carrie_izmir'in başarı öyküsü...

uzun zamandır yazamadığım için affedin:)

ben inanıyorum ben yaptıysam sizler kesin yaparsınız hiç kuşkunuz olmasın..çünkü yemek benim için hobi, aşk gibi bişe....2 hafta ara verdim metabolizmam hızlansın die yemeğimi artırdım sadece 1 kilo aldım...2 gündür yeniden başladım ve temmuza kadar vakit biçtim kendime bakalım ne olacak:)

ay canım ya kıyamam çok sevindim okurken çok etkilendim afferin kız sana:nazar: bak görüyormusun iste inan ve olsun diye buna derler sanırım devam et tatlım bırakmak yok bende 5 günde 5 kilo diyetine başlıycam ama nişanım var 10 gün sonra o zamana kadar yiyimde çünkü duramıyorum strestencokacimcoook ondan sonra sana eşlik edicem yerimseniben tekrardan tebrikler

aaaaaaaaaaa tesadüfe bakki ben de sözlendim tanışmalar olcak yakında ben de onun için aslında yeniden daha sıkı bi şekilde başladım rejimeeee....beklerim hadi yetiş gel eşlik et bana:))

aaaaaaaaaaa tesadüfe bakki ben de sözlendim tanışmalar olcak yakında ben de onun için aslında yeniden daha sıkı bi şekilde başladım rejimeeee....beklerim hadi yetiş gel eşlik et bana:))

aaa ne güzelll hadi hayırlı olsun mevlam tamamına erdirsin ben atlatıyımda sana tüyolar veririm :jeyyar:
canım bende şimdi başlıycaktım ama evde duramıycamki memlekete gitcem 1 hafta sonra o yüzden bozulacak zaten birde arada izinlerimde alışverişe çıkcaz kendim olmıycamki o esnada da bilmiyorumkismile ya birde ben nişan kıyafetimi aldım nerdeyse 2 ay oldu ve ben kilo aldım napıcam yadelikafadulden hani yanımda olsa elbise giysem görsem aklım başıma gelse tamamda memlekette elbiseyi nişandan 2 gün önce giyme imkanım olcak 2 gün aç gezerim duruma göre üffffeyvahedigeldismile

arkadaslarrr bende 1.70 boyundayım ve 75-80 arasındayımm çok vermek istiyorumm bunun içinde sabahları yürüyorum gündüzleri ekmek kesinlikle yemiyorumm inş vericem hedefim 55 inş o rakama ulaşıcam ve istediğim şeyleri gönül rahatlığıyla giyicemmm hihoyyyt

arkadaslarrr bende 1.70 boyundayım ve 75-80 arasındayımm çok vermek istiyorumm bunun içinde sabahları yürüyorum gündüzleri ekmek kesinlikle yemiyorumm inş vericem hedefim 55 inş o rakama ulaşıcam ve istediğim şeyleri gönül rahatlığıyla giyicemmm hihoyyyt

aynen bende öyleydim 1.5 ay kadar öncesine kadar 79 kiloydum şuan 73 kiloyum
hedefim 55

Yazdıklarını okuyunca sanki beni anlatıyo dedim :)
Aynı şeyleri yaşamışız cidden üniversite kısmı özellikle tamamen aynı :)
Gerçi ben daha mezun olmadım,ben de uzun süredir vermek istiyorum ama cabam yok açıkçası :KK43: Şuan yurt dışındayım burda hele diyet yapmak daha zor geliyor bana :KK43:
Erkek arkadaşım var,beni ailesiyle tanıştırdığında tek korktuğum şey bana kilolu bu kız falan dicekleri ihtimali :KK43: çok sıkıntı yapıyorum gerçekten.
Senin adına çok sevindim....

