Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ahh buju ahh bu kotumserligin fena:)) persembe gunu birakmamk uzere basliyorum diyorum, catlaklar benim kaderim degil diyorummmmmm:))))))

lolifer ben dvam ediorum canım bugün dinlenme günümm farketti daha 4.yapışımdıı ben ii gelceğine inanıyorum.en azından buzlu terapiye gidene kdar ne kdar küçültüp inceltse kardır gözüyle bakıorum ben olayaa:)masraf azalır hiç yoktan

vallahi bende yapıyorum arkadaşlar.. ama kesinlikle 0 sonuç bekleyemeyiz bende beklemiyorum zaten. gözle görünür bir düzelme olsa bile bana yeter çünkü psikolojim çok bozuldu yaaa...
bende 3 seanstır kullanıyoırum..
devam edeceğim inadım inat yahuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bnde öle düşünüorum ama ince çatlaklarımda baya bi düzelme oldu derin olanlarda küçüldü topladı gibi kendini

ya kızlar bacaklarımın iç kısmındaki çatlaklarıma bakayım dedim dün yemin ederim kısalmaya başlamışlar yaa hani böyle silikleşir yaa öyle olmuş inanamıyorum:sm_cool::sm_cool: yaa bu arada 1 ay falan oldu başlayalı ama düzenli yapmıyordum artık daha düzenli yapacağım.. bende lolifer gibi inanıyorum geçeceğine bunlarla doğmadık bunlarla da ölecek değiliz değil mi alkisalkisalkis:sm_cool: ya bende variste var lolifer babannene soruver canım bildiği bişey var mı

Son düzenleme:
ya lolifercim ben senelerdir şu çatlaklardan kurtulmanın çözümü olsun da tek herşeyi yapardım diyordum şimdi çözümüü buldum ama yapacak fırsatı bulamıyorum bu nasıl iştir ya yoksa ben üşengeçmiyim bu arada bababnneye bravo 4 çocukla nasıl yapmışta kurtulmuş bu çatlaklardan bide teknoloşi ve inkanlar şimdiye göre daha kısıtlıyken acep ne kadar yapmışta kurtulmuş merak ettim şimdi benimde acilen tatilden önce tekrar başlayıp kurtulmam lazım hepsinden nasıl bırakırım ya bu kadar faydasını görmüşkennnnn:a015:

kızlarrrrrrrr bağırmakkk hatta böğürmekk istiom ayıp olmazsaaa.çünkküü göbeğin başladığı yerin sağ ve sol tarafında vardıı.vee ordakilerdennn iki tanee derin olanın bi kısmı gözükmüoo yok olmuşşş:1shok:.göz yanıılması ışık oyunu fln değil her türlüü ışıkta ve ortamdaa baktımmmmm:kedi:.ve orda çatlak oldugundan daha önce adım gibi eminim kaç senelik vücudumu tanıorum :kedi:çünküü.zemuszemuszemuszemuszemuszemusdelikafaduldendelikafaduldenve 3 .yapışımdı bu.bi kere kaçırmştım yapmaya.o babaneyii lolifer öp benim içinnnnnnn ayy oynicammsositosositosaol bizimle böle bi bilgi paylaştığın için.çok şaşırdımm o deridekii yırtıkk nasıl kendinii toparlayıp normal bi derye döndüü bilmiorummmm.allahım sen dularımızı kabul mü ettin yarabbimmm:Saruboceq::lepi:haydee teyy teyy tey:hooray::içelim:kesinn ve kesin aksatmadan bırakmadan devam etcemmmmtam gaz devamm bugün dinlenme günüm olmasaydı keşkeee bugünde mi yapsamkiiCADIARZU

arkadaşlar bu karışım gerçekten işe yarıyo bende bu aralar düzenli bir şekilde yapamıyorum ama gerçekten bazı çatlaklarım yok oldu bunları sizle paylaşmadan defalarca bakıyorum yanılmayayım diye ama gerçekten çatlaklarımın bazıları artık yok ama yırtık halinde olanlar hala duruyo onlarında görünümü değişti daha pürüzsüz bunları daha öncede söyledim işe yarıyor bu karışım ama pes etmeden devam etmek gerekiyo ben geçtiğini gördüğüm halde son zamanlarda düzenli devam edemedim ama ona rağmen eskiye göre çok fark var....bazı arkadaşlar dahada belirginleşti diyolarya benim bazı yerlerimdeki çatlaklarda önceden bana öyle geldi daha belirginleşti gibi ama uygulamaya devam edince git gide silikleşti ve yok oldu belki sizde de öyle olur..şunu hep diyoruz herkesin cildi farklı birinde etki süresi 1 aysa bir başkasında 2 ay olabilir olumsuz sonuçları görünce artık şunuda diyorum yada birinde etki eden diğerinde etmeyebilirde ama denemektende zarar gelmez sonuçta doğal birşey kahve limon deneyin derim kızlar deneyin.. umarım birgün hepimiz sevinç çığlıkları atarız çatlaklardan kurtulduk diye ..bende bugün tekrardan başlıycam birtürlü düzene sokamadım gitti ilk başlarda düzenli yapıyodum ama ipin ucu kaçınca toparlayamadım.. bugün tekrar uygulama yaptım aksatmadan en azından yaz boyunca devam etmek niyetindeyim...

