paylaşalım ki yeni başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz...
kahve limon şahane çatlaklar sana güle güle kaydirigubbakcemile3

tamam cnm gelişmeleri paylaşırım bu arada soğuk suda çok etkili aklınızda bulunsun ben yapamıodum ama sonradan alıştım soğuğa ikisi birlike baya bi etkili kaydirigubbakcemile2

bugun bende yaptim yarinda yapcam bakalim insallah ise yararopuyorumnanaktan cook tesekkurler babaanne ve toruna bu bilgiyi bizle paylastiklari icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yaaaaaa resmen üşenmeden 60 sayfa okudum yuh diyorum
oha diyorum :1ninca:
Bende yok ama en yakın arkadaşımda var
yumuşak oluyor demişsiniz ya bende yapcam :kedi:
Kankamada tarifi vercem zemuszemus
İnşallah düzelir ya çok canını sıkıyodu bende yapcam ama yumuşaklık için hem belki
olası varsada olmadan yakalarız haha kaydirigubbakcemile3

ya şimdi bu kahve limon karışımı işe yaradı diyosunuz heee???

benide merak saldı şimdi

kızlar onca sayfa okutmayın
konuyu açan arkadaş yada yapanlardan biri
ölçülerini yazsa karışımın nekadar limon ne kadar kahve karıştırıcaz

kullanımı:
sanırım kızarana kadar ovucaktık sonra bekletmeden yıkıcaktık dimi yanlış hatırlamıyosam

kızlar o zaman burayı günlük olarak kullanalım.. her gün buraya yazalım yapıp yapmadığımızı... hem birbirimize destek oluruz hemde daha düzenli yaparız... ben kendi adıma hergün buraya yazıcam...

ya şimdi bu kahve limon karışımı işe yaradı diyosunuz heee???

benide merak saldı şimdi

kızlar onca sayfa okutmayın
konuyu açan arkadaş yada yapanlardan biri
ölçülerini yazsa karışımın nekadar limon ne kadar kahve karıştırıcaz

kullanımı:
sanırım kızarana kadar ovucaktık sonra bekletmeden yıkıcaktık dimi yanlış hatırlamıyosam

inanması zor geliyo ama işe yarıyo..
3 tatlı kaşığı türk kahvesi 1 tane limonun suyu .. evet ovularak sürülüyor ve beklemeden yıkanıyor ..

kızlar o zaman burayı günlük olarak kullanalım.. her gün buraya yazalım yapıp yapmadığımızı... hem birbirimize destek oluruz hemde daha düzenli yaparız... ben kendi adıma hergün buraya yazıcam...

katılıyorum herkes olumlu yada olumsuz gelişmeleri paylaşırsa çok iyi olur... valla ben bugün acayip gaza geldim umarım hergün bu gazla devam ederim kaydirigubbakcemile3

inanması zor geliyo ama işe yarıyo..
3 tatlı kaşığı türk kahvesi 1 tane limonun suyu .. evet ovularak sürülüyor ve beklemeden yıkanıyor ..

çok saol arkadaşım
en yakın zamanda başlıycam:sm_cool:

kızlar okuduklarıma ınanmıyorum cok saskınım ya...
dogrumu ya
bende yapcam
acaba lımon olmayınca klımon suyuyla yapsak olarmı

kızlar okuduklarıma ınanmıyorum cok saskınım ya...
dogrumu ya
bende yapcam
acaba lımon olmayınca klımon suyuyla yapsak olarmı

valla bende ilk zamanlar inanamamıştım hatta acaba ben geçtiğini görmek istediğim içinmi öyle görüyorum diyodum ama çevremdekilere gösterdim onlarda eskiye göre düzelme olduğunu söyledi artı uygulamaya başlayıpta düzelme olduğunu söyleyen arkadaşların sayısı artıyo ama tabi herkesin cildi farklı çatlaklarının oluşma süreside farklı bu yüzden herkeste etki süreside farklı bazılarında hemen etki ederken bazılarında daha uzun süre uygulamayla etkisini gösteriyo hiç bir etki etmese bile doğal peeling yapmış oluyoruz..bunları sürekli tekrarlıyoruz yeni başlamaya karar veren arkadaşlar bütün sayfaları tek tek okumakta zorlanabilir diye.
bence taze limonun etkisi daha fazladır limon suyuyunun çok fazla etkisinin olacağını düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem..
valla kızlar lolifer ve büyünannesi sayesinde şu çatlaklardan kurulucaz inşallah ...
sloganımız kahve limon şahane çatlaklar sana güle güle bu olsun mu :dance:

bu arada lolifer nerelerdesin canım bir ses ver :)))

Son düzenleme:
valla bende bu geceden baslıyım barı ya..denemkte yaar var ama herkez olumlu seyler yazmıs super valla
herkeze solıyım yapsınlar:))

5dk once baslamıs bulunuyorum kızlar...3kasık kahve 1 lımon sıktım karstrdım surdum haff ve hemn yıkadım bıraz ovdum tabı...kızardı bıraz
ve yumusacık oldu
ama zıyan ettım bıraz doktum kalanı
hergun yapıcam ya bende
acaba kalanı saklasamıydımkı

Back