bende 2 kez 35 kilo verdim:)) cok degisti hayatim....cok mutluyum...herkese basarilar diliyorum..benimde basari öyküm var...yazdim hatta öpüldünüz

sene 2008...yaz tatilindeyiz.....kilolu olduğumun farkındayım ama o kadar takmıorum....birgün yüzüoruz arkadaşımın çok şakacı (!) babası anaaaaaa balina geliyor dedi....o an dank etti....ben gerçekten kiloluydum :KK43: hayatımda hiçbir dönem zayıf olmadım..hatta ilkokula giderken yaşıtlarından 5 kilo fazlan var biraz dikkat etmelisin ilerde başına dert olabilir dediğini bile hatırlıorum...lisede hep 85 kiloydum...hep yedim...büyük babannem hep ağzıma tıkardı lokmaları...tatlı krizleri de atlanılarcak bir nokta değildi..yarım kilo fıstık sarma alıp oturup yediğimi bilirim...en yakın arkadaşım da kiloluydu ama 85e vurduğu zaman diyete başladı...oldukça verdi...onu kıskanıyordum içten içe ama hiç işime gelmiyordu...üniversiteye başladım..ilk yıl yurttu okuldu derken 85ten 79-80 e düşmüştüm..vücudum sıkılaşmıştı..sonra eve çıktım yine kilo aldım....3. sınıfa kadar adam akıllı hiç tartılmadım..ama tartıldığım zamanlar 87-88 çıkıyordum...yukarda da yazdığım gibi üniversite 3. sınıfı bitirdiğimde yaz tatilinden dönüşte tartıldım...tam tamına 93 kiloydum..boyum 1.70...iri yapılıyımdır zaten genetik bizde...ama dediğim 93 bunun iri yapılılıkla bir ilgisi yok!! depresyonabile girdim o yaz...tedavi gördüm..ilaç başlamak zorunda kaldım...o zaman kendimden başka hiçbirşeyin o kadar önemli olmadığına karar verdim...başladım diyet ve spora...sabah kalkıp kahvaltımı yapmadan köpeğimle yürüyüşlere...1. hafta 3 kilo vermiştim..hemde sadece dikkat ederek...sonra ankaraya okula döndüğümde devam ettim diyet ve spora..6 ay gibi bir sürede 77 kiloya düştüm...çok mutluydum...ondan sonra diyeti bıraktım..neden bilmiorum istemdışı oldu...hep 77-80 arasıydım...sonra okul bitti...iş buldum ve izmire taşındım...taşındığımın 5. ayı tartıya çıktım ve o da ne????? ben yine kilo almıştım...hem de ööle bööle diil 84 olmuştum:KK43: bu arada 22 yaşındayım...ani bir karar alıp yine diyet ve spora başladım....şu an 74 kiloyum...yani hayatımda hatırladığım en zayıf halimleyim:)) diyete ve spora devam...hava da ısındı benim iştahım iice kaçtı:) 6dan sonra yemiyorum..yürüyüş yapıyorum.....booool booooooooooooool su içiyorum....sabahları yumurta sade kahve ve 1 dilim kepek ekmeği...öğlen az şekerli kahve ve form ürünlerinden yiyorum...akşam salata ve çorba...karnımda doyuyo ama çok değil...yürüyüşlerde zorlamıyorum kendimi..çok mutluyum ve 65 kilo olmak istiyorum...umarım bir gün o rakamı tartıda görücem..herkese soruyorum zayıflamış mıyım diye?? duydukça gaza geliyorum...bu yaz için bikinimi aldım..küçük beden...sığıcam ona ve kimse gözlerini üzerimden alamayacak!!! :KK70: benim gibi obur ötesi bir insan başarırsa herkes başarır..kendiniz için yapın...yaş ilerledikçe kilolar verilmiyor...yaşlandıkça da kilo alabilme olasılığımız yükseldiği için şimdiden önlemini almak lazım.... :sm_cool:

Bana da yardım et nolur...95 kiloyum ve ozguvenım hıc yok. sureklı tatlı yıyorum hıc ev yemegı yemıyorum
bı tane arkadasım yok bunu da obezlıgıme baglıyorum bana da destek olurmusun...

