vallahi bende yapıyorum arkadaşlar.. ama kesinlikle 0 sonuç bekleyemeyiz bende beklemiyorum zaten. gözle görünür bir düzelme olsa bile bana yeter çünkü psikolojim çok bozuldu yaaa...
bende 3 seanstır kullanıyoırum..
devam edeceğim inadım inat yahuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar bu karışım gerçekten işe yarıyo bende bu aralar düzenli bir şekilde yapamıyorum ama gerçekten bazı çatlaklarım yok oldu bunları sizle paylaşmadan defalarca bakıyorum yanılmayayım diye ama gerçekten çatlaklarımın bazıları artık yok ama yırtık halinde olanlar hala duruyo onlarında görünümü değişti daha pürüzsüz bunları daha öncede söyledim işe yarıyor bu karışım ama pes etmeden devam etmek gerekiyo ben geçtiğini gördüğüm halde son zamanlarda düzenli devam edemedim ama ona rağmen eskiye göre çok fark var....bazı arkadaşlar dahada belirginleşti diyolarya benim bazı yerlerimdeki çatlaklarda önceden bana öyle geldi daha belirginleşti gibi ama uygulamaya devam edince git gide silikleşti ve yok oldu belki sizde de öyle olur..şunu hep diyoruz herkesin cildi farklı birinde etki süresi 1 aysa bir başkasında 2 ay olabilir olumsuz sonuçları görünce artık şunuda diyorum yada birinde etki eden diğerinde etmeyebilirde ama denemektende zarar gelmez sonuçta doğal birşey kahve limon deneyin derim kızlar deneyin.. umarım birgün hepimiz sevinç çığlıkları atarız çatlaklardan kurtulduk diye ..bende bugün tekrardan başlıycam birtürlü düzene sokamadım gitti ilk başlarda düzenli yapıyodum ama ipin ucu kaçınca toparlayamadım.. bugün tekrar uygulama yaptım aksatmadan en azından yaz boyunca devam etmek niyetindeyim...
ben onu msjı attıktan sora okudum sende karar ver artık eheheAhh buju ahh bu kotumserligin fena:)) persembe gunu birakmamk uzere basliyorum diyorum, catlaklar benim kaderim degil diyorummmmmm:))))))
lolifer arkadasım anneannenin memişler hakkındada bildiği bişey yokmu acaba.büyütmek için yani
kafamçokkarıştı4.paket kahvemdeyim bugün bişi farkettim az önce yaptım şimdi bu yumuşaklık etkisi kahvenin bıraktığı yagdan kaynaklanyor su tutgunuzda hatta cildiniz bebe yağı sürmüş gibi yağlı kalıo su damla damla yüzeyde kalıo emilmio gibi ben baya ovalıya ovalıya duralamama ragmen havluyla kurularken bembeyaz havlu kahve rengi oldu kahve yağı sadce suyla gtmio sabunlamkta lazm ancak etkisi tam olmz die karışımdan sora sabun kullanmıorm ben nese havluyla silincede çatlaklarım belirginleşti yani o kaybolma hissi sanki kahvenin bıraktığı renkten kaynaklanıo gibi geldi kafam karıştı baya:1no2:ama yinede kullanmaya devam etcem ben
Kizlar yorumlari okudukca kalkip hemen uygulayasim geliyor hamile olmasam bu catlaklardan kurtulma düsüncesi bile beni cok mutlu ediyor issalah hepimiz iyi sonuclara ulasiriz gelismeleri dört gözle bekliyor ve okuyorum. Bebisim dünyaya geldiginde hemen bende baslamayi düsünüyorum. Herkese simdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?