ne kadar süredir yapıosun canım
kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana
bugun 2.gunumdu sanırım doguma kadar deniycem isimi sansa bırakamam:)karnıma kalcama ve baldırlarıma arkasına yuzume suruyorum . yıkayınca yumusacık oluyo sonrada kaak lifi ve zeytinyaglı sabun ile keseliyorum. en sonda zeytinyaglı sıvı sabun ile tum vucudumu yıkıyorum islem bitmis oluyo. hamilelikte zararı olacagını dusunmedigimden kullanıyorum terapi etkisi yaratıo bende kendimi cok ii hissediorum dustan cıkınca.
birde benim bacaklarımda yara izleri var kasıntıdan olusan sanırım onlarıda geciricek
off çok süperr bşiymiş buu!!
babannenin ellernden öpüyorm :):):)
yalnız bşi sorcm. bu karışımı vücudun heryerine mi uygulıcaz eşit bi şekilde , yoksa sadece çatlak olan bölgelere uygulasak yeterlimi ??
bugun 2.gunumdu sanırım doguma kadar deniycem isimi sansa bırakamam:)karnıma kalcama ve baldırlarıma arkasına yuzume suruyorum . yıkayınca yumusacık oluyo sonrada kaak lifi ve zeytinyaglı sabun ile keseliyorum. en sonda zeytinyaglı sıvı sabun ile tum vucudumu yıkıyorum islem bitmis oluyo. hamilelikte zararı olacagını dusunmedigimden kullanıyorum terapi etkisi yaratıo bende kendimi cok ii hissediorum dustan cıkınca.
birde benim bacaklarımda yara izleri var kasıntıdan olusan sanırım onlarıda geciricek
Tatlım sen cildini çok fazla yoruyorsun ama olmaz ki.. Tek bir şey yap.. Tek krem sür, tek yağ sür ya da tek bu karışımı yap..
cnm sen bence bacaklarını keseleme yani sert şeylerle ovma daha kötü edersin
çünkü sen şu an hamilesin kilo alıyorsun derin gerginleşiyor sen şimdi o gergin deriyi kazırsan çatlatırsın
Tatlım sen cildini çok fazla yoruyorsun ama olmaz ki.. Tek bir şey yap.. Tek krem sür, tek yağ sür ya da tek bu karışımı yap..[/QUOT
lolifer cnm yaa ben macadessol kullanıyorum ama bırakıp tamammen kahve limon karışımını kullanacagım.sence kakao yagınıda yanında kullanayım mı?buarada senin çatlaklar ne alemde.lütfen bilgilerini paylaşta bizi umutlandırp daha cok sarılmamısa neden oldu bu karışıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?