Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ayyy gercektenmi geciyo harikaa
bende yapayim ama bu kahve ne kahvesi turk kahvesimi biraz daha aciklarmisin nasil uygulaniyo

kızlarr bildiğimz türk kahvesii. leyla21 canım sende her yerine yapcaksan ölçüyü 2 ölçüden yap o zman 6 tatlı kaşıgı kave 2 limon sık o zmanyeter o bütün vücudunaa

Kahve kokuları içinde pc başındayım :dance: umarım işe yarar sonucunu 4 gözle bekliyorum bakalım insallah işe yarar.lolifercim inşallah işe yarar.yararsa bende sana ve anneannene dua edicem hadi bakalım gelsin kahveler gitsin çatlaklar :dance::teytey::hooray:

Slm kızlar .Elimden geldiğince okumaya çalıştım.Yapmak istiyorum ama sezeryanla doğum yapanlara zor etki eder gibi bişey gördüm.Sezeryanla doğum yapıp ta deneyen varmı acaba.Ona göre başlıyım bende

kızlarr bildiğimz türk kahvesii. leyla21 canım sende her yerine yapcaksan ölçüyü 2 ölçüden yap o zman 6 tatlı kaşıgı kave 2 limon sık o zmanyeter o bütün vücudunaa

Cok sagol canim az once dedigin gibi yaptim ama 1ölcu yapsamda olurmus galiba cunku heryere bol bol yetti sivi oldu biraz akip gitti oylemi oluyo yoksa macun gibi mi olmasi gerek ama varya teniim yumusacik olduu elimi göbeem de gezdirince hic putur degmedi yumusacik ayy insallah bi faydasi olur sanki bana iyi gelecek gibi me geldi allah razi olsun yaa

slm kızlar,
Geçenlerde 14 yaşındaki kardeşim basenlerini gösterdi.Felaket çatlaklar oluşmuş.Tabi bunlar en fazla 6-7 aylık falan çatlaklar. Kırmızı kırmızıydı. Bende kahve limonu anlattım iyi geliyormuş bi dene diye. 1 ay falan oldu yapalı ve çok düzenli yapmadı bile. Geçen gün bana gösterdi. İnanın hiç gözükmeyecek dereceye gelmişler. Poposunda da varmış farkedememiş olduğunu onları yeni görmüş.Onlar kıpkırmızı duruyor kahve limon yaptığı yerlerde hiç birşey kalmamış. Şuan hala devam ediyor. Onun adına çok sevindim. Bende bu aralar kalçamda çok az çatlak var onlara deneyeceğim bakalım.

bende bugün başladım valla inşl işe yarar denemekte fayda var diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
işe yararsa arkadaşım sana çok dua edicem valla:lepi:

ben epey bir zamandır devam ediyorumm.. düzenli olarak tabiki. 2 gün yap 1 gün vücudunu dinlendir...
sanki bendede çatlaklar üzerinde bir silikleşme toparlanma oluyor gibi.. ama acele etmiyorum sabretmek lazımm.. eee ne de olsa benim çatlaklar hem 11 yıllık ve beyazzz

kızlar bence devam edelim durmak üşenmek yok.. bu arada ben bu karışımı geceleri yapıyorum yatmadan yanii.. gündüz ise sabah akşam macesolcol sürüyorum ..
umarım zamanla çatlaklara bye bye diyeceğimm..zafer bence bizi bekliyor

turkbayragi

bugün gece tekrar uygulama var yarın dinlenme günümmm

kolay gelsin kızlarrr

yerimseniben

valla bende yüzüme uyguluyorum arada bir sivilcelerime bile iyi geldi.çatlaklar için başlamıştım aslında ama şimdi selülit içinde bi ürün kullanıyorum bi de madecassole başladım şimdilik çatlak için bunu yapamayacağım.ama cildi çok güzel yaptığı bi gerçek.teşekkürler lolifer bu ömrüm boyunca sürekli kullanabileceğim bi tarif opuyorumnanaktan

bende deneyeceğim diye yazmıştım önceki sayfalara, toplam 10 gün olacak bu uygulamaya başlayalı. Ahhh keşke fotograf makinam kırık olmasaydı da sizlere farkı gösterebilseydiiiiimmm ah ahh keşkeee...
sadece çatlaklara değil selülitlerime de iyi geldi kalçalarım toparlandı tabi %100 geçmedi ama daha 2 gün +1 gün dinlendirme molalarıyla beraber sadece 10 gün oldu belki de zamanla tamamen geçer belli mi olur. Hayatımın sonuna kadar yaparım valla :)

Benim çatlaklarım damar damar kalçalarımda var, yaklaşık 15 senedir falan vardır.
Aslında bu peelingi yaparken hafiften bacaklarıma da yayılmaya başlamış olduklarını görmüştüm tam zamanında başlamışım. selülitlerle beraber çatlaklar hoş durmuyordu.

Burada 2 ay yapan arkadaşlar var örneğin.. 10 günde bu kadar toplandıysa 2 ayda ne olur kimbilir...

