Merhaba yazdıklarınızı okuyunca benimde yüzüme direk söylenen sözler arkamdan el kol hareketiylee off kiloya bak almış başını gidiyor diyen çevremdeki eşim dostum geldi aklıma
bir defa şunu söyliyim aslaa rejim diyet her ne yapıyorsanız bırakmayın.Şunu kesinlikle söyleyebilirimki azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor.
Ben 12 mayıs 2009,da evdeki basküle çıktığımda tam 80 kiloydum kendi kendime dedimki geçen sene 70 kiloydum 1 senede 10 kilo almışım bu demektirki 2010 yılında 90 kiloyum
aynı gün kızkardeşimede aynı sözleri söyledim.Seneye 90 olurum artık diye bana dediği pek memnun gibi görünüyorsun eniştemin senin için söyledikleri niye zoruna gitmiyor inan biz üzülüyoruz dedi bu arada kızkardeşlerimin arasında tek kilolu olan benim bahanemde hormonlarım bozuk ayy napıyımm su içsem yarıyor..Kızkardeşime memnun değilim halimden aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor diyince o zaman bugün senin rejime diyete spora başlama günün olsun sana tam 1 sene veriyorum varmısın abla dedi.......
İlk işim burda ki diyet proğramlarından birini seçmek oldu.
Sonra tartıya çıktım tam tamına 79,800 kısaca 80
Burdaki benle aynı diyet programını uygulayan arkadaşlarımın yazıları verdikleri kilolar bana daha fazla azim verdi.Ben bugün başlayıp 2 gün sonra rejimi bırakanlardanım bu sefer bırakmadım azimle devam ettim.Daha doğrusu birazda inat ettim.Gardolobumu yenileyeceğime kendimi yenilerim dedim.....
Mükemmel sofralara buyur edildim asla diyerek yemedim.Tabakda gördüğüm her yiyeceği ben bunun tadını biliyorum teşekkür ederim diyerek geri çevirdim.
Aç kaldım mide krampları yaşadım kan şekerim düştü ama bu sefer asla dönmek yok dediğim için devam ettim.Kendimi bildim bileli rejim yaparım stepe giderim plates yaparım ama asla kilo veremeyen başarılı olamayan sonuç olarak yine eskisi gibi yemeğe devam eden biriydim....Banada balina denildi deniz anası denildi sana o kıyafet yakışmaz hiç düşünme denildi daha nelerr denildi de denildi...
Arkadaşlar tam 1 sene kararlılık gösterdim.Ve tam olarak 22 kilo verdim.
Şuan 58 kiloyum kıyafet almaya gittim alışkanlık büyük beden bölümüne bakıyorum tezgahtar bayan bana orası büyük beden siz bu tarafdaki reyona buyrun diyince benim yüzümdeki sırıtmayı görmeniz lazımdı..Geçen sene 48 beden giyen ben şuan 38-40 beden giyiniyorum.Bu müthiş bir duygu acaip bir özgüven çevrem tamamen şokta eşim inanılmaz gözlerle bana bakıyor.Geçen seneki 48 beden pantolonumu elimde tutup baktığım zaman yok ben nasıl bu zamana kadar bu halle gezmişim diyip duruyorum..Kilolu ve şuanki zayıflamış halimle resimlerim var..Dileyen olursa eklerim.
Çok çok uzun yazdım kusura bakmayın ne olur neden yazdın derseniz size destek olmak adına başladığınız mücadeleyi sonuna kadar götürmeniz adına yazdım..Ben verebildikten sonra eminim herkez verir..
Buraya yazmam uygunmu bilmiyorum ben bunu diyet bölümünde de paylaşmıştım size küçük bir yağ yakma tüyosu;
1 litre suya 1 yemek kaşığı tane karanfil atın 24 saat bekletin 24 saat sonra gidip gelip o karanfilli suyu için soğuk içmek isterseniz buzdolabında bekletin oda sıcaklığı isteyen mutfakda bekletsin.İnanın yağ yakıyorsunuz suyu kaynatma falan yok direk bir litrelik sürahiye bir yemek kaşığı tane karanfil hepsi bu rengi 24 saat beklediği için vişne suyu gibi oluyor tat bildğimiz su tadı.......
Kadın isterse şimdiki ismim bu beni gören bunu söylüyor kadın isterse başaramayacağı hiç birşey yok yeterki istesin..