Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

Bu kadının videolarını çok yakından takip ediyorum ama pilates tarzı şeylerden çok çabuk sıkıldığım için düzenli yapamamıştım. Dün Insanity programına başladım, onu bitirdikten sonra istediğim kiloya inersem yoluma Casey Ho ile devam edebilirim. Biliyorum çünkü ne kadar kilo versem de bacaklarım istediğim gibi incelmeyecek. :) Destek lazım onlar için. Bu yüzden konunun takipçisiyim, sana da başarılar diliyorum! Sakın pes etme. :)
cok tesekkur ederım cnımm ben hep dıyoum sızler syesınde yptım azıcık bıle olsa ne yaptysam,motıvsyon oldu herkes benım ıcın.salı gunu tartılm krarı aldım bakalım kac kılo cıkıcam cok heeycnlıyım :KK70: cardıo da ypsam aslında cok ıyı olcak ama cadıo yu yapıp yoruldugumda bı dha elımı hıc bır ıse suresım gelmıyor ,aslında bu hafta dolunca bırde ınsanıty ya da p90x mı eklsem programa yvas yavas ne dersın ? Ne dersınız kızlr ?

aynen kuzu pes etme :KK70: alla ben 75 kilo başladım ama ınan kı tartılmıyorum zayıflayayım diye başladım bu yola ama su an spor yapa yapa onemlı olan seyın kılo kaybı degıl vucudu sekıllendırmek oldugunu dusunuyorum , cunku ben yenı bır ucut ıstıyorum ve sanırım basarmaya basladımmmm sizler sayesınde
aynen canım pes etmek yok incecik olucaz :KK70: katılıyorum dediğin doğru ben mesela 57 kiloyum (bayramdan önce 56dıydım ama neyse :-) ) benden daha fazla kiloda olupta incecik olanlar var ama insan tartıda da istediği kiloyu görünce yine mutlu oluyor :-) ne güzel canım ya inşallah bizde başarırız az önce ilk videosunu ve what makes you bootyful butt challenge videosunu yaptım ilk videodan bir şey hissetmedim ama ikincisi fena zorladı :-)
cok tesekkur ederım cnımm ben hep dıyoum sızler syesınde yptım azıcık bıle olsa ne yaptysam,motıvsyon oldu herkes benım ıcın.salı gunu tartılm krarı aldım bakalım kac kılo cıkıcam cok heeycnlıyım :KK70: cardıo da ypsam aslında cok ıyı olcak ama cadıo yu yapıp yoruldugumda bı dha elımı hıc bır ıse suresım gelmıyor ,aslında bu hafta dolunca bırde ınsanıty ya da p90x mı eklsem programa yvas yavas ne dersın ? Ne dersınız kızlr ?
insanity progrmını hiç bilmiyorum ama cardiodan sonra elimi hiç bir işe süresim gelmiyor demişssin onun için bence hiç deneme böylede gayet güzel inceliyorsun ya da 25 dakikalık bir cardio vardı ben bir ar yapıyordum onu bir gün dene istersen diğer hareketlere halin kalırs cardio pilates devam edersin:KK55:

kızlar ben şimdi yüzme kursundan geldim bir şeyler yedim kendimi çok yorgun hissediyorum bu gün biraz daha hafif yapayım diyorum , hafta sonu yardırcam gene :KK70: dinlenip video seçip bismillah deyıp başlayımdiyorummm

aynen canım pes etmek yok incecik olucaz :KK70: katılıyorum dediğin doğru ben mesela 57 kiloyum (bayramdan önce 56dıydım ama neyse :-) ) benden daha fazla kiloda olupta incecik olanlar var ama insan tartıda da istediği kiloyu görünce yine mutlu oluyor :-) ne güzel canım ya inşallah bizde başarırız az önce ilk videosunu ve what makes you bootyful butt challenge videosunu yaptım ilk videodan bir şey hissetmedim ama ikincisi fena zorladı :-)

insanity progrmını hiç bilmiyorum ama cardiodan sonra elimi hiç bir işe süresim gelmiyor demişssin onun için bence hiç deneme böylede gayet güzel inceliyorsun ya da 25 dakikalık bir cardio vardı ben bir ar yapıyordum onu bir gün dene istersen diğer hareketlere halin kalırs cardio pilates devam edersin:KK55:
afferın canım motıve ola ola halledıcez her şeyii :KK68: bi doktora gideyım diyorum belkı kansızlık falan varsa cardıo da cabuk yooruluyorumdur dıe dusundum

