Oyle yapma kademeli git, ben 8 den once 6 sar kiloda çalıştım bi sureEpic 1 den sonra epic 2 de 10 ar kiloya cikmaya calisicam bakalımzorlamadan olmuyor kesinlikle. Inanir mısınız ilk squata baslarken 2 kilo aliyordum erkek arkadaşım gülüyordu napiyorsun sen en az 30 kilo alman gerek diye dedim ben yapamam çok ağır geliyor. Yavaş yavas 5 10 derken şuan 20 kilo yapiyorum bakalım nereye kadar gidecek
Dambila para verip ekonomimi zorlamaktansa kendimi zorlamak daha işime geliyorOyle yapma kademeli git, ben 8 den once 6 sar kiloda çalıştım bi sure
Dedigim.gibi zorlamak lazim yoksa olmuyo
Anladim.cnm bnm döküm sök tak oldugu için 6 dan 8 e ciktim mecburiDambila para verip ekonomimi zorlamaktansa kendimi zorlamak daha işime geliyor
Seninki iyiymis ya valla şu dambillardan en çok annem çekiyor zaten kaldır şu dambırlarini ortadan daral geldi kocaman kocaman diyip duruyorAnladim.cnm bnm döküm sök tak oldugu için 6 dan 8 e ciktim mecburi
Ahahha bnm de ayni, bi de eliptik var kocamanSeninki iyiymis ya valla şu dambillardan en çok annem çekiyor zaten kaldır şu dambırlarini ortadan daral geldi kocaman kocaman diyip duruyorBugun de dinlendim yarın bacak devam
Ben bugun dinlenme yapmayi planliyorumeliptik candır ya
Hadi bakalım yaptıkça yazmaya devam ederiz baskalarina da cesaret olsun
Ben de bugun growwithjo ile kardiyo yapicam ya Carolina için pek enerjik hissedemedimBen bugun dinlenme yapmayi planliyorum
Arada dinlenmek iyidir beden ve kaslar kendini toparliyorBen de bugun growwithjo ile kardiyo yapicam ya Carolina için pek enerjik hissedemedim
Caroline bacı da maşallah makine gibi durmak bilmiyorCaroline yeni bi program çıkarmış, cuma yayınlanacakmışmrkla bekliyoruz
Caroline bacı da maşallah makine gibi durmak bilmiyor
Gözlerim yaşlı okuyorum yaptıklarınıYesss 12. Gunden devaaamm kollarr omuz yandi cayir cayır
Gorev kadını oldum
Quen93 sen de durumlar ne alemde?
Oyy guzel telaşlarGözlerim yaşlı okuyorum yaptıklarınıbu aralar evlilik arifesindeyim ev esyasi bakmak için istanbula gidiyorum şuan ya birkaç gün ara vermek zorundayım üçüncü haftaya devam edicem kismetse gelince