Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben de başladım dün bugün 2. kez uyguladım bakalım görcez işe yarıyor mu benim çatlaklarım kolumda beyaz hem de askılı giyemiyorum ya çok kötü birşey yaşım daha 21 ergenlikte olmuştu inşallah geçer umutluyum :teselli:

canım ben tüm yazdıklarını okumuş biri olarak hemen çatlaklarımı yoketme savaşına başladım. yanlız daha çok yeni tamtaze bir savaş. bugün 2. seansıma başlıyorum. yani iki gün kahve limon masaj 1 gün dinlenmee ama bende ilkinde bile gözle görülür bir silikleşme farkettim diyebilirimm. yani tamamiyle geçmesini tabiki beklemiyorum ama gözüme zamanla güzel görüneceği kesin şimdi bile mutluyumm. aynı zamanda peeling görevi görüyor ve tenim yumuşacık oluyor. ben bu iksiri yüzümde de kullanıyorum bakalım ilerki günlerde sonuç ne olacak..
lolifercim sana teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşım için..

hadi bakalım çatlaklara hücummmm ........... :))))))

hamileyken kalçamda biraz oluştu çatlak bende denemek istiyorum ama şöyle birisi çıkıp tamam işte budur dese daha bi hevesle başlıcam... hepimiz biraz garanticiyiz hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz işte....

mrb arkadaşlar.bnmde vücudumda aşırı derecede çatlak var hatta kollarımda bile ve bu beni çok rahatsız ediyo.(
aranızdan bu karışımı kullanıp gercekten bu kadar zamanda ii sonuç alan varmı?? uygulamayı düşünüyorum ama hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..özelliklede bu karışımı yazan arkadaşım o zamandan bu zamana kadar değişim olduysa ve belirtirse çok sevinirim.herkese ii gclr..

Son düzenleme:

haha ay çok güldüm yorumunaa ya.traji komik die buna denirryerimseniben

loliferr ilk günden bu güne kadar olan sendeki değişimleri yazarmısn çok merak ediyorumm hatta formdaki arkadaşlarda öyleeeeee

Herkes ilk haftalarda ya iyileşme gördü ya da uygulamadan memnun kaldı.
Ama sonradan kimse devamını getirmedi. Herkes ilk ayı devirdi o kadar.
Ne yaparsak yapalım istikrar olmadığı sürece sonuç alamayacağız.

ya arkadaşlar benim gelişme döneminde gögüslerimde oluşmuştu
çok moralimi bozuyordu
denemedigim sey kalmadı
güzellik merkezlerinin kapılarını eskittim
herkes de aynı cevap vardı
çözüm yok

ama şimdi bu başlık altında bir topicte buzla terapiyi duydum ve nedense güzendim
eylül gibi gitmeyi düşünüyorum

arkadaşlar mrb ben bugun bütün gün kahve limon ikilisinin yazısını okudum.bi sayfada umutlanıp diğer sayfada hayal kırıklıgına uğruyorum.benim çatlaklarım kilo alıp vermeden oluştu.ve diz kapagımın arkasında ilk başta gerince görülebiliyordun arkada filan bakınca ben bile görmüyordum sadece güneşe cıktığımda ama şu bikaç gündür okadar gözle görülür oldukii((( bende bu karışıma başalayacagım.bu karışımı yazan arkadaş lütfen şimdiiki durumundan bahsedermisin biraz yaada kullanıpta faydasını görenler.benimkiler cok derin olmadığı için acaba daha cok faydasını görürmüyümm??birde buzlu terapi varmış bu konuda ne düşünüyorsunuz???lütfen birileri birşey yazsınn(

bende bugün başlamayı düşünüyorum.evime gidincede bi istanbulun yolunu tutup şu buzlu tedavi hakkındaa bilgi edince sindy estetik merkezinden

Sevgili ipeğimu hamilelik seni biraz negatifleştirmiş öyle sanıyorum ki, ya da kişiliğin budur bilemiyorum. Gelişmeler için bütün sayfaları açıp iyice okumanı tavsiye ederim, tkrar tekrar dönüp yazmaktan ben şahsen bıktım:)))

Bir ayı deviren arkadaşlar bana özel mesaj atsınlar.

haydeee hayırlı ugurlu olsunnn bende yaptım ilk denememii.cidden cilt çok yumuşak oluyor ben nedense çok inandım bunaa baya bi azaltcağını düşünüyorum açıkcası neden bilmiorum ama.bakalım nolcakkk

lolifercim sana özelden mesaj yerine buraya atsınlarda gelişmlerden bis de haberdar olsak? neden özele anlamadım walla..

Valla benim şahsiyet bundan ibaret. Değil geçmişe bakmak ben her dakka bu sayfadayım. Bişey yazan var mı diye bakıp duruyorum. Hep yeni başlayanlar var. Sen de bir ara buzlu terapiye yazmışsın. (Takibimdesin yani.kaydirigubbakcemile3) Kahve limon'dan vaz mı geçti bu kız diye düşünmedim değil hani. Herneyse. En eski uygulayıcı olarak sendeki gelişmeleri bekliyoruz.
Ayrıca ben de Modemo'ya katılıyorum. Gelişmeler buraya yazılsın ki biz de görelim heveslenelim değil mi?

canım çok teşekkürler bu gerçekten işe yarıyor.Çatlaklarımda gerçekten bi küçülme oldu.Bide yaptıktan sonra yumuşacık oluyo çok güzel bişeymiş bu.İnanmayan arkadaşlar sürekli uyguladıklarında görücekler mutlaka işe yaradığını.Sadece bir iki yapıp bırakmamak gerekiyo devam edeceksin.....opuyorumnanaktan

lolifer dısında kullanıpta gelisme kaydeden varmı. herkes yapıomu? ben bugun basladım karnımda kasıntı vardı catladıgımı dusunup hemen onlem icin basladım ins catlak olmaz dogumdan sonra en korktugum konu catlak birde selulit, bu karısım selulitede birebir geliomus oyle okudum bi sitede

ne kadar süredir yapıosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…