Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım. Bende epic 1'e başlayacağım. Nasıl bi sakatlık geçirdin? Chole yi bitirdim. 14 günlük.Gü nay dınnnnnn
Geldi ölçü tarti sonucu wuhuuuu
Kilo olarak 3.4 kaybim var ki, zaten ayda 3 kilo hedeflemiştim bence gayet başarılı oldu
Ekte de ölçü farkı, 1 aylik
Gelelim.program hakkındaki görüşlerim
Ilk olarak epic 1 yapıp sakatlanınca epic programlarına biraz antisempatiktim
Neyse dedm deneyeyim çünkü evdeyim ve spor salonuna gitme isteğim yok
Başladım epic 2
Waoww ilk gub waoww dedm ya harika bi antrenman
Sonra diğer günler 1. Haftayi hic üşenmeden sıkılmadan bitirdim
Her hafta acıyı biraz daha almaya başladım
Yeri geldi acıdan agladim ve yere düştüm ama her gün antrenman saatim gelsin diye bekledim yalan yok
Bazi günler agirlik yok ekipman yok
Bazi gunler 8 kilo basarken bazi gunler 10kiloya ciktim tamamen kendi eforuma göre
Bazi hareketleri yapamadim bakın burasii cok önemli, her hareketi super yaptim demiyorum asla
Hatta geçen seneki sakatlanmamdan ötürü bi tık korkuyorum ve kolajen kullanmaya devam.ettim zamanla rahatsızlığımda gitti bitti şükür
Eger gelişmek ve bedeninizde fark yaratmak istiyorsaniz kesinlikle tavsiyemdir acik ve net, ölçülerimde size bunu anlatiyordur zaten
Sorunuz olursa cvp veririm arkadaslar
MerhabalarMerhaba canım. Bende epic 1'e başlayacağım. Nasıl bi sakatlık geçirdin? Chole yi bitirdim. 14 günlük.
Tbrk ederim harika bi degisim seni bekliyor istikrarlı olursanSağolasın canım. Sakatlandı deyince korktum. Çoğu kişi ağır bir program olduğunu söylüyor. Ben başladım. 3.gündeyim. Chole Ting üstüne iyi geldi.
MerhabaMerhabalar epic serisini bitirdiniz mi ? Ne gibi değişiklik oldu kısaca anlatırmısınız ?
Hayir cnm öyle şey olur muTebrikler yanlış mı anladım bilmiyorum ama Pazartesi epic 1 , Salı epic2, Çarşamba epic3 mü diye devam ettiniz
Ilk sayfamda mevcut cnmCanım epic1 yapıyorum. 6.günü bugün yaptım. Ne zaman ara vereceğim. Programı var mı? Bulamadım.
Yaaa ben herkesi dürtüyorum da pes ediyolarpofu canim sporunu hic aksatmiyor, ben sahidim az bi beni de durtuklerse kendileri sevinirim
Epic 1 de ilk 3 gun yapiyosn snra off snra yap sonra of ağır bi program çünküSen paylaşmışsın zatenBen4. Günü boş bıraktım. 3günde1 reset günü sanmışım. Kafam karıştı