Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yhaa bu site inanılmz çk tşk ediorm en kısa zmnda deniyecğm bn dha 16 yaşındym ama kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlaklar olştu tekrar çk teşekkürler :)

evet arkadaşım ben de varım 1 ayı geçkinbir süredir kullanıyorum ve düzenli yaptığımda söylenemez buna rağmen kayda değer bir sonuç aldım görünürlüğü baya hahifledi unutluyum devam edicem ve arkadaşım a soruyorum gelişmeleri ki ben inandığım içinmi böyle görüyorum diye ama o fark olduğunu söylüyorrhihoyyyt

ha selülite gelince ben onda bir fark göremedim artı keremler kullandığım halde bundan sonraki zamanda faydası olursada onuda bilemiyorum artık

evet bende bir ayı geçkindir kullanıyorum pek düzenli olmasada ve sonuçlarını yavaş yavaşta olsa alıyorum yani 1 ay önceki halimle şimdinin farkı var en azında derin olanların görünümü hafifledi incelerde kısalma var yani fark var

08-05-2009 tarihinde yazmışım şu yazıyı, hala şikayetçiyim yazılanların hepsinin okunmamasından. ıpeğimu yazdıklarıma iyi bak da boşuna gerilmeyelim ikimizde?? Buzlu terapide yazılanları sanki gizli yazmışım da sen yakalamışsın havası veriyorsun, olsun hamileler tatlı olur derler, güldürdün beni çok yaşa emi:)

Ayrıca bundan sonra sorulara forumda cvp vermiyorum, doğru düzgün okumadan insanların üzerime gelmelerinden sıkıldım. Forum a sıkıntınız nedir tam yazın ben cevaplarını özel mesaj olarak atıcam, çünkü herkese aynı etkiyi göstermeyen bu karışımı zaman içinde değiştirdim, küçük eklemeler yaptım yapılış şeklinde. bu kadar işte..

Son düzenleme:
Burda hazan 24 olsun bir kaç arkadaşımız çıkmş bas bas geçiyo diyo, siz hala diyorsunuz ki lolifer haricinde sonç alabilen var mı:) yok abi yok:) bir ben mahallenin delisi, bir bende işe yarıyor:)

ayyy ne gergin oldu bu sayfa... açmaya korkuyorum... lolifer özel mesajlamı atıyosun yeni eklediklerini çok gizli sanırım:) banada atarsan çok mutlu olurum diyim atmazsanda canın saolsun.. ben bugün başlıcam bakalım umarım bende etki gösterir...

Durmak yok yola devam, benim sağ kalçamdaki çatlaklar inanılmaz derecede geriliyorlar. Gerilemekten kastım, hani çatlaklar kendilerine yol açıp bir hat boyunca ilerliyorlar ya işte benim o hatlar geri gelipp kapanıyorlar işte. Sol kalçamda daha ziyade daralmalar var. Göğüs bölgemde dekolte diye nitelendirilen iç kısımlarda yer yer daralmalar varken dış kısımlarında gerileme şeklinde çatlaklar yok olmaları var. Zaten diz kapağımdakileri biliyorsunuz yok olmuşlardı. Birde benim diz kapağımın hemen arkasında küçüklükten kalan bıçak yarası vardı, o da küçüldü şaka gibi artık ışığn geliş yönüne göre değişiyor ya da görünmüyor. Ama öyle sanıyorum ki kırmızı çatlaklarda çok ciddi değişiklikler yaratmıyor, benim bir ayda anca gram küçülebildiler zaten azlardı tabi.

Hamilelere bir kötü haberim var sanırım, sezeryan şeklinde doğum yapanlarda bu kahve geçirici etkisini azaltıyor. Çünkü bütün kaslarınız yırtılmış oluyor, bunun bilimsel açıklamasını yapamayacağım da (bilmiyorum çünkü) yine de yapmanın zararı olmaz banyodan önce yaparsınız peeling etkisi olur en azından.

Hmm başkaa, benden 1 hafta sonra çatlak tedavisine başlayan arkaşımın belindekiler ciddi anlamda azalmış fakat onun da diz kapağı ve çevresindekilerde hala gözle görülür bir değişim olmamış, bazı bölgeler inatla direnebiliyor herhalde:S

Ben bu aralar düzenli yapamıyorum, büyükannemin abisi vefat etti ama size fırsat bulup yazdım. Burayı gerçekten seviyorum.. Belki yüzlerini görmedim ama içlerinizden çok iyi anlaştığım insanlar var, onların hatırlarına yazıyorum. Arada gerilsemde, kusuruma bakmayınn..

neler ekledin arkadaşım benimlede paylaş ben kahve limon müdavimi olarak kakediyorumdur umarımm:içelim:

bazı yazıalrı okudum arkadaşım; seni kimler sinirlendirmiş öyleee:) sen denediğin ve olumlu sonuçlandığına inandığın bir yöntem yazmışsın. boşver isteyen inansın isteyen inanmasın.

bende en kısa sürede denicem:) teşekkürler babannene de çok selam söyleopuyorumnanaktan

yüzümde uyguluyorum boşa peelignlere para dökmeyin süper çünkü siyah nokta falan bırakmıyor çokta memnunum çatlak için başladık neler kaşfetcez bakalım dahakaydirigubbakcemile2:lepi:

benım bır sorum olacaktı..ben yaklasık 3 haftadır yapıyorum bu karısımı ama son bır haftadır ınanılmaz kasıntı yapıyor bende..bu sekılde kasıntı yapan varmı baska?bırde bende cok degısıklık olmadı ama zaten hemen sonuc beklemek yanlıs catlaklarım 8-9 yıllık malesef
ama ben ınanıyorum gececekler:lepi:
lolıfer sana da cok tsk ederım bunu bızımle paylastıgın ıcın..

