• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bendede var catlaklar egilince falan sirtim aciliyor birileri gorucem diye hemen elimle kapamaktan biktim eskisine gore azaldi ama bunuda denerim umarim bi sonuc alirim :S

bende basLayaLı 4gün oLdu Tenimi Yumusacık Yaptı Ins. Etkisini görürüz kızlar
Ama Sanki catLarLar iLk yaptıgımda böyle görünmez gibi oluyo
Sonra görünüyo tabbii kaydirigubbakcemile3
yarında saLyangoz kremine basLıyorum ben ciLt uzmanıyım ve
bu kremin cok faydadsını gördm müşteriLerimde
O Yüzden basLıyorum yazarm tekrar kızLar zemuszemus kaydirigubbakcemile5

ben 10 gündür kullanıyorum galiba ;) 1,5 paket kahve 1 kiloya yakın limon bitti.. gerçekten azalıyor gibi..Tarihlerini defterde tutuyorum ve geçeceğine eminim arklar :) bugün gidip limon alıcam kahve çok aldığım için evde açılmamış 1 paket kahve var :) neyse sabırlı olmak lazım diye düşünüyorum zemuszemus

ArkadaŞla ben 1 aydır flan kullanıorum gayet tenıme ıı geldı...yumuŞacık yaptık Çatlaklarda gıdıo sankı yavaŞ yavaŞ
...

kızla ben valla tum vücuduma uyguluorum yuzume bile parlaklık gelio..
5 dak flan bekliorum sonra tamamne duşumu alıorum vücudumu flan şampuanlıorum yaniii..yaptıgım şey bunlar..annem kızıo tabii bii kahvemiz eksikti diee..

selam kızlar ..duyunca ben de çok heyecanlandım ama şu anda hamileyim.. kullanmamın bi sakıncası olur mu?
bilen var mı??

canım bence olcagnı sanmıorum hem dogal Şeyler ama genede bunu sÖyleyen sor derım burda sıteye acan arkdaŞ..
Cıldım valla parladı yaa

YA ARAKADŞIM 5 DAK AZMI DAHADAMI ÇOK BEKLETSEK..
İNSAN BEKLEYEMİODA DUŞUN ORTASINDA O HALDE :dance:

kızla ben valla tum vücuduma uyguluorum yuzume bile parlaklık gelio..
5 dak flan bekliorum sonra tamamne duşumu alıorum vücudumu flan şampuanlıorum yaniii..yaptıgım şey bunlar..annem kızıo tabii bii kahvemiz eksikti diee..

Derya,
Annelerimiz benziyor galiba.;)
Ya bana hala inanilmaz geliyor.hala kendime kuskuyla bakiyorum.kilo verdigim icin olabilir falan diyorum.cunku ise yaradi deyip sonra hayal kirikligina ugramak istemiyorum..

bende baslayacagım kızlar. dızlerımın arkadasında catlaklarım var ınsallah gecerler yaa

çok etkilendim bu paylaşımdan 18 yaşındayım daha 1.5 senedir çatlaklarım var kalçalarımda ve baldırlarımda bide diz kapaklarımda bende deniycem bunu artık basit bi formül umarım düzelir daha şimdiden böyleyse vücudum =( ilerde ne olurum ben bide 51 kloyum 1.64 byum ama kilo alıp veriyorum devamlı =(

lolifercim, kızlar doğum çatlaklarına kullanıpta kesin sonuç alan varmı,yani şöyle sorsam daha iyi olur benim çatlaklar 5 yıllık karnımda başlasam işe yararmı?

yaf bende deniycem eğer çatlaklar geçerse çok sefinicem ya siper bişey lolifer sana çok dua ederim gerçekten eşim dalga geçio benle hep çok aşagılıo bu ne biçim deprem çatlağı dio ya

Kızlar bütün yazıları okudum çok ümitlendim bende bu akşam başlıcam inşallah işe yarar :Saruboceq: gerçi benimkiler epey derin ama uzun süreli bir uygulamayla geçeceğine inanıyorum. ne demişler inanmak başarının yarısıdır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ulaaaaaaaa. deneme tahtasına döndük resmen ya... ama çok heyecanlandım. banyodan da yeni çıkmıştım neyse artık akşam yatmadan yaparım.ay kızlar inşallah bu tarif hepimizin umut ışığı olur ya.:teytey:
lolifer eğer işe yararsa sana her akşam yatmadan önce dua edicem söz!!!...:lepi::enbuyukkk::dance:

Kizlar yaa cok sasirdim ben dogum yapali 9 ay oldu ve catlaklarim var cok uzuluyodum bunu duyunca nedense cok umutlandim yanliz tum sayfalai okuyamadim deneyen ve sonuc alan arkadaslar varmi bide hayriniza tam olarak nasil uygulaniyo yazarmisiniz lutfen

Kizlar bide benim gobegimde bacaklarimda popomda ve goguslerimde var catlak gobegimdekiler daha derin yani fazla yerim catlak oldugu iicin bu miktari artirmam mi lazim napiyim ne kadar yapiyim

Back