Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

kızlar yukarıda attıgım iç bacak videoları da yarına dahil olacak

kızlar gunaydınnn alkalı suyumu ıcerek veee sporumu yaparak gune baslıyorummm,sızler nasılsınızzzz ? Is dolayısıyla bır ara vermek zorunda kalmıstım bugun yenı bır baslangıc daha yapıyorummm bırazdan olculerımı alıp yazacagımm ve tekrar yenı bır ben progrmımı baslatacgımmm ,hepımıze bol eksıler kızlarrrr

kızlar işte kasım ayı takvimimizz MOVEmber :nazar::KK55: yani kasım da aşk değil hareket etmek bir başka güzeldir :KK68: haydi hep beraber kalorileri yakalım göbeklerden kurtulalımmm :KK19::nazar::eek:
Adsız.png

bu takvimi uygulamaya mı başlıycaz canısı?
ahh kuzum valla başlıyacaktım apandistim patlamış kaç gündr hastane ,ameşıyat, agrı vs derken hıc bır sey gormedı gozum,sızede yazamadım, daha dogrusu yataktan bıle kalkamadım bugun ıyıyım ve annem evde yokta kalktım yataktan gezınıyorum bıraz kızıyor da :KK70: sızler naptınız bakalım nasıl gıdıyor

ahh kuzum valla başlıyacaktım apandistim patlamış kaç gündr hastane ,ameşıyat, agrı vs derken hıc bır sey gormedı gozum,sızede yazamadım, daha dogrusu yataktan bıle kalkamadım bugun ıyıyım ve annem evde yokta kalktım yataktan gezınıyorum bıraz kızıyor da :KK70: sızler naptınız bakalım nasıl gıdıyor
Geçmiş olsun canım yaa :KK43:

X