Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lolifer dısında kullanıpta gelisme kaydeden varmı. herkes yapıomu? ben bugun basladım karnımda kasıntı vardı catladıgımı dusunup hemen onlem icin basladım ins catlak olmaz dogumdan sonra en korktugum konu catlak birde selulit, bu karısım selulitede birebir geliomus oyle okudum bi sitede
lolifer dısında kullanıpta gelisme kaydeden varmı. herkes yapıomu? ben bugun basladım karnımda kasıntı vardı catladıgımı dusunup hemen onlem icin basladım ins catlak olmaz dogumdan sonra en korktugum konu catlak birde selulit, bu karısım selulitede birebir geliomus oyle okudum bi sitede
Sevgili ipeğimu hamilelik seni biraz negatifleştirmiş öyle sanıyorum ki, ya da kişiliğin budur bilemiyorum. Gelişmeler için bütün sayfaları açıp iyice okumanı tavsiye ederim, tkrar tekrar dönüp yazmaktan ben şahsen bıktım:)))
Bir ayı deviren arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar.
Bence bu sitede ki en Buyuk hata yazilan seyleri tam okumamak.
Birincisi yaptigim yaglar pembe catlaklarimi sifirladi fakat beyaz catlaklarimi gecirmemis "gecirmemis" diyorum, cunku yaglardan cildim oyle parliyir ve her dakika kremde surdugum icin benim ki sadece goz yanilsamasiymis.
Buyukannemin dedigi yonteme de inanmadigimi fakat 2 hafta kullandktn sonra diz kapaklarmda yeni olusumlu fakat hic kizarmadan direk beyaz olarak catlayn yerlerim de yok su anda diger yerlerimde olan catlklarmda kuculuyorlar.
Hepinizi cok iyi anliyorum, bend bu sitede yazan herseyi denedim ve hayal kirikligina ugramktn biktim. Ama ben gercektn bu sfer hevesle gaza gelip yazmadim, 2 hafta uyguladm ve suphete yer vermicek seyleri yazdim
Ayrica buzlu terapi konu basligina bakarsaniz da para biriktirp gidecgim yaziyor, ama tarihlerine dikkat edin. Bu yazi kahve limon karisimiyla geciricem. En kotu ihtiml bitmezse bile kuculurler P' zamanda tedaviye 2 milyar verecegime belki 1 milyar veririm
Ben bunlardn kurtulucm kararliyim, kim ne derse desin buraya gelisimleri de yazicam herkesi cok opuyorumm
Ayrica turk kahvesinin icine limon u sikacaksiniz, icine cesitli yaglardan koymayin, surduktn hemen sonra yikayabilirsiniz.
Ayrica ilaclarla aldigim 10 kiloyu 8 olarak geri verdim ama bu aralr gene kilo aldim gene dersem baldrm catladi faln, tum yazilarim okumadan gelmeyn karsima:)
08-05-2009 tarihinde yazmışım şu yazıyı, hala şikayetçiyim yazılanların hepsinin okunmamasından. İpeğimu yazdıklarıma iyi bak da boşuna gerilmeyelim ikimizde?? Buzlu terapide yazılanları sanki gizli yazmışım da sen yakalamışsın havası veriyorsun, olsun hamileler tatlı olur derler, güldürdün beni çok yaşa emi:)
Ayrıca bundan sonra sorulara forumda cvp vermiyorum, doğru düzgün okumadan insanların üzerime gelmelerinden sıkıldım. Forum a sıkıntınız nedir tam yazın ben cevaplarını özel mesaj olarak atıcam, çünkü herkese aynı etkiyi göstermeyen bu karışımı zaman içinde değiştirdim, küçük eklemeler yaptım yapılış şeklinde. bu kadar işte..
