- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim mune yok kos hadi ben gozculuk yaparim :)Önce ben gideyim, sonra seni de yanıma aldırırım diyorsunuz yani. Oralarda yabancı avrat bulur, beni unutursunuz. Ama neyse ben bekliyorum
kimse kimseyi yargılayamaz. Nasıl ki bekar bir kadın olarak benim cinsel hayatımdan dolayı kimsenin bana hakaret etme hakkı yoksa bu hanıma da aynı şekilde. Kanunen kocası olan sevdiği adamın kadını olduğu ilişkiye dair bir iki ufak koleksiyon yapmış kime ne!
belki o seksi uzun zaman bekledi, belki rüyalarına bile girdi, hep o anın hayalini kurdu; gerdek gecesi de bezi atmaya kıyamadı hepsi bu!
Peki görümce - ablalara kadın kadına bir ortamda bezi gösterince nasıl bir muhabbet döndü merak ettim?
Evet cok şükür hayatim boyunca kocama kavusacagim günü bekledim. Kundakta ruyamda kocamla seks yaptığımı goruyordum. Okul siralarinda o seksi dusunuyordum ahhh evet ve ona kavustugum icin koleksiyon yapıyorum. Ama yanildigin bir nokta var. Koleksiyon yapmak icin cok cesit gormek lazım. Ben tek esliligi tercih ettigim icin koleksiyon benim gibilerin isi degil cok şükür. Kimlerin işi olduğu belli de neyse!!!!!
Ha muhabbetimizi madem cok merak ettin bilseydim seni de cagirirdim yaaa kiyamammm.....!!!!
Artık terbiye sınırları aşılıyor bence.
Evet cok şükür hayatim boyunca kocama kavusacagim günü bekledim. Kundakta ruyamda kocamla seks yaptığımı goruyordum. Okul siralarinda o seksi dusunuyordum ahhh evet ve ona kavustugum icin koleksiyon yapıyorum. Ama yanildigin bir nokta var. Koleksiyon yapmak icin cok cesit gormek lazım. Ben tek esliligi tercih ettigim icin koleksiyon benim gibilerin isi degil cok şükür. Kimlerin işi olduğu belli de neyse!!!!!
Ha muhabbetimizi madem cok merak ettin bilseydim seni de cagirirdim yaaa kiyamammm.....!!!!
Ben sizinle dalga geçmedim ki, bilakis sizi yargılayanlara anlam veremediğimi de belirttim. neden şimdi bu şekilde yazıyorsunuz anlamadım.
Ic anadoluda var demssinx bu adet ben ic anadoluyum cevremde ben dahil cok kisi evlendi ve hc boyle bseye rastlamadim....siz fkrinizi soylerken sorun yok peki neden elestrldgnizde rahatsz oluyosunuz...cnselligin tabu oldgu bi ulkede kanli bezin ulu orta gosterilmesi normal tezatliga bak...oldu olucak yannda bklesnler...saklama konusna gelnce yapacagm en son seydr heralde bunun nesi hatira ozelligi tasiyo anlayamiyorm kusura bkmayinn..Sizin böyle konusmaya hakkiniz yok. Ben namusu onemserim ve esimle benim aramdaki seyi de saklarim. O benim namusum. Namus namus. Ha namus iki bacak arasinda mi demeyin. Benim icin bakin benim icin diyorum kimse ustune almasin namus nikahli kocamla ilişkiye girmektir. Benim dinim de bana bunu söyler. Biz kimseyi alcaltmiyoruz. Bu bizim ilk geceden kalan hatiramiz, sizin hatira olarak neyiniz kaldi acaba? Yapmayin lütfen. Milleti yaptigi, sakladigi, deger verdigi seylerle dalha gecerek vurmayin. Herkes istedigini saklayip atmakta ozgurdur. Sizin gibi dusunmeyenlerle boyle dalga gectiginiz icin bizim özgürlük anlayisimiza tecavuz ediyorsunuz. Biz diyor muyuz niye saklamiyorsunuz? Yuh cok ayip, nasil yaparsınız diye? Hayir, demiyoruz. O zaman siz de insanlarin. Fikirlerine saygi duymasini ogrenmelisiniz...
Sizin esinizle ozelinizi neden baskasi gorsun? Hem illa kan gelicek diye birseyde yok. Kimseye gostermeyinde. Sacma sapan adetler tovbe yarabbim. Ben birkere fas a gitim(marocco) Orda dugun vardi arkadasin yigeninin. Bunlardada sacma sapan igrenc adetler var. Biz dugun bitti diye evlerine ciktik. Gelinle damat alt katta kaliyorlar. 1 saat gecmedi anam bi zilgit basiyolar bi zilgit basiyolar Kafami camdan disari cikardim ellerinde beyaz carsaf uzerinde 2 3 damla kan carsafla oynuyolar. Hayatimin shockunu yasadim..
çarşaf yetmez..kan gövdeyi götürmüş burda