sağolasın canım benim inşohh ohhh masallak kuzum 900 gramların 9 kılo olsun ıns
sağol canım ediyorum hem yiyorum hem hareketleri yapmaya çalışıyorumken
sen kendine dikkat ette hareketler illaki yapılırrr
canım benim. Cok cok gecmiş olsunnbugün hastaneye gittim hem işim kısa sürer diye hemde zor geldiği için bir şey yemeden çıktım evden gelince güzel bir kahvaltı yaparım dedim. hastanede sıra beklerken birden gözlerim karardı şekerim düşmüş serum verdiler daha yeni yeni kendime geliyorum canım. zorlamayan bir kaç hareket yapmay çalışcam baklım. ne demek bunlar gerçek düşüncelerim
sağol canım. atlattım geçti çok şükür. artık bir daha aç karnına evden çıkmamcanım benim. Cok cok gecmiş olsunn
ben bir adım daha yaklaştım fit hayalıme canımmmm hepberaber koşar adımmm ılerlemek dılegıyleeeMineciğim senin bu konu var ya, hayat kurtarır vallahii :)
İncelmeye devamm :)
Bekle bizi fit halimiiiz :)
Şimdiii canımm... Bence başlangıç olarak leslie yapavilirsin. 2 mille başlarız. Sonra3 4 5.. 5ten sonra da tae bo ya başlarız. Ben leslie yapıyordum. Ara verdim. Tekrar başlamam lazıııımm.kızlar ben ne kadar ıstemesemde cardio ekleyeceğim programıma ,desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorummm
leslie 5 mile 'e kadar sıkıntı yaşamadan yapabılıyorum canım ,ya aslında sıkıntı bende , pilates hariç her spordan çok çabuk sıkılıyorumŞimdiii canımm... Bence başlangıç olarak leslie yapavilirsin. 2 mille başlarız. Sonra3 4 5.. 5ten sonra da tae bo ya başlarız. Ben leslie yapıyordum. Ara verdim. Tekrar başlamam lazıııımm.
Dansa ya da tae bo kickbox gibi seylere baslayabiliriz bence. Ben de 5 mili sorunsuz halledebiliyorum. Bi bak istersen tae bo ya da kickboksa. Felaket eglenceli oluyor :)leslie 5 mile 'e kadar sıkıntı yaşamadan yapabılıyorum canım ,ya aslında sıkıntı bende , pilates hariç her spordan çok çabuk sıkılıyorumne yapıcam hiç fıkrım yok ya
senın uyguladıgın vıdeolar varsa atsana kuzu ozeldenDansa ya da tae bo kickbox gibi seylere baslayabiliriz bence. Ben de 5 mili sorunsuz halledebiliyorum. Bi bak istersen tae bo ya da kickboksa. Felaket eglenceli oluyor :)
oo baktım bende bayağı hoş yalnız haaa şimdi bir plan yapıyorum kendime haftada 3 gün o attıgım koşu programını yapayım dıyordum , sıkılırsam araya bunuda ekleyeyım sen gene onerdıgın varsa at kuzu daDansa ya da tae bo kickbox gibi seylere baslayabiliriz bence. Ben de 5 mili sorunsuz halledebiliyorum. Bi bak istersen tae bo ya da kickboksa. Felaket eglenceli oluyor :)
Tamam canim eve gecince atayimsenın uyguladıgın vıdeolar varsa atsana kuzu ozelden
Tamam kosuya yarin basliyoruzz :) Kardiyoyu da beraber yapalim madem. Onceki gun kararlastiralim. Sonra uygulariz. Ya da hangi gunler kosacagimiza sindiden karar verip tum hafta uygulayalim:)oo baktım bende bayağı hoş yalnız haaa şimdi bir plan yapıyorum kendime haftada 3 gün o attıgım koşu programını yapayım dıyordum , sıkılırsam araya bunuda ekleyeyım sen gene onerdıgın varsa at kuzu da
Tamam kosuya yarin basliyoruzz :) Kardiyoyu da beraber yapalim madem. Onceki gun kararlastiralim. Sonra uygulariz. Ya da hangi gunler kosacagimiza sindiden karar verip tum hafta uygulayalim:)