Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

Mineciğim senin bu konu var ya, hayat kurtarır vallahii :)
İncelmeye devamm :)
Bekle bizi fit halimiiiz :)

canım benim. Cok cok gecmiş olsunn

kızlar merhaba konuyu takıp edenlerden oncelıkle cok ozur dılerımm iş yogunlugundan bır gram egzersız yapamadım , bır tane vıdeo bıle yukleyemedım :/ kusura bakmayın bebeklerımm ya hemen baslıyoruz tekrar ve tekrar kusura bakmayın burayı bos bıraktıgım ıcın iş yoğunluğu öldürdü beni

kızzzlaaaarrr yarın ki videolarr geliyorrrrrr
kızlar ayrıca bır de bu başlangıç için olan koşu programını uygulayacagımmm

kızlar ben ne kadar ıstemesemde cardio ekleyeceğim programıma ,desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorummm

kızlar ben ne kadar ıstemesemde cardio ekleyeceğim programıma ,desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorummm
Şimdiii canımm... Bence başlangıç olarak leslie yapavilirsin. 2 mille başlarız. Sonra3 4 5.. 5ten sonra da tae bo ya başlarız. Ben leslie yapıyordum. Ara verdim. Tekrar başlamam lazıııımm.

Şimdiii canımm... Bence başlangıç olarak leslie yapavilirsin. 2 mille başlarız. Sonra3 4 5.. 5ten sonra da tae bo ya başlarız. Ben leslie yapıyordum. Ara verdim. Tekrar başlamam lazıııımm.
leslie 5 mile 'e kadar sıkıntı yaşamadan yapabılıyorum canım ,ya aslında sıkıntı bende , pilates hariç her spordan çok çabuk sıkılıyorum ne yapıcam hiç fıkrım yok ya

leslie 5 mile 'e kadar sıkıntı yaşamadan yapabılıyorum canım ,ya aslında sıkıntı bende , pilates hariç her spordan çok çabuk sıkılıyorum ne yapıcam hiç fıkrım yok ya
Dansa ya da tae bo kickbox gibi seylere baslayabiliriz bence. Ben de 5 mili sorunsuz halledebiliyorum. Bi bak istersen tae bo ya da kickboksa. Felaket eglenceli oluyor :)

Dansa ya da tae bo kickbox gibi seylere baslayabiliriz bence. Ben de 5 mili sorunsuz halledebiliyorum. Bi bak istersen tae bo ya da kickboksa. Felaket eglenceli oluyor :)
oo baktım bende bayağı hoş yalnız haaa şimdi bir plan yapıyorum kendime haftada 3 gün o attıgım koşu programını yapayım dıyordum , sıkılırsam araya bunuda ekleyeyım sen gene onerdıgın varsa at kuzu da

kızlar yarın koşu zamanıı yukarıda attığım setleri uygulayacağım ... 1 dakıka koş , 90 saniye yürü ve 8 kez tekrarla . . .isteyen olursa pilates videosuda yuklemeye devam ederım yalnız haftanın 3 günü bu koşu programını sürdüreceğim bilginize

Tamam kosuya yarin basliyoruzz :) Kardiyoyu da beraber yapalim madem. Onceki gun kararlastiralim. Sonra uygulariz. Ya da hangi gunler kosacagimiza sindiden karar verip tum hafta uygulayalim:)

Tamam kosuya yarin basliyoruzz :) Kardiyoyu da beraber yapalim madem. Onceki gun kararlastiralim. Sonra uygulariz. Ya da hangi gunler kosacagimiza sindiden karar verip tum hafta uygulayalim:)

bu haftanın ortasından başladım diye perşembe cuma pazar koşu ,cumartesı pilates dedim kuzum uygun mudur sana da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…