geçmiş olsun canım. bende yediklerime hiç dikkat edemiyorum spor yapıyorum ama etkisi olcak mı bakalım bir hafta sonra görücez eylül takvimini yapıyorum bende birde arada bir kaç seçme yapıyorum. seninde bugün yaptıkların süper olmuş. durmak yok incelicezyok kuzu ya halam rahatsızlanmıştı onunla ilgilendim falan derken biraz boşladım bi kaç gün , akşam yürüyüşü ve sporumu yapıp yarın tam anlamıyla diyet egzersiz devam edeceğimmm,sizlerinde şevkini kırdıysam kusura bakmayın kızlar
incelicez tabiki degeçmiş olsun canım. bende yediklerime hiç dikkat edemiyorum spor yapıyorum ama etkisi olcak mı bakalım bir hafta sonra görücez eylül takvimini yapıyorum bende birde arada bir kaç seçme yapıyorum. seninde bugün yaptıkların süper olmuş. durmak yok incelicez
ay inşallah kuzu yaaaaa söyle endamımla salınayım bi herkes şaşırsın kalsın hahahabende yediklerime dikkat etmeye çalışcam yarından itibaren spora devam zaten hareketleri daha da çoğaltırım. inşallah 8 kasıma kadar durmak yok ozaman sana canım düğünde herkesden a ne kadar zayıflamışsın incelmişsin sözlerini duymaya hazır ol
ben inanıyorum tatlım sende inan sıkı sıkı çalış ve gerçek olsun. tabi bunlar benim içinde geçerli şu bacaklarımla kafayı yicemay inşallah kuzu yaaaaa söyle endamımla salınayım bi herkes şaşırsın kalsın hahaha
gider gider hic dert etme benım gecen sene gıydıgım taytım kışlıkları cıkarınca farkettım baldır kısımları resmen bol taytta oyle penye falan degıl sımsıkı bır seydı cok mutlu oldum gorunce bu casey ho nun ınner thıgh vıdeolarından yap bolca cok cok etkılı hatta bende bazı vıdeolaru arka arkaya paylasıyorumm etkısnı cok fazla hıssettıgım hareketler oldugu ıcın .. resmen favorı lıstesı olusturdum kendımeben inanıyorum tatlım sende inan sıkı sıkı çalış ve gerçek olsun. tabi bunlar benim içinde geçerli şu bacaklarımla kafayı yicem
ay ne güzel ya banada öyle bir şey olsa keşke bende takvimdekileri yapıp sonra ek hreketler yapıyorum senin paylştıklarına bakıp onları yapıyorum ne de olsa sende etki göstermiş diyegider gider hic dert etme benım gecen sene gıydıgım taytım kışlıkları cıkarınca farkettım baldır kısımları resmen bol taytta oyle penye falan degıl sımsıkı bır seydı cok mutlu oldum gorunce bu casey ho nun ınner thıgh vıdeolarından yap bolca cok cok etkılı hatta bende bazı vıdeolaru arka arkaya paylasıyorumm etkısnı cok fazla hıssettıgım hareketler oldugu ıcın .. resmen favorı lıstesı olusturdum kendıme
oh ne güzel canım hem yürüyüş hem yüzme. yüzme şansım olsa keşke benimde ama malesef yok. o yüklenme düşüncesi bana da geliyor arada ama yok yok bence yüklenmiyoruzdurkızlar tekrar merhaba , kurstan geldımm. toplamda gıdıs donus 1 saat yürüdüm ve bir saat aktif bir şekilde yuzme dersıne katıldımm, sımdı bu videoyu yapacagımm aç değılım henuz .. akşama da biraz iç bacak ve muffıntop calısmayı dunusuyorummmm .Çok mu yuklenıyorum kendıme bılmıyorum ama bugun mayomu gıydıgımde bollaştıgını farkettım , bu bollaşma şundan kaynaklı bence , mayom korselıydı ve gobegımı toparlamak ıcın sıkıyordu su an sıkmıyor ve oyle bır korse etkısı yok bır beden kucugune ıhtıyacım var su an korse etkısını gormem ıcınnn ...
senin adına çok sevindim canım tabikide 38 beden olursun yeter ki vazgeçme. ben bugün spor yapamadım uzun bir arada yapamcam sanırım bugün fenalaştım anca kendime geldim bir kaç gün toparlanıp daha sonra kaldığım yerden devam edicem artıkkızlaaarr sizinle muhteşem bir haber paylaşacağımmm ,kot pantolonum bol gelmeye başlamıştı muhtemelen yıkarsam duzelır bollaştı dıe dusundum. yıkadım gıydım ve hala boldu , bır kot magazasına gıttım 42 beden ıstedım kız 40 beden kalmıs ama bence sıze olur dedı , muthıs bır hayal kırıklıgı ıle aldım kotu ve kabıne gırdım ,ımkansızdı kapanması , amaaa işte asıl bomba 40 beden kot oldu hıc bır zorlamaya gerek kalmadan dugmesı kapandı ve oturunca bıle sıkmadıve belırteyım kot likralı değildi,bildiğimiz esnemeyen kalın kışlık kotlardandı ben bu gazlaaaa 38 bıle olurum artık hahah
çok sevindim canım böyle devam edersen 38 de olursun canım ben de 900 gr vermişim ona seviniyorum :)kızlaaarr sizinle muhteşem bir haber paylaşacağımmm ,kot pantolonum bol gelmeye başlamıştı muhtemelen yıkarsam duzelır bollaştı dıe dusundum. yıkadım gıydım ve hala boldu , bır kot magazasına gıttım 42 beden ıstedım kız 40 beden kalmıs ama bence sıze olur dedı , muthıs bır hayal kırıklıgı ıle aldım kotu ve kabıne gırdım ,ımkansızdı kapanması , amaaa işte asıl bomba 40 beden kot oldu hıc bır zorlamaya gerek kalmadan dugmesı kapandı ve oturunca bıle sıkmadıve belırteyım kot likralı değildi,bildiğimiz esnemeyen kalın kışlık kotlardandı ben bu gazlaaaa 38 bıle olurum artık hahah
ay hayırdır kuzu neyın var ? Tesekkur ederım bu rada ıyı dıleklerın ıcınsenin adına çok sevindim canım tabikide 38 beden olursun yeter ki vazgeçme. ben bugün spor yapamadım uzun bir arada yapamcam sanırım bugün fenalaştım anca kendime geldim bir kaç gün toparlanıp daha sonra kaldığım yerden devam edicem artık
ohh ohhh masallak kuzum 900 gramların 9 kılo olsun ınsçok sevindim canım böyle devam edersen 38 de olursun canım ben de 900 gr vermişim ona seviniyorum :)
bugün hastaneye gittim hem işim kısa sürer diye hemde zor geldiği için bir şey yemeden çıktım evden gelince güzel bir kahvaltı yaparım dedim. hastanede sıra beklerken birden gözlerim karardı şekerim düşmüş serum verdiler daha yeni yeni kendime geliyorum canım. zorlamayan bir kaç hareket yapmay çalışcam baklım. ne demek bunlar gerçek düşüncelerimay hayırdır kuzu neyın var ? Tesekkur ederım bu rada ıyı dıleklerın ıcın
sen kendine dikkat ette hareketler illaki yapılırrrBirkaç videosunu yaptım yapmasaydım içimde kalırdı