Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim catlaklarim ergenlikten ve kilo alip vermekten.yani beyazlarda da ise yariyor.
Benim tecrubem kuru ciltte uygulanmasinin daha iyi oldugu yonunde..
Ya arkadaslar ne tür kahve kullanmamiz gerekiyor.
Türk kahvesimi?
evet arkadaşım ben de varım 1 ayı geçkinbir süredir kullanıyorum ve düzenli yaptığımda söylenemez buna rağmen kayda değer bir sonuç aldım görünürlüğü baya hahifledi unutluyum devam edicem ve arkadaşım a soruyorum gelişmeleri ki ben inandığım içinmi böyle görüyorum diye ama o fark olduğunu söylüyorrhihoyyyt
ya kızlar bacaklarımın iç kısmındaki çatlaklarıma bakayım dedim dün yemin ederim kısalmaya başlamışlar yaa hani böyle silikleşir yaa öyle olmuş inanamıyorum:sm_cool::sm_cool: yaa bu arada 1 ay falan oldu başlayalı ama düzenli yapmıyordum artık daha düzenli yapacağım.. bende lolifer gibi inanıyorum geçeceğine bunlarla doğmadık bunlarla da ölecek değiliz değil mi alkisalkisalkis:sm_cool: ya bende variste var lolifer babannene soruver canım bildiği bişey var mı
kızlarrrrrrrr bağırmakkk hatta böğürmekk istiom ayıp olmazsaaa.çünkküü göbeğin başladığı yerin sağ ve sol tarafında vardıı.vee ordakilerdennn iki tanee derin olanın bi kısmı gözükmüoo yok olmuşşş:1shok:.göz yanıılması ışık oyunu fln değil her türlüü ışıkta ve ortamdaa baktımmmmm:kedi:.ve orda çatlak oldugundan daha önce adım gibi eminim kaç senelik vücudumu tanıorum :kedi:çünküü.zemuszemuszemuszemuszemuszemusdelikafaduldendelikafaduldenve 3 .yapışımdı bu.bi kere kaçırmştım yapmaya.o babaneyii lolifer öp benim içinnnnnnn ayy oynicammsositosositosaol bizimle böle bi bilgi paylaştığın için.çok şaşırdımm o deridekii yırtıkk nasıl kendinii toparlayıp normal bi derye döndüü bilmiorummmm.allahım sen dularımızı kabul mü ettin yarabbimmm:Saruboceq::lepi:haydee teyy teyy tey:hooray::içelim:kesinn ve kesin aksatmadan bırakmadan devam etcemmmmtam gaz devamm bugün dinlenme günüm olmasaydı keşkeee bugünde mi yapsamkiiCADIARZU
arkadaşlar bu karışım gerçekten işe yarıyo bende bu aralar düzenli bir şekilde yapamıyorum ama gerçekten bazı çatlaklarım yok oldu bunları sizle paylaşmadan defalarca bakıyorum yanılmayayım diye ama gerçekten çatlaklarımın bazıları artık yok ama yırtık halinde olanlar hala duruyo onlarında görünümü değişti daha pürüzsüz bunları daha öncede söyledim işe yarıyor bu karışım ama pes etmeden devam etmek gerekiyo ben geçtiğini gördüğüm halde son zamanlarda düzenli devam edemedim ama ona rağmen eskiye göre çok fark var....bazı arkadaşlar dahada belirginleşti diyolarya benim bazı yerlerimdeki çatlaklarda önceden bana öyle geldi daha belirginleşti gibi ama uygulamaya devam edince git gide silikleşti ve yok oldu belki sizde de öyle olur..şunu hep diyoruz herkesin cildi farklı birinde etki süresi 1 aysa bir başkasında 2 ay olabilir olumsuz sonuçları görünce artık şunuda diyorum yada birinde etki eden diğerinde etmeyebilirde ama denemektende zarar gelmez sonuçta doğal birşey kahve limon deneyin derim kızlar deneyin.. umarım birgün hepimiz sevinç çığlıkları atarız çatlaklardan kurtulduk diye ..bende bugün tekrardan başlıycam birtürlü düzene sokamadım gitti ilk başlarda düzenli yapıyodum ama ipin ucu kaçınca toparlayamadım.. bugün tekrar uygulama yaptım aksatmadan en azından yaz boyunca devam etmek niyetindeyim...