lolifer=Durmak yok yola devam, benim sağ kalçamdaki çatlaklar inanılmaz derecede geriliyorlar. Gerilemekten kastım, hani çatlaklar kendilerine yol açıp bir hat boyunca ilerliyorlar ya işte benim o hatlar geri gelipp kapanıyorlar işte. Sol kalçamda daha ziyade daralmalar var. Göğüs bölgemde dekolte diye nitelendirilen iç kısımlarda yer yer daralmalar varken dış kısımlarında gerileme şeklinde çatlaklar yok olmaları var. Zaten diz kapağımdakileri biliyorsunuz yok olmuşlardı. Birde benim diz kapağımın hemen arkasında küçüklükten kalan bıçak yarası vardı, o da küçüldü şaka gibi artık ışığn geliş yönüne göre değişiyor ya da görünmüyor. Ama öyle sanıyorum ki kırmızı çatlaklarda çok ciddi değişiklikler yaratmıyor, benim bir ayda anca gram küçülebildiler zaten azlardı tabi.
Hamilelere bir kötü haberim var sanırım, sezeryan şeklinde doğum yapanlarda bu kahve geçirici etkisini azaltıyor. Çünkü bütün kaslarınız yırtılmış oluyor, bunun bilimsel açıklamasını yapamayacağım da (bilmiyorum çünkü) yine de yapmanın zararı olmaz banyodan önce yaparsınız peeling etkisi olur en azından.
Hmm başkaa, benden 1 hafta sonra çatlak tedavisine başlayan arkaşımın belindekiler ciddi anlamda azalmış fakat onun da diz kapağı ve çevresindekilerde hala gözle görülür bir değişim olmamış, bazı bölgeler inatla direnebiliyor herhalde:S
Ben bu aralar düzenli yapamıyorum, büyükannemin abisi vefat etti ama size fırsat bulup yazdım. Burayı gerçekten seviyorum.. Belki yüzlerini görmedim ama içlerinizden çok iyi anlaştığım insanlar var, onların hatırlarına yazıyorum. Arada gerilsemde, kusuruma bakmayınn..
Burda hazan 24 olsun bir kaç arkadaşımız çıkmş bas bas geçiyo diyo, siz hala diyorsunuz ki lolifer haricinde sonç alabilen var mı:) yok abi yok:) bir ben mahallenin delisi, bir bende işe yarıyor:)
Sevgili ipeğimu hamilelik seni biraz negatifleştirmiş öyle sanıyorum ki, ya da kişiliğin budur bilemiyorum. Gelişmeler için bütün sayfaları açıp iyice okumanı tavsiye ederim, tkrar tekrar dönüp yazmaktan ben şahsen bıktım:)))
Bir ayı deviren arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar.
Valla benim şahsiyet bundan ibaret. Değil geçmişe bakmak ben her dakka bu sayfadayım. Bişey yazan var mı diye bakıp duruyorum. Hep yeni başlayanlar var. Sen de bir ara buzlu terapiye yazmışsın. (Takibimdesin yani.kaydirigubbakcemile3) Kahve limon'dan vaz mı geçti bu kız diye düşünmedim değil hani. Herneyse. En eski uygulayıcı olarak sendeki gelişmeleri bekliyoruz.
Ayrıca ben de Modemo'ya katılıyorum. Gelişmeler buraya yazılsın ki biz de görelim heveslenelim değil mi?
08-05-2009 tarihinde yazmışım şu yazıyı, hala şikayetçiyim yazılanların hepsinin okunmamasından. İpeğimu yazdıklarıma iyi bak da boşuna gerilmeyelim ikimizde?? Buzlu terapide yazılanları sanki gizli yazmışım da sen yakalamışsın havası veriyorsun, olsun hamileler tatlı olur derler, güldürdün beni çok yaşa emi:)
Ayrıca bundan sonra sorulara forumda cvp vermiyorum, doğru düzgün okumadan insanların üzerime gelmelerinden sıkıldım. Forum a sıkıntınız nedir tam yazın ben cevaplarını özel mesaj olarak atıcam, çünkü herkese aynı etkiyi göstermeyen bu karışımı zaman içinde değiştirdim, küçük eklemeler yaptım yapılış şeklinde. bu kadar işte..
c.n.y canımsn benim, senin ne durumda yaz bakim