Önceki sayfalarda sisol ismindeki bir arkadaşın yazdıklarını da gördüm, "kahvenin rengi cildimize sindiği için bize iyileşmiş görünüyor" demiş. Ama ben çok beyaz tenliyim ve bu peelingi yaptığım yerde bir kararma olmadı sisolcuğum? Umarım sen de bu peelingin yararını görürsün.

canım limona göre değişioo bazen limon sulu olursa az sulu oluo bazende bulamaç gibi oluo

Bende 2gundur yapiyorum yarin dinlenme gunum cildimi yunmusacik yapiyo ama soyulma olmadi normal mi kizlar bu renk degismesi demislerdi eve bende bundan endiselendim acikcasi ama hic oyle bisey olmadi ben gundu 11 gibi yapiyorum esimin haberi yok bu catlaklardan kurtlursam (allahim insaalah kurtulurum)gozune sokacam yeni dogum yaptigin siralarda kirmizi kirmizi cizgilere bakip karicim zebra gibi oldun demisti birden onlarin yok oldugunu gorunce napacak merak ediyom gerci o rahatsoz oldugu icin felan demedi sirf ben buna taktim diye gicik etmek icin dedi ama olsun

Kizlar bugun tv de izledim bi guzellik merkezinde kahve ile masaj yapiyolarmis peeling etkisi yapiyo ve cildi rahatlatiyo ama onlar limonsuz yapiyo kahve tanecekleri cildin gozeneklerini aciyomuus cok iyi yyaa

Kizlar kac dakika masaj yapip bekletiyorsunuz kahveyi vücudunuzda bende dün basladim ama icim sanki tam rahat degil. Suan hamile oldugum icin sadece bacaklarimda denedim bu karisimi. Bu karisimin bebege bir yan etkisi olurmu bilemiyorum kafam cok karisik lütfen yardim edin yaaa. Güzel gelismelerr adina inanin sizler kadar cok mutlu oldum kizlar. Yilmak yok yola devam ))

Arkadaşlar dün yurtdışında oturan bir arkadaşımla konuşurken konu çatlaklara geldi arkadaşımın teyzesi güzellik uzmanı ben sitede sizlerden duyduğum kahve limon formülünden bahsettim hemen içimi rahatlatacak birşey söyledi teyzeside yurtdışında güzellik salonunda bunu uyguluyormuş hem çatlak hemde selülit için iyiymiş fakat farklı bir yöntemle kahvenin telvesini kullanıyor piştikten sonra kalan posasını yani ve limon yerine greyfurtla yapıyormuş ama limonunda fayda edeciğini söyledi bende en yakın zamanda başlayacağım içim rahatladı hepimize kolay gelsin..
ayrıca arkadaşım yurtdışında çatlak için bir krem kullanmış çatlaklarını bayağı silikleştirmiş çok iyi gelmişti dedi kremin ismini hatırlayamadı evden haber bekliyor ailesi aradığında öğrendiğim gibi sizinle paylaşıcam...

Son düzenleme:
kızlar brazdan 6. seansımı yapcm. şuan pk bi fark yok ama inanıorm geçicek :Saruboceq:

buarada bazı arkadaşlar çatlaklam daha belrgn oldu demiş. o belrginleşmesnden deilde bz daha çk dkkat etmeye başladgmzdan bize öle gelmiş olablr diye dşünüyorum.. enazndan ben hç öle incelemezdm ne durumdadır fln diye. hatta popomda çatlaklarm oldgnuda kahve limon yaparken farkettm mafoldumben

dedğim gbi biz çok daha fazla incelemeye başladgmz için bze daha belrgnleşmiş gbi gelebilr diye dşünüyorum... :CüvCüv:

arkadaşlar nekadar süre masaj yapıyorsunuz çokmu bastırıyorsunuz keseyle falanmı yapıyorunuz biaz bilgi veirrmisiniz??

arkadaşım ben sürdüğüm yer kırmızı olana kadar peelıng yapıorum.keseyle fln değil.elimle bastıra bastıra uyguluyorum.bazı arkadaşlar 5 dk. kadar bekletıyolar.artık orası sana kalmıs yanı :)

angel_angel cim vücudunun karışımı emmesi için enaz 5 dk bekletmelisin. ayrıca ben karışımı vücuda sürdükten sora daha çk bekleyp zaman geçrmek için karışımı sürdüğüm kahveli yerlere kese yapar gbi elimle baskıuyguluyorum. sonra alt dizimden başlıyarak yavaş yavaş yukarılara dogru soguk suyla yıkıyorm.. ((evet çk zor oluo ama bi süre sonra alışıyosun..ztn yavaş yavaş alıştıra alıştra tutuyorm ben suyu , yani birden başımdan deil..))

bende aynen masaj şeklinde ayak bileklerinden sürerek uyguluyorum .. ben tüm vücudumda kullanıyorum bu formülü.. zaten sürerken bayağı zaman harcanıyor otamatikmen zaman geçiyor.. yani bu karışımı dairesel el hareketleriyle masaj yaparak uyguluyorsun tatlımm.. hadi bakalım kolay gelsinn.. ben 1 aydır yapmaktayımmmm.. gaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…