Tecrübelerine inanaraktan devam edeceğim o zaman ben de a.s benim belirginleşenler de silinir o zaman belki zamanla. Zaten hiç aksatmıyorum bakalım yaz sonuna kadar ne olacağız :roflol: Bu arada ben geçenlerde asetonla ilgili ilginç bir bilgiye ulaşmıştım, hatta topic de açtım burada ( http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/289810-fikrim-var.html ) onu da denedim 1 tane çatlağımın üzerinde çok az asetonu yedirdim elimle 2 gün sanki izleri hafifledi gibi geldi. Acaba ona mı devam etsem de demeden edemiyorum :sm_confused:

ne varsa eski yoprakta var a.s
şimdi okuyunca hatırladım
geçen yaz arkadaşım bu yöntemle bacak arası çatlaklarından kurtuldu
spor+diyet+bu karışımı peeling gibi yaparak
şahidim arkadaşlar devam edin dediğine göre 1,5-2 ay yapmış hihoyyyt
ben limonu batıklar için epilasyondan sonra sürüyorum
beyaz tenli olunca mı nedendir çok kaşındırıyor,sürmemle yıkamam bir oluyor
biraz bekleyebilsem belki daha faydalı olur ya,kaşıntıdan ölüyom napim :sinifsinif:

kafamçokkarıştı4.paket kahvemdeyim bugün bişi farkettim az önce yaptım şimdi bu yumuşaklık etkisi kahvenin bıraktığı yagdan kaynaklanyor su tutgunuzda hatta cildiniz bebe yağı sürmüş gibi yağlı kalıo su damla damla yüzeyde kalıo emilmio gibi ben baya ovalıya ovalıya duralamama ragmen havluyla kurularken bembeyaz havlu kahve rengi oldu kahve yağı sadce suyla gtmio sabunlamkta lazm ancak etkisi tam olmz die karışımdan sora sabun kullanmıorm ben nese havluyla silincede çatlaklarım belirginleşti yani o kaybolma hissi sanki kahvenin bıraktığı renkten kaynaklanıo gibi geldi kafam karıştı baya:1no2:ama yinede kullanmaya devam etcem ben

lolifer arkadasım anneannenin memişler hakkındada bildiği bişey yokmu acaba.büyütmek için yani

valla tatlım ailede ki problemli ve takıntılı tek kişi benim:) çatlaklarım yüzünden çürük elme bile ilan edilicem:) göğüs küçüklüğü yok, selülit yok, sivilce izi yok, leke yok hatta çatlakta yok kızlarda işte hamilelikten dolayı bir karın çatlağı var, o da geçmişş:)

ben de buju arkadaşım gibi düşünmüştüm fakat şu bir kaç haftadır yapmama rağmen dizlerimde ki çatlaklar kesinlikle geri gelmedi. Göz yanılsamısıı gerçekten değil, işe yarıyorrr:teytey:

ben sabunlandığım haldee bembeyaz havlumaa yine de haff kahve lekeler oluştuu.sabunlanmadan yapamıorum ben kötüü hissedorum kendimii yağlıı bi vücut oluncaa

bu kahve karışımından sonra cildiniz sarı oldumu? ben ilk defa uyguladım beyaz tenim sapsarı oldu yaptıktan sonra okadarda yıkadım halbuki.

Kizlar yorumlari okudukca kalkip hemen uygulayasim geliyor hamile olmasam bu catlaklardan kurtulma düsüncesi bile beni cok mutlu ediyor issalah hepimiz iyi sonuclara ulasiriz gelismeleri dört gözle bekliyor ve okuyorum. Bebisim dünyaya geldiginde hemen bende baslamayi düsünüyorum. Herkese simdiden kolay gelsin

sen şuan için çatlamamaya gayret et cnm :) krem yağlarla falan.. korkulu rüyamız olmaktan çıkar inş şu çatlaklar:dance:

Cok duzenli yaptigim soylenemez..yani arada atladigim gunler oluyr..su siralar kilo da verdim belki ondan bilmiyorum ama basenlerimdeki catlaklarda oldukca siliklesme var.sol basenimdekiler dikkatli bakilmadikca gorulmuyor.benim catlaklarim ergenlkten kalma.dha once acnelyse+madecassol kullanip kismen fayda gormustum.ama kahve-limn gercekten catlaklara cozum olacak gibi..hadi hayrlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…