Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ne kadar süredir yapıosun canım

canım ben iki haftadır falan yapıyorum aslında ama ince çatlaklarım gitti gibi büyüklerde azalıyo sankim.Ben hergün yapıyorum bide yaptıktan sonra banyodan çıkarken soğuk su tutuyorum 5 dk falan.Sonrada krem sürüyorum acayip güsel oluyo.hihoyyyt

vallahi süper bir iksir diyebilirim arkadaşlar.. ben daha 4 defa yapmama rağmen çatlaklarımda soluklaşma oldu.. bu konuda çok rahat içim çünkü lolifere inanıyorumm... onun içten olduğunuda hissediyorum.. sana çok teş. arkadaşım..
birde peeling etkisinden dolayı vücudum hem daha parlak hemde yumuşacık bebek teni gibi oluyor..
bence denemeyen arkadaşlar vakit kaybetmesinnn diyorummm..

BU SÜPER İKSİRR ....KAHVE-LİMON VEEEE LOLİFER :)))))))

bugun 2.gunumdu sanırım doguma kadar deniycem isimi sansa bırakamam:)karnıma kalcama ve baldırlarıma arkasına yuzume suruyorum . yıkayınca yumusacık oluyo sonrada kaak lifi ve zeytinyaglı sabun ile keseliyorum. en sonda zeytinyaglı sıvı sabun ile tum vucudumu yıkıyorum islem bitmis oluyo. hamilelikte zararı olacagını dusunmedigimden kullanıyorum terapi etkisi yaratıo bende kendimi cok ii hissediorum dustan cıkınca.

birde benim bacaklarımda yara izleri var kasıntıdan olusan sanırım onlarıda geciricek

ve lolifer teşekkür etmeyi unuttum o sinirle :)
çünkü bazı kişiler konuyu sapıtmış ve sana suç bulmaya çalışmış aslında onlarada kızmamak gerel umutlanıyorlar öyle oluncada sinirleniyorlar..

neyse ben bunu daha dün ilk kez uyguladım ve bacaklarıma o kadar krem bebe yağı kullanmama rağmen hiç bu kadar yumuşak olmamıştı birde benim cildim çok kuru :)

benm çatlaklarım beyaz inş geçer geçmesede bu karışımı vücudumu yumuşatmak için kullanabilirim :)

teşekkürler arkadaşım

off çok süperr bşiymiş buu!!
babannenin ellernden öpüyorm :):):)
yalnız bşi sorcm. bu karışımı vücudun heryerine mi uygulıcaz eşit bi şekilde , yoksa sadece çatlak olan bölgelere uygulasak yeterlimi ??

ben bu kahve limonu ishal oldugumda içerdimm direkk keserdi ishalimi kaydirigubbakcemile3 bugünn deneyecegimm bunu inşallah işe yarar çok saoll loliferr a.s.

cnm sen bence bacaklarını keseleme yani sert şeylerle ovma daha kötü edersin
çünkü sen şu an hamilesin kilo alıyorsun derin gerginleşiyor sen şimdi o gergin deriyi kazırsan çatlatırsın

Tatlım genel olarak çatlak olan bölgeye uyguluyoruz, ama önlem olması için ben komple uygulama yapıyorm.

:teytey::teytey::teytey::teytey:

Tatlım sen cildini çok fazla yoruyorsun ama olmaz ki.. Tek bir şey yap.. Tek krem sür, tek yağ sür ya da tek bu karışımı yap..

Tatlım sen cildini çok fazla yoruyorsun ama olmaz ki.. Tek bir şey yap.. Tek krem sür, tek yağ sür ya da tek bu karışımı yap..

cnm sen bence bacaklarını keseleme yani sert şeylerle ovma daha kötü edersin
çünkü sen şu an hamilesin kilo alıyorsun derin gerginleşiyor sen şimdi o gergin deriyi kazırsan çatlatırsın

hic bu acıdan dusunmemistim cok tsk ederim ilginize daha dikkatli olucam. tek derdim dogum sonrası bakıma vakit kalmıycak die simdiden vaktim varken biseyleri engellemek ve duzeltmek

lolifer canim sana ve babaannene cok tesekkür ederim bu bilgiyi bizlerle paylastiniz icin bende yeni baslayanlardanim ama benim catlaklarin ömrü baya bi uzun galiba benim islem baya bi sürücek ufff neyse gecsinde ben raziyim

Lolifer tatlım sayfaların hepsini okuyamadım ama baştan sonran okudum tatlım 5-10 sayfa...
evt kızlar herkesın cıldı birbirinden farklı nelere para dökmüyoruz ki Allah aşkına denemekte fayda var....
hamılelıkte kullanılabılır mı bılemedım ama yüzümde denıcemmm:kedi: doğumdan sonrada başlarız inşşş...
hadi bakalım herkesee kolay gelsinn:CüvCüv:

kızlar benim pc nedense açmıo bu siteyi sinir oldum 2 gündür. başka bi yerden giriyorum internete.bende devam ediom bakalım nolcak sonuç alan varsa mutlaka paylaşsın.

arkadaslar ben renüee catlak kremini sürmeye basladim 1aydir sürdüm hic bir degisim göremedim...ama 1haftadr kahve limon uyguluyorum inanilmaz bir farki farkettim...isime yariyo..ben simdilik memnunum....ayrica tüm vücuda uygulaninca cok yumusak bir tene de sahip oluyosunuz....tesekkürler lolifer...sana ve ananene cok tsk.

Merhaba.Ben Aralık ayında doğum yaptım.Çok kilo aldım.Göbeğimde,bacaklarımda ve kalçamda kırmızı çatlaklar oluştu.Daha önceden de belimden aşağıya doğru beyazlaşmış çatlaklarım vardı.
Bir ay kadar önce bu konuyu keşfettim ve hemen uygulamaya koyuldum.Doğumdan kaynaklanan çatlaklarım şu anda çok açık pembe ve önceye nazaran daha ince.Önceden var olan çatlaklarımda da incelme var gibi ama tam sonuç alabilirsem o zaman yazarım gerçekten tamamen geçmesine yardımcı olup olmadığını.Doğum sonrası kırmızı çatlakları olan varsa tavsiye ederim.hem cildim yumuşacık oluyor.
Paylaşım için tekrar teşekkürler.

kızlarr ya ben denedimm tarife göre yaptım ama biraz sulu oldu sanırımm artı yani..lolifercimm bu artanı diger gün için kullanabilirmiyizz yoksa hepsini bi gün için mi kullanıcaz canım?? bide ben şu selülit için aspirin karısımını yapıp 45 dk bekledikten sonra üstüne bunu sürdüm sence bi sakıncası olurmu??yani etki etmeme durumu filan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…