Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

kızlar eve yenı gırdım ,ev arkadasım ıntenet fatırasını odemedıgınden su an cep telefonundan gırrıyoum,yenı vıdeolar bulmadım cep tlefonumdan dandık bı tlefon oluu kendılerı,daha onceden pc ye ındıdıgım leslıeee 4 mıle ı yapıcam ,kusura bakmayın kızlar aksılık ıcın
canım ben daha baştaki hareketleri yapıyorum zaten olur mu canım hem ne kusuru

Kızlar ölçü güncellemem geldiiii :KK70:
Kalça : 111 cm :KK54: 1 cm incelmiş muhteşemmmm :KK68:
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 106 cm :KK58: 2 cm incelmişş :cool:
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79,5 cm :KK28: 2,5 m incelme :confused:
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 63,5 cm :KK24: 1,5 cm cm gitmişşşş :KK4:
Sarkık kollarım : 32 cm :mad: kollarda değişme yok kızlarrr

kızlar bugünün videoları geliyoooorrrr ,incelmeleri gördükçe daha bir aşk ve şevkle yapacağım kesin ama kollar malesef aynı bu yüzden her gün bir kol videosu da ekleyeceğim ve yapacağım ,kollarımı sevmiyorumm :KK12:

:KK15:

Kızlar ben sporun etkisini çok güzel bir şekilde gördüm sizlerde hemen başlayın :KK68: yalnız yoga da yapmak istiyorum daha önceden bilgisi olan bana öneride bulunabilir mi ?:KK3:

Kızlar ölçü güncellemem geldiiii :KK70:
Kalça : 111 cm :KK54: 1 cm incelmiş muhteşemmmm :KK68:
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 106 cm :KK58: 2 cm incelmişş :cool:
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79,5 cm :KK28: 2,5 m incelme :confused:
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 63,5 cm :KK24: 1,5 cm cm gitmişşşş :KK4:
Sarkık kollarım : 32 cm :mad: kollarda değişme yok kızlarrr
ne kadar zamandır yapıyodun hareketleri ?

tumblr_nbh3yqdIAZ1reb3rzo1_1280.jpg
pilates yaparken ben :KK70:

kızlarrr casey ho nun ekım takvımı yayınlanmıs pc bsına gecer gecmez egzersızlerı ve takvımı yukleyecegımm , ıngılızce karslıgını bılmedgınımız seyler cok olursa turkceye cevırıp atıcam once bı orjınalı yukleyımde

kızlarrr casey ho nun ekım takvımı yayınlanmıs pc bsına gecer gecmez egzersızlerı ve takvımı yukleyecegımm , ıngılızce karslıgını bılmedgınımız seyler cok olursa turkceye cevırıp atıcam once bı orjınalı yukleyımde
canım sen pilatesi her gün bir video şeklinde mi yapıyorsun yoksa hepsini birden mi yapıyosun

bnde kosar adım eve gıdıyorummmm , bır hft da bıle bazı begınner hareketler kesmemeye basladı ma dunku muffın top öldürdü beni

canım sen pilatesi her gün bir video şeklinde mi yapıyorsun yoksa hepsini birden mi yapıyosun
yok attıklarımın hepsını o gun yapıyorumm ve ıse gıdıp gelırken yuruyorum ama yurume ısı hep var bı 15 dklık mesafee hızlı yuruyunce

tamam canım ben de dediğin gibi yapayım öyleyse
kendini zorlamıcak şekilde ayarla kuşum 3 video fazla geliyorsa 2 yap herkesin yapısı farklı ya da 3 az da gelebilir daha fazla yap ,yeter ki yansın kalorilerrrrr:KK49:

şimdi kızlar begginer'dan ve bu ay eklenen yeni videolardan karışık yaparak gideyim diyorummm ne dersiniz ?

kızlar bunlarda yarın yapacağım videolar sabah erken bir saatte yapmak zorunda kalıcam ya da geç dışarda olucam çünkü şimdiden yüklemek istedim

X