canımmm....walla aynen peptty'nin dediği gibi azim işi...sen de gözünü açmışsın...sık dişini gerçekten insan kendini çok ii hissedio...sen de çooook gençsin daha kolay verirsin işte miss gibii...şaşırt herkesi...kiloların yüzünden yapamadığın alamadığın herşeyi yap, al...keyfine doyamıcaksın...bak ben bahsettim yazılarımda bikini aldım die..victoria's secret sapığı olarak senelerce içine giremedim hiçbir modelinin...bugün m beden bikinim geldi...sadece altı birazcık sıktı ama giriorum yani içine
rejimim bittiğinde süppppper olacağına eminim....bana biraz daha zaman verin koyucam fotolarımı....dün baktım da eski fotolarımda dooru dürüst yok hep belden yukarım çekilmiş ndense:)) takip edicem seni canımm...çizelgende olcak gözümmm zemuszemus
peptty..canım %100 katılıorum sana.....insan isterse dağlar duramazmış önünde...şunun şurasında bu kiloları almak içinde uğraşıoruz aslında...otur yemek yap ya da satın al ye..gerçekten rejime başladığımdan beri param cebimde kalıo...daha geç yoruluorum..enerjim tükenmio:)) öpüorum hepinizi yaaa...walla çok mutlu oluorumm!! opuyorumnanaktan