[QUOTE=carrie_izmir;13202878]aaaaaaaaaaa tesadüfe bakki ben de sözlendim tanışmalar olcak yakında ben de onun için aslında yeniden daha sıkı bi şekilde başladım rejimeeee....beklerim hadi yetiş gel eşlik et bana:))[/QUOTE]

conemmm geldim bennn atlattım çok şükür nişanı ama inan elbisenin fermuarını kapatmak için ekip çalışması yaptık ay aldığım zamanın üstüne kilo almışım çok zor kapattık kalıp gibi oldum kaydirigubbakcemile3 dün geldim ay hala sersem gibiyim şu bi kaç gün içinde hemen başlıyorum yetişcem garii:eek:

bu arada carrie izmiri tebrik eden ve bunu başarmak isteyen tüm arkadaşlarıma kolay gelsin yaparız kızlar ha gayret birlikte aşarız evelallah:lepi:

yüzen balina haa çok sinir bozucu...

tebrik ederim canım bende aralık 19dan beri dikkatli sağlıklı besleniyorum 74 kiloyum şimdi 10 kiilo daha vermek istiyorum :) inşallah...

Merhaba yazdıklarınızı okuyunca benimde yüzüme direk söylenen sözler arkamdan el kol hareketiylee off kiloya bak almış başını gidiyor diyen çevremdeki eşim dostum geldi aklıma
bir defa şunu söyliyim aslaa rejim diyet her ne yapıyorsanız bırakmayın.Şunu kesinlikle söyleyebilirimki azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor.
Ben 12 mayıs 2009,da evdeki basküle çıktığımda tam 80 kiloydum kendi kendime dedimki geçen sene 70 kiloydum 1 senede 10 kilo almışım bu demektirki 2010 yılında 90 kiloyum:KK43:
aynı gün kızkardeşimede aynı sözleri söyledim.Seneye 90 olurum artık diye bana dediği pek memnun gibi görünüyorsun eniştemin senin için söyledikleri niye zoruna gitmiyor inan biz üzülüyoruz dedi bu arada kızkardeşlerimin arasında tek kilolu olan benim bahanemde hormonlarım bozuk ayy napıyımm su içsem yarıyor..Kızkardeşime memnun değilim halimden aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor diyince o zaman bugün senin rejime diyete spora başlama günün olsun sana tam 1 sene veriyorum varmısın abla dedi.......

İlk işim burda ki diyet proğramlarından birini seçmek oldu.
Sonra tartıya çıktım tam tamına 79,800 kısaca 80
Burdaki benle aynı diyet programını uygulayan arkadaşlarımın yazıları verdikleri kilolar bana daha fazla azim verdi.Ben bugün başlayıp 2 gün sonra rejimi bırakanlardanım bu sefer bırakmadım azimle devam ettim.Daha doğrusu birazda inat ettim.Gardolobumu yenileyeceğime kendimi yenilerim dedim.....

Mükemmel sofralara buyur edildim asla diyerek yemedim.Tabakda gördüğüm her yiyeceği ben bunun tadını biliyorum teşekkür ederim diyerek geri çevirdim.
Aç kaldım mide krampları yaşadım kan şekerim düştü ama bu sefer asla dönmek yok dediğim için devam ettim.Kendimi bildim bileli rejim yaparım stepe giderim plates yaparım ama asla kilo veremeyen başarılı olamayan sonuç olarak yine eskisi gibi yemeğe devam eden biriydim....Banada balina denildi deniz anası denildi sana o kıyafet yakışmaz hiç düşünme denildi daha nelerr denildi de denildi...

Arkadaşlar tam 1 sene kararlılık gösterdim.Ve tam olarak 22 kilo verdim.
Şuan 58 kiloyum kıyafet almaya gittim alışkanlık büyük beden bölümüne bakıyorum tezgahtar bayan bana orası büyük beden siz bu tarafdaki reyona buyrun diyince benim yüzümdeki sırıtmayı görmeniz lazımdı..Geçen sene 48 beden giyen ben şuan 38-40 beden giyiniyorum.Bu müthiş bir duygu acaip bir özgüven çevrem tamamen şokta eşim inanılmaz gözlerle bana bakıyor.Geçen seneki 48 beden pantolonumu elimde tutup baktığım zaman yok ben nasıl bu zamana kadar bu halle gezmişim diyip duruyorum..Kilolu ve şuanki zayıflamış halimle resimlerim var..Dileyen olursa eklerim.

Çok çok uzun yazdım kusura bakmayın ne olur neden yazdın derseniz size destek olmak adına başladığınız mücadeleyi sonuna kadar götürmeniz adına yazdım..Ben verebildikten sonra eminim herkez verir..