öncelikle başın saolsun cnm.bnde karışımı bugün uygulamaya başladım ve uygulamayada devam edicem.karışımı uyguladığım yerler yıkadıktan sonra yumuşacık oldu ve bn ii olucağına inanıyorum.bnmde çatlaklar kilo alıp vermekten oluştu ve karnımda göğüs bölgemde bacağımda ve hatta kollarımda bile var o yüzden çok üzülüyorummafoldumben
bu karışımın iyi geliceğine eminim.paylaşımın için çok teşekkür ederim cnm.ayrıca yeni eklediğin karışımlar varsa banada yazarsan çok sevinirim:1hug:

Son düzenleme:
Burda hazan 24 olsun bir kaç arkadaşımız çıkmş bas bas geçiyo diyo, siz hala diyorsunuz ki lolifer haricinde sonç alabilen var mı:) yok abi yok:) bir ben mahallenin delisi, bir bende işe yarıyor:)

evet ben gelişmeleri sürekli yazdım faydasını gördüm gözle görülür fark var ama 1 haftadır uygulayamadım aksilikler oldu bu yüzden uygulamaya devam edemediğim için son gelişmeleri yazamadım ..daha öncede söylemiştim bende bir çok kremi deneyipte sonuç alamayan biriyim hayal kırıklığının nekadar kötü olduğunu biliyorum bu yüzden de emin olmadan fayda gösterip göstermediğini yazmamıştım gelişmeleri yazarkende defalarca çatlaklarıma bakıyorum bir kaç kişiye daha gösteriyorum eskiye göre fark varmı diye iyice emin olduktan sonra lolifer ısrarla pes etmeden devam edin derken çok haklıymış dedim...
ama arkadaşlar şunu asla unutmamak gerekiyo hep diyoruz herkesin cildi faklı artı çatlaklarımızın şekli nekadar süre önce olduğuda farklı bu yüzden birinde 1 ayda etki gösterirken bir başkasında 2 ayda gösterebilir en azından şu yaz boyunca devam edelim ne kaybederiz ki ilk zamanlar size fark yok fayda göstermiyo gibi gelebilir ama pes etmeden ve fayda göstereceğine inanarak uygulayın bu karışımı... ben 1 hafta yapamadım ama yarın tekrar başlıycam çünkü bazı çatlaklarım gerçekten artık belli olmuyo bazılarıda örneğin yırtık olanlarda pürüssüz oldu çizgi gibi... bizim bundan bir çıkarımız yok bir krem ilaç falan değilki reklam yapıyo olalım hepimiz bu çatlaklarımızdan kurtulmak istiyoruz lolifer arkadaşımızda kendinde uygulamış ve iyi geldiğini görüncede paylaşmış çokta iyi yapmış bizde fayda görüyoruz hem ucuz artı kolay uygulanan bir şey deneyin arkadaşlar....bizimle uygulamaya başlayan arkadaşlar ne durumdalar gelişmeleri yazarmısınız...

Lolifer hamile olan benim ama sen ciddi anlamda kırılganlık dönemine girmişsin. Sonuç itibariyle ilk mesajımda kişilerin uygulamaları ilk zamanlar yapıp sonra bıkmalarının bir yarar sağlamayacağını, istikrar olması gerektiğini yazmaya çalışmıştım. Sen bunu negatif bir düşünce olarak algıladın ve yazılanları okumadığımı belirttin. Burada yazılanları defalarca okudum. Sonuçları ben de en az yapanlar kadar merak ediyorum. Doğumdan sonra uygulayacağım ilk yöntem olarak bunu düşünürken neden foruma negatif yaklaşayım ki ayrıca.
Ara ara diğer çözümlere de bakarken 10-06 tarihinde buzlu terapiye girdiğini gördüm. Olabilir. Zaten mesajımda da sana yanlış anlamaman için gülücük attım. Amacım gizli bişeyleri ortaya çıkarma falan değildi yani. Ortalığı ve seni germe gibi bir niyetim de yok, hiçbir zaman da olamaz zaten . O yüzden rahat olabilirsin. Seni güldürebildiysem ne mutlu bana değil mi yani?

lolifer bu çatlaklar geçerse d,ie bizden ne dilersenopuyorumnanaktan, bide babannene sorarmısın canım varis içinde bildiği bişeyler varmıymış :kedi:

c.n.y canımsn benim, senin ne durumda yaz bakim

canım dediğim gibi ben,eşim ve çevremdekiler fark olduğunu söyledi ben hayal görmüyomuşum yani tamamen geçmedi bu mümkün değil zaten ama dokunduğum zaman o hissettiğim elime gelen yırtıklar artık elime gelmiyor inceler ise bi kısmı kayboldu ve ben bu sonuçlara düzenli yapamadığım halde ulaştım lolifercim işte böyle keşke foto koyma şansımız olsaydı terettüdteki arkadaşlara kanıt olurdu ammma çekilecek yerlerde değilller malesef
sırnaşık şey:içelim::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…