Merhaba bende evde spor -egzersiz yapan gruptayım.Selamllaar
Yeni bir program denemeye karar verdim
Ben p90x ve insanity karma yapiyordum, arkadasimla beraber, simdi biraz ara verip farkli bi calisma yapmaya basliyoruz
Caroline girvan ile epic serisi
Ben pek kardiyo sevmedigim icin ( hitt cardio haric) agirlik calismak daha etkili ve cazip olduğundan ( daha sıkı vucud icin) program aklkma yatti
Youtubeda videolar var
Baslamak isteyeb olursa burdan benimle devam edebilir
Programi da ekliyorum
Akşam ilk gune başlıyorum
Tabiki sadece antrenman yeterli degil muhakkak beslenmeye onem vermelisiniz
Zaten kondisyon şartmış. Yine akın saatçi değerlendirmiş.sen bilirsin cnm :) ben p90x ve insanity yapıyordum bu kadın feleğimi şaşırttı ama 1 haftada acaip bi incelme gözlemledim... bakalım 50. günde neler olacak
Regliyken de spor yapan biriyim. Çok ağrınız olmuyorsa ilk gün. Yapabilirsiniz.Bi kac gunluk regl molasi, geriye kalan 3 antrenman haftasonuna ☹
Tebrik ederim. Çok yoğun bir program. Bem growingannas yapıyorum. Birde roberta headers... r.h. bakıyorum.Veee 21. Gun bitttiiii
Kaldi son 9
Reglken benim çok fazla agrim oluyor, son bi kac aydır kramp giriyo rahatsız edici bi sekilde, bi kere denedim ama ertesi gün mahvoldum o yuzden 3 gun yapmiyorumRegliyken de spor yapan biriyim. Çok ağrınız olmuyorsa ilk gün. Yapabilirsiniz.
Bence yapın o günlerde. Hem çok daha iyi oluyor. Neden yapmıyorsunuz özel gününüzde.
Mutlaka doktora gidin kist olabilir. Regli ağrıları kist kay alı oluyor. Benim 2012 den beri ağrım sıfırlandı Kistleri şifaladım. Ağrım yok oldu.Reglken benim çok fazla agrim oluyor, son bi kac aydır kramp giriyo rahatsız edici bi sekilde, bi kere denedim ama ertesi gün mahvoldum o yuzden 3 gun yapmiyorum
Hayir yok sadece ayaklarım üşüyünce böyle oluyorMutlaka doktora gidin kist olabilir. Regli ağrıları kist kay alı oluyor. Benim 2012 den beri ağrım sıfırlandı Kistleri şifaladım. Ağrım yok oldu.
(Reiki master 3). Şifacıyım da
Merhaba cnmSpor seven kızlaarrr herkese selaaamm bol antrenmanlı günler
Ben fikir danısmak için geldim; spor geçmişim var fakat meme büyütme ameliyatından sonra spor yapmadım ve iyice hantallaştım. 1 ay önce instagramda bi hoca var bilirsiniz bence bilmiyorsanz da mutlaka youtube kanalına abone olun cok iyi videolar ve bilgiler paylaşıyor Ergin Kırbaç, ondan özel danısmanlık aldım baya inceldim ama süresi bitti ve devam edemicem ücret fazla geldiği için. P90X3 almıştım fakat yapmadım o motivasyon gelemedi bana erginle başladım işte hatta. Şuan hangi programı yapacağım konusunda kararsızım, bana kim yol gösterir ? Amacım kilo vermek değil şekillenmek sıkılaşmak çünkü 48 kiloyum fakat yağ oranım bi tık yüksek. p90x3 mü epic serileri mi yoksa başka bişey mi ?
Epic1 ile baslayayım o halde benMerhaba cnm
Sıkılasmak ve sekillenmek için ağırlık antrenmanlarini ve Aralarda hiit cardio yapmanı öneririm, p90 hybrid ve caroline epic serileri buna gayet uygun
Epic1 ile baslayayım o halde ben
hadi bismillahhhho zaman Gazan mubarek olsun
Merhaba pofu nasılsıno zaman Gazan mubarek olsun
x3 te değişim elde ettiniz miiiii ? ben de aldım aylaaaar önce ama baslamak nasip olmadı koca totomlaMerhaba pofu nasılsın
Epic ile mi devam ediyorsun şu an?
Nasıl gidiyor beslenmeyi nasıl yapıyorsun?
Benim x3 programım bitti hemen ertesi gün insanity max ile devam etmeye baslad hiç ara vermeden
Şu an 3.hafta 4.gündeyim
Bunu bitirince ben de epic serisine başlamak istiyorum
Senin bu topiklerini çok seviyorum
Spor yapmak için gym şartı olmadığını gayet açık bi şekilde gösteriyorsun
Ve her gün günlük gibi girip neler yaptığını yazıyorsun
İstikrarını hiç bozmaman dileğiyle
Senden öğreneceğim çok şey var