Buraya yazmam uygunmu bilmiyorum ben bunu diyet bölümünde de paylaşmıştım size küçük bir yağ yakma tüyosu;
1 litre suya 1 yemek kaşığı tane karanfil atın 24 saat bekletin 24 saat sonra gidip gelip o karanfilli suyu için soğuk içmek isterseniz buzdolabında bekletin oda sıcaklığı isteyen mutfakda bekletsin.İnanın yağ yakıyorsunuz suyu kaynatma falan yok direk bir litrelik sürahiye bir yemek kaşığı tane karanfil hepsi bu rengi 24 saat beklediği için vişne suyu gibi oluyor tat bildğimiz su tadı.......
Kadın isterse şimdiki ismim bu beni gören bunu söylüyor kadın isterse başaramayacağı hiç birşey yok yeterki istesin..

yeniden merhaba...rahatsızlığımdan dolayı uzunca bir zamandır sizlerle görüşemiyordum affedin...şu an vaktim oldu...nasıl özledim bilemezsiniz....rejime devam ediyorum fakat hareketsizlikten ve yemek düzenimin değişmesinden 2 kg aldım..3 gündür eski formuma kavuşmuş halde diyetteyim...azmin elinden bi uçan bi kaçan zaten:) kendinize ve kilolarınıza dikkat edin...öpüyorum en kocamanından...

Bana da yardım et nolur...95 kiloyum ve ozguvenım hıc yok. sureklı tatlı yıyorum hıc ev yemegı yemıyorum
bı tane arkadasım yok bunu da obezlıgıme baglıyorum bana da destek olurmusun...

sakın sakın umutsuzluğa kapılma...toparlan..birincisi senin kimseye ihtiyacın yok...kendini toparlamayı bilmelisin...otur kendine diyet yemekleri yap internetten arştır..kendin uydur...bol su iç...dans etmeyi seviyorsan kapan odana aç müziği nefes alamayıncaya kadar tepin...ve o sırada süper taş bir vücudunun olduğunu hayal et...tatlı konusuna gelince..benim de en büyük zaafım...hiç tutamıyorum kendimi...buna da ufak çapta bir çözüm buldum kendime... günde 2 parça çikolata yiyorum ama nası yediğimi görsen gülersin...çikolatayı damağıma yapıştırıyorum saatlerce ağzımda duruo:) bir de süte az nescafe ve şeker koyuyorum onu içiyorum..hem tokluk sürem uzuyor hem içindeki şeker beni tatlı konusunda tatmin ediyor...hadi azcık uğraş bu vücud ve sağlık senin..kimse seni sihirli bir değnekle zayıflatamaz..(ah keşke öyle olsa ya :KK43: ) kendine ciciler al...yaz da gelio meyve ye sık sık onlarda tatlı hem:) ben burdayım her ihtiyacında yardımcı olurum...

[QUOTE=carrie_izmir;13202878]aaaaaaaaaaa tesadüfe bakki ben de sözlendim tanışmalar olcak yakında ben de onun için aslında yeniden daha sıkı bi şekilde başladım rejimeeee....beklerim hadi yetiş gel eşlik et bana:))

conemmm geldim bennn atlattım çok şükür nişanı ama inan elbisenin fermuarını kapatmak için ekip çalışması yaptık ay aldığım zamanın üstüne kilo almışım çok zor kapattık kalıp gibi oldum kaydirigubbakcemile3 dün geldim ay hala sersem gibiyim şu bi kaç gün içinde hemen başlıyorum yetişcem garii:eek:

bu arada carrie izmiri tebrik eden ve bunu başarmak isteyen tüm arkadaşlarıma kolay gelsin yaparız kızlar ha gayret birlikte aşarız evelallah:lepi:[/QUOTE]

hahaha ne güldüm bir bilsen..geçen ben de dayımın düğünü için elbise almaya gittim..el alışkanlığı almışım xl bedeni girdim kabine elbisenin içinde yüzüyorum görsen..large istedim o da bol aaaaaaa dedim galiba ben mediumum :) ve medium beden oldu kabinde ciyyak ciyyak bağırdım kimse anlamadı tabi:)) hadi geçmiş olsun elbise faslı atlatılmış sen de ve hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin...ben de biras aldım ama yeniden başladım kaptırdım gidiyorum:)

canım maşallah tebrik ederim insan isteyince herşey oluyo bende doğum yaptıktan sonra 80 dim nasıl o kadar oldum ıyyy ama bende azmettim çevremdekiler ekmeği az yiyorsun ye çayına şeker at diyorlardı ama ben hiç takmadım bol bol su içtim meyze sebze ağırlıklı beslendim spor ve yürüyüş yapıyordum şimdi 67 kiloyum ve daha da vermeyi düşünüyorum inşallah

canı gönülden tebrik ediyorum seni, keşke bende sizin kadar iradeli olabilsem.
27 yaşındayım, boyum 1,65 ve yıllarca hep 49 kilo da oldum bu benim için idela bir kiloydu fakat evlilik v.s. 4 yıl içerisinde fazlaca kilo aldım.
En son 11.06.2010 da tartıldığımda birde ne göreyim 57 akannehir
hemen ani bir karar aldım , biraz yediklerime dikakt ettim ve biraz spor yaptım bu sabah 55 i gördüm tartıda.
2 kilo vermişim ama sanki bundan sonrasını veremiyecekmişim gibi geliyor.
5 kilo fazlam var nasıl söküp atıcam bunları bedenimden bilemiyorum.
Vücudumu şu haliyle hiç beğenmiyourm , etrafımda ki insanlar fazlalığım olmadığını söylüyorlar
eşim biraz kilo almamın bana yakışıtığını söylüyor ama kim ne derse desin ben bu fazlalıklarla mutsuzum:sinifsinif:
Bisküvi yemeyi çok seviyorum hele ki ara öğün vakitlerinde çayla birlikte öyle çok canım çekiyor ki
yememek için resmen kendimle savaşıyorum.
gün içerisinde yine bir şekilde geçiriyorum fakat akşam yemekleri çok zor oluyor.
Eşimle yemek yemek en büyük zevkim ayrıca o minyon tipi çıtı pıtı biri ve çok hareketli yedikleri yağ yada kilo olmuyor , eritiyor.
Bu sebeple istediğinde istediği kadar yiyebiliyor.
Ben çalışıyorum ve akşam yemeği ancak yetiştirebiliyorum , ikimiz için ayrı ayrı yemek yapacak vaktim olmuyor
bu yüzden beni en çok geren akşam yemekleri oluyor.

arkadaşım tebrikler kiloyu güzel vermişsin ama yediklerinde hiç sebze et yok mu? sadece diyet ürünleriyle çorbayla salatayla olmaz, her başlıkta diyorum da, bi kere daha diyeyim, yağ yakmak lazım, kasları yada suyu kaybetmemek lazım. hatta sporla yağlar kasa dönüşünce verilen kilolar geriye gelmiyor ben bi kilo verdim 3 yıl geri almadım. tamamen yağ yaktım hem de senin iki katın kadar yiyordum. boyum da 1 59, kilom 59 idi, 53 e düştüm..yine zayıflıcam aynı diyetimle inş. :)

tabikide var olmaz mı?? :) salatamda et en az 3 gün bulunur...bazen haşlama tavuk yerim sadece akşamları yanına haşlanmış patates...spor salonuna gidiyorum ve eski yüzücü olduğumdan sırtım kollarım bacaklarım hep kas içinde ailem doktor olduğundan bizde önemlidir kas-su-yağ olayı.:) bazen canım deli gibi döner çekiyo,iskender çekiyo kendimi ödüllendiriyorum..mangalda et vazgeçilmez..sebzeye gelince semizotu salatası bir öğündür benim için..ya da ıspanak yaparım çok severim....yazdıklarım sadece genel olaraktı..benim çorbalarım öyle hazır çorba olmaz..içinde ıspanak sapı,mercimek,peynir,tavuk gibi bir çok malzemeyi içerir..enginar kalbi,bamya heleki izmir gibi otun bol olduğu memlekette delirdim neredeyse vejeteryan oldum:)) fırında balık inanılmaz sağlıklı haftada bir muhakkak yerim.... gamyoncuiremsu

X