Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

Bana ve esime itici geliyor bu kadar kas bende yapiyorum plates 2 yildir. Cok da severim vucuduma eaneklik katti bacaklarim sertlesti ama oyle dehset bi kas yok. :) ozellikle gebelikten sonra vucudun hizli toplanmasini sagliyor.sezeryanla dogum yapmama ragmen 6. Ayimdayim ve dumduz bi karin ve bacaklara sahibim. Herkese tavsiye ediyorum
e yapmışşın bak sende anlamışsındır ne demek istediğimi :KK25: durma noktası senin elinde tabiki ben seni tanımadığımdan direkt aç susuz kalıp kas kaybederek dıyet yapan kişilerden sandım ondan heyecanla kasların önemli bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyordum ,yanlış anlaşılmak istemem :KK66:

Hic diyet yapmadim canim aslinda 70 kiloyum 1.70 boyum ama gostermiyorum. Sporun faydasi:)

Hic diyet yapmadim canim aslinda 70 kiloyum 1.70 boyum ama gostermiyorum. Sporun faydasi:)
ben de tam 5 yıl pilates yaptım çok güzeldi ozaman üniversiteye geçince maddiyat sıkıntısı,ulaşım zorluğu,dersler vs derken bıraktım aksine üstüne bir yarım saatlik yürüyüş bile yapamadığım günler oldu e bir de ilk yılım anneden babadan uzak depresyona girdim ilaçlar da eklendi bir bakmışım 90 kilo olmuşum :/ :mad:

canım ben sana atayım bak bu eylül ayının çalışma takvimi
09-2014-septoneber.png
görebilirsin umarım
Goremiyorum canım, nerden bulabilirim bu takvimi

Bana ve esime itici geliyor bu kadar kas bende yapiyorum plates 2 yildir. Cok da severim vucuduma eaneklik katti bacaklarim sertlesti ama oyle dehset bi kas yok. :) ozellikle gebelikten sonra vucudun hizli toplanmasini sagliyor.sezeryanla dogum yapmama ragmen 6. Ayimdayim ve dumduz bi karin ve bacaklara sahibim. Herkese tavsiye ediyorum
Bende pilates yaptım fitnessa gittim bfite gittim. Bence en iyisi pilates. Ama şu sıralar okul dersler kurslar olunca bayaa yoruluyOsun. O yüzden bende evde devam edicem. Zaten bu kadının videoları da cardio ve pilates karışımı güzel :KK70:

Goremiyorum canım, nerden bulabilirim bu takvimi
bu hatunun sıtesıne üye olmn gerekıyor ,ya da google gorseellere bloglates september 2014 calender yaz kuşum telefondan pek ayarlayamadıım ben yınede goremezsen ekım ayını bekle ,tek tek yazar guzel bır sekılde atarım turkce halını

kızlar kahvaltıdan 1 saat sonra hemen baslıcam spora bugün benım pısmanlık gunum ,dun cok yedım cunku ,sun bıraz yakmaya calıstım yedıklerımı bugunde devam edıcem sabh ve aksam olmak uzere 3 er vıdeoluk hareketler yapmayı planlıyorumm

evet videolarımız geliyooooorrrrr
diğeri
bir diğeri fena yanıyorumm kızlar ahahaha :KK49::KK68::cool:

gunaydın kızlar,enerjımız daım olsun been cıktıgım yolda bugun 6.gunumdeyım yarın bırıncı haftam doluyor ve olculerımı alıp yazacagım tekrar bakalım bır degısme var mı.. Kahvaltıdan 1 saat sonra yansın kalorıler..heepınıze bol eksıler,sıkı bır vucut dılıyorum kızlar

ben diyete ve pilatese bugün başladım emeğinize sağlık güzel bi paylaşım olmuş bayağı zorlandım ama tamamladım birinci videodaki hareketleri

ben diyete ve pilatese bugün başladım emeğinize sağlık güzel bi paylaşım olmuş bayağı zorlandım ama tamamladım birinci videodaki hareketleri
oleyy cok sevındım canım hep beaber kendımız ıcın en ıyıye ulasacagız bazen sporum bugunnku gıbı gec saate kalıyor ama aksatmıyorum hatt bı gun tatıl yapacaktım ondan da vazgectım

çok işe yaradı mı kaç gün oldu sizinki
yarın olculerımı alıcam net bılgıye yın ulasıcaz amaa annem popon mu kuculmus senın dedı habeeı yok spo yaptıgımdaan,ve daha dık duruyorum sankı butun bır korse gymısım gıbı

yarın olculerımı alıcam net bılgıye yın ulasıcaz amaa annem popon mu kuculmus senın dedı habeeı yok spo yaptıgımdaan,ve daha dık duruyorum sankı butun bır korse gymısım gıbı
vuuu süperr umarım bir gün kendim için de bu sözleri sarfederim

ınsallah kızlar azımlı olursak hallderız,bende motıvasyon eksıklıgı vardı ama burda belkı bırı atacagım vıdeoyu beklıodur dıe saat kac olursa olsun yapıyorum bunları , ıs,okul,aıle derken saatle kayabılıyor bırbımıze destek olursak basarırız hatta benım motıvasyonla ılıglı bır fıkrım var yonetıcılere danısıp olur alırsam sızlere acıklayacagım.

kızlar eve yenı gırdım ,ev arkadasım ıntenet fatırasını odemedıgınden su an cep telefonundan gırrıyoum,yenı vıdeolar bulmadım cep tlefonumdan dandık bı tlefon oluu kendılerı,daha onceden pc ye ındıdıgım leslıeee 4 mıle ı yapıcam ,kusura bakmayın kızlar aksılık ıcın

X