Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlarr bu sefer limın çok geldi suluymuş baya kaşınıorum ya.benim limona alerjik reaksiyonum var ellerim fln hemen kaşınmaya başlar ama vücudum kaşınmayınca sürene kdar elleri idare ediodum.öff

kızlarr bu sefer limın çok geldi suluymuş baya kaşınıorum ya.benim limona alerjik reaksiyonum var ellerim fln hemen kaşınmaya başlar ama vücudum kaşınmayınca sürene kdar elleri idare ediodum.öff

canım eldivenle filan sürsenn işe yaramazmı??? benimde elimde yara varmı limon suyu yakmasın die eldiven kullandım...

canım eldivenle filan sürsenn işe yaramazmı??? benimde elimde yara varmı limon suyu yakmasın die eldiven kullandım...

eldivenlede sanki ii ovalayamıomuşum gibi gelio.bende takıntıda var da ben yemek yaparkende eldiven kullanamam elimin değdiğini hissetmem lazımm:kedi:.bi temizlik yaparken kullanıyorum

kızlar ben bu karışımı cuma günü denedm ama haftasonu byere gttk yapamadm malesef =(
ama bugn tekrar başlıyorum! yorumları okudukça daha bi gaza geliyorum...... kararlıyım yılmak yok ! lmaz:

ya of bende bıraktım yapamıyorum nerden bakılırsa mayıstan beri üstüne kiloda alıyorum, of ben bu vücudumu mahfediyorum galiba

kızlar bunu 2 haftadan fazla uygulayanlar durumlarını yazabilrlermi hem 60 sayfayı okumak mümkün olmadgı için yeni başlıyanlar için kolaylık olur hemde sonuçları toplu olrk inceleyeblrz..

Ben bu karışımı denedim yaklaşık 10 senanstır falan, 2 gün uygulayıp 1 gün ara vererek hatta 12 seans falan olmuştur belki emin değilim. Derin olan 1-2 çatlağımı düzleştridi yani derin değil. ama çok ince çizgi gibi olanlar ise daha belirgin oldu beyazlaştı ve daha geniş görünüyor dizimin arkasındakiler. Ama belki önce beyaz olup sonra yok olacaklardır diye düşünüp devam edeceğim biraz daha. Ama tamamen geçen oldu mu hiç derseniz şu süre zarfında olmadı henüz.:uhm:

:1shok::1shok::1shok: offf yaaa... ben daha başlamadımm kalçamda var çok az ya dediğin gibi olursaaa çoook üzülürümmm:a015:

canım benim nasıl kulnılacanıda açıkca yazarsan yani kaçgünde bir ne kadar süre durcak ciltte bunları anlaşılır şekilde yazarsan sevinirim.benim hamilelikte çatlak falan olmadı hızlı ama kilo verip kilo almaktan oluştu

lolifer nerelerdesin:çok üzgünüm: sana ve önerilerine ihtiyacımız var..
bende hemen başlayacağım bu karışıma etkisi olacağına inanıyorumsositososito

Son düzenleme:
ya of bende bıraktım yapamıyorum nerden bakılırsa mayıstan beri üstüne kiloda alıyorum, of ben bu vücudumu mahfediyorum galiba

yukarıdaki yazı, lolifer in son yazısı arkadaşlar:) okumadınız galiba... bu arada ben de aynen lolifer e katılıyorum. cildim mahfoluyo galiba... herşeyen önce çatlaklarım daha da belirginleşti. geçmediği yetmiyomuş gibi, boyları büyüdü. sebebini bilemem. belki sizde farklı bir etkisi olabilir.ısrarla devam ettim, sonuç, cildim bi garip oldu. daha beter oldu. haaaa, yumuşak yapıyo ilk başta cildi, bu güzel olan yanı. ama yumuşak olcam diye, kahve kokularıyla geziyorum.:))) ben en iyisi nemlendirici kullanayım normal normal...

Benim son yazım yanlış anlaşılmış öyle sanıyorum ki.. Ben bu karışımın kesinlikle faydasını gördüm.. Herkes de KESİNLİKLE tavsiye ediyorum. Benim dizde kaybolan çatlaklarım bu karışımı bıraktığımda kesinlikle geri dönemediler. Bu karışım kesinlikle bir göz yanılsaması değil. Haftalardır yapmıyorum, eski çatlaklarım geriye dönüp genişlemeye başlamadılar. Ama bu aralar hem hareketsiz kaldım ve üstüne de kilo alınca bu sefer baldırlarım başladı kaşınmaya ve bel çevrem, görünürde bir şey yok ama panik oldum. Karışımı da bir türlü uygulayamıyorum öyle sanıyorum ki nasılsa çözümü bulundu bir kaç ay yapar geçiririm bir ara diyip es geçer oldum. Ciddi anlamda perşembe günü başlıyacağım ve düzenli yapacağım. Her günde bilgilendiricem sizi.

Bir süre yapıp sonrasında ara verenler şu dediklerimi mutlaka okusunlar, ama uygulamaya daha sonra geçin<, çünkü ben daha yeni yapıcam benim sonçlarıma göre hareket edersiniz
1) karışımı artık komple vücudunuza yapın
2) durulama suyunuzu mümkün olduğunca soğuk tutun(hani ılık suyla yıkıyorduk yaa)
3)eskiden beklemeden hemen yıkıyorduk, artk bekletin ister 5 dakika, ister 10 dakika veya yarım saat (önce ben 5 dakika 10 dakika denicem bakalım tahriş olma süresi ne kadar, sizlerde ona göre bir zaman dilimi belirlersiniz)
4) Bekleme sırasında ben buzla ovmayı düşünüyorum

Yani uzn lafın kısası ben maratona devam ediyorum, çatlaklar benim kaderim değillllll:)

ya kızlar birisi c vitamini birisi hergün vazgeçemeden içtiğimiz birşey sizce ne zararı olabilir ?? çatlaklarımız zaten var eğer bunlardan gerçekten kurtulmak istiyorsak pes etmeden yapacağız başka çaremiz yok.. Denediğimiz şeyler bir ilaç değil ki yan etki yapsın .. %100 doğal lsonuçta.. lolifer ve babanneye teşekkürler..a.s.

lolifer, öncelikle sana ve baaannene teşekkürler. Her şeyden önce iyi bir vücut peelingi. Yalnız bende bazı çatlakları belirginleştirdi daha kalın kalın oldu sanki. Aksatmadan dediğin gibi 2 gün uygulayıp 1 gün ara veriyorum. Sende de böyle bir şey olmuş muydu, devam etsem belirginlik gidip küçülür mü.? :uhm:

Tatlım şimdi o çatlakların kalınlaış belirginleşmesi öyle sanıyorum ki bu kahve-limon karışımından değil de kilo değişimine bağlı olaraktan değişmiş olabilir, hormonal değişikliklere bağlı olarak genişlemiş olabilir çatlakların.. Ama sanmıyorum ki bu karışım yüzünden kalınlaşsın ya da derinleşsin çatlakların.

Bu arada ben artık çatlaklarıma nedense öyle çok üzülmüyorum, illa ki geçecek biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…