çok yoruldumm dedim amaaa hadi hadi hadi yaparımm, yapacağızzzzzzzzzzz kızlarrrr hadi hep beraberrrrr :KK15:

kızlar ben şimdi yüzme kursundan geldim bir şeyler yedim kendimi çok yorgun hissediyorum bu gün biraz daha hafif yapayım diyorum , hafta sonu yardırcam gene :KK70: dinlenip video seçip bismillah deyıp başlayımdiyorummm
ben de hafta sonu yapıcam inş yarın okul var geç olunca yapamıyorum tembellik ediyorum gündüz olunca yapabiliyorum kolay gelsin canım:KK70:

ben de hafta sonu yapıcam inş yarın okul var geç olunca yapamıyorum tembellik ediyorum gündüz olunca yapabiliyorum kolay gelsin canım:KK70:
sağol kuzucumm ben de yapamadığım günlerde azcıkta olsa yürümeye çalışıyorumm

afferın canım motıve ola ola halledıcez her şeyii :KK68: bi doktora gideyım diyorum belkı kansızlık falan varsa cardıo da cabuk yooruluyorumdur dıe dusundum
evet canım kesinlikle motive ola ola incecik olucaz. iyi olur önce bir baktır ona göre ayarlarsın sporunu zaten

kızlaaaaaarrrrr bakın fotoğraflarımı yüklüyorummm , düşünün bu incelmiş halim :KK57: muffintop dedikleri şeylerim ne kadar fazla görüyorsunuzdur napıcam ben bakalımm :KK43: böyle görüne çok moralim bozuldu :mad: 10732402_10205449722389499_1089228842_o.jpg 10732402_10205449722389499_1089228842_o.jpg 10733065_10205449722829510_1818323474_o.jpg
bu yanlar için ekstra önerisi olan varsa bekliyorum kızlar

c1be80336693b0ff1982544135b7eea5.jpg f2d15301235c1e98e879f3d2c21d221c.jpg bunlarda motıvasyonumuz olsun yenı gun ıcın kızlar.ben bu kızın cızımlerını çok sevıyorum çünkü sadece insan ve spor odaklı

kızlaaaaaarrrrr bakın fotoğraflarımı yüklüyorummm , düşünün bu incelmiş halim :KK57: muffintop dedikleri şeylerim ne kadar fazla görüyorsunuzdur napıcam ben bakalımm :KK43: böyle görüne çok moralim bozuldu :mad:Eki Görüntüle 1271780 Eki Görüntüle 1271780 Eki Görüntüle 1271781
bu yanlar için ekstra önerisi olan varsa bekliyorum kızlar
bozma moralini canım onlarda gidicek hiç üzülme. bende dün hiç spor yapamadım bugün daha fazla üstüne gidicem artık. yanlar için hiç bir fikrim yok canım malesef ya hep bu düşük belli pantolonlar yaptı bizi böyle

bozma moralini canım onlarda gidicek hiç üzülme. bende dün hiç spor yapamadım bugün daha fazla üstüne gidicem artık. yanlar için hiç bir fikrim yok canım malesef ya hep bu düşük belli pantolonlar yaptı bizi böyle
aynen kuzu ya , ne cok gyerdım dusuk bellıyı gec aklım basıma geldı :/ bende dun bıraz yuuyus yaptım grıp oluyorum galıba ,hava bırden sogudu burda , bugun yuklenırım dıorum bende hepomıze kolay gelsnnnn

aynen kuzu ya , ne cok gyerdım dusuk bellıyı gec aklım basıma geldı :/ bende dun bıraz yuuyus yaptım grıp oluyorum galıba ,hava bırden sogudu burda , bugun yuklenırım dıorum bende hepomıze kolay gelsnnnn
neyse en azından aklımız artık başına geldi :-) geçmiş olsun dikkat et kendine benimde cuma günleri dersim oluyor eve geldiğimde pert bir durumda oluyorum ondn bir şey yapamadım. bugün ebru şallıyı yapıp casey ho ile karın çalışmak bakalım inşallah

Şu p90x i ben de çok merak ediyorum :)

nasılsın canım ? dün hiç uğramamışsın moral bozukluğuyla bıraktın mı yoksa umarım öyle bir şey yoktur. ben dün 2 karın videosu yapmıştım

nasılsın canım ? dün hiç uğramamışsın moral bozukluğuyla bıraktın mı yoksa umarım öyle bir şey yoktur. ben dün 2 karın videosu yapmıştım
yok kuzu ya halam rahatsızlanmıştı onunla ilgilendim falan derken biraz boşladım bi kaç gün , akşam yürüyüşü ve sporumu yapıp yarın tam anlamıyla diyet egzersiz devam edeceğimmm,sizlerinde şevkini kırdıysam kusura bakmayın kızlar :KK17:

kızlar yarın yuzme kursum olduguıcın bacaklara cok yuklenmek ıstemedım cunku bacaklarım ekstra yoruluyor yuzmeyı bılmedıgımden ayrıca salı persembe kursum var ve bugunlerde yarım saat gıdıs yarım saat donus olmak uzere hafada ekstra 2 saat yuruyus oluyor . yarın gorusmek uzere benı takıbı bırakmayınnn :KK15:

X