- 5 Ağustos 2014
- 98
- 23
İnner thigh yazanlar ic bacak icin :)Bacak ici ve alt bacak inceltmek için en etkili videolar hangileridir ?
Tamam canım uygundur bana.bu haftanın ortasından başladım diye perşembe cuma pazar koşu ,cumartesı pilates dedim kuzum uygun mudur sana da ?
İnner thigh yazanlar ic bacak icin :)
canım bekle iki dakika uyguladıgım ve gercekten etkisini gördüğüm videoları atayım lınklerını bulupBacak ici ve alt bacak inceltmek için en etkili videolar hangileridir ?
Biliyorum ama en etkilisi ? Siz en con hangi egzersizin faydasini gordunuzv?
Tesekkur ederim yarin yapicambunlar iç bacak için muhteşem kuzum
alt bacak için ise bu videoda ayakta yaptıgı hareketler kuzum
yap yap kuzum bende yarın kı vıdeoları ekleyecegımmmTesekkur ederim yarin yapicam
şimdiden kolay gelsin hepimize kızlaaar :)kızlar yukarıda attıgım iç bacak videoları da yarına dahil olacak
gercekten cok ıyı vıdeolar ben bazılarını sureklı paylasıyorum arka arkaya onlar muhtesem olanlarrrAlt bacak egzersizini yaptim, cidden iyi yakti
ohh cok ıyı kuzumm bende vıdeoları secıp yapıp atıcam burayaaaaLeslie Sansone 3 mile, 10 dk karin egzersizi ve alt bacak egzersizi yaptim
bu takvimi uygulamaya mı başlıycaz canısı?kızlar işte kasım ayı takvimimizz MOVEmberyani kasım da aşk değil hareket etmek bir başka güzeldir haydi hep beraber kalorileri yakalım göbeklerden kurtulalımmm Eki Görüntüle 1289271
ahh kuzum valla başlıyacaktım apandistim patlamış kaç gündr hastane ,ameşıyat, agrı vs derken hıc bır sey gormedı gozum,sızede yazamadım, daha dogrusu yataktan bıle kalkamadım bugun ıyıyım ve annem evde yokta kalktım yataktan gezınıyorum bıraz kızıyor dabu takvimi uygulamaya mı başlıycaz canısı?
Geçmiş olsun canım yaaahh kuzum valla başlıyacaktım apandistim patlamış kaç gündr hastane ,ameşıyat, agrı vs derken hıc bır sey gormedı gozum,sızede yazamadım, daha dogrusu yataktan bıle kalkamadım bugun ıyıyım ve annem evde yokta kalktım yataktan gezınıyorum bıraz kızıyor dasızler naptınız bakalım nasıl gıdıyor