Çaresizlik ve yardım çığlığı

Fiziksel ve psikolojik şiddet görülen evlilikte çocuk yapmak neden? Hem de iki defa tekrarlanan bir hata. Olