carrie_izmir'in başarı öyküsü...

süpermiş, ben de zayıflamaya başladım bile, 62,5 çıkıyordum dün 61 oldum. haftaya kadar 59 olurum inş. et ve sebze bence de çok önemli. ve tabi bakliyat. giden kilolar geri gelmesin inş :))
çorbaları ben de dediğin gibi çok severim ama pek tarif bilmiyorum, bi kaç tarif verebilir misin? şimdiden teşekkürler.. a.s.

bu kadar sık kilo alıpğ vermen iyi değil şimid zayıflamışın ama sana şu adresi vericem zorlanmadan yap ve inan vücudunda bulunan kaslarını güçlendirdiğin zaman o bölgende yağ olmayacak bundan sonra.. ilerki yaşlarında kasların çok çalıştığı için kilo almayacaksın
erkekler neden fazla kilo almıyorlar? nedeni = ))) onların metobolizması bizden daha çok çalışıyor ... bu yüzden kasları güçlü...

bunu atlamayalım vücumuzda bulunan yağları kasa çevireleim... karın ve basenlerimizi sıkılaştıralım...

çok faydasını görecegiz.. bir anda toprlandığını göreceğiz...

sonra sibel can gibi olmak istemiyorsanız..... kaslarınızı güçlendirin.. günde 5 dk.. yürüyüş yaptınız geldiniz ısınmış vüvudunuzla yapınız... ve kalkınca zıplayınız....
http://video.ivillage.mynet.com/video/601037

Son düzenleme:
carrie_izmir hadi kuzum biraz daha gayret, 60larda da görmek istiyoruz seniiiii :)

Kocamaaaan tebrik ederiiiiim :teytey:

Merhaba, yeni üye oldum bu siteye ve ilk senin yazını okudum bu azimle devam edersen istediğin kiloya ulaşacağından eminim.Maaşallah diyelim

Tebrik ediyorum güselim seni inş. bende senin gibi kocaman bir başlık atabilirim başardım diye azminden dolayı kutluyorum

ya arkadaşlarım çok çok özür diliyorum ben bu forumumu unuttum

öncelikle en son 72yi gördüm ama şu an 74-75 arasıyım..bu hafta yeniden spor ve sağlıklı beslenmeye başladım..sonuçları tekrardan paylaşmaya çalışıcam..

çorba tarifi isteyen arkadaşım bak sana bir kaç tarif vereyim :)

küçük bir soğanı doğra çok az yağ ve salçada kavur..içine 1 küçük kase kırmızı mercimek 1 avuç da prinç at sıcak suyu da dök mecimek ve prinç pişince on numara oluyor..

brokoli-patates-havuç haşlıyorum içine 1 bardak süt koyup blendırdan geçiriyorum bu da güzel oluyor..

içine tavuk didiklediğim şehriye çorbası çok doyurucu oluyor..ama tavuk suyuna yapmıyorum çok ağır oluyor bence...

Her zaman arkandayım canım.Bende iri yapıdayım başlayalı 1 ay oldu 93'ten 88'e indim:) Daha yaza kadar hiç bıkmadan usanmadan devam edicem şöyle bir 15 kilom falan kaldı ama onu da vericem Allah'ın izniyle.

=) braaaavo sana ben de senle aynı boydayım açıkcası ben de baya iri yapılı bi bayanım. omuzlarım geniş, göğüslerim biraz irice :) 77,5 kiloyum. 1 ay diyet yaptım ve 2 kilo verebildim sadece depresyone giricem az kaldı önereceğin bişi var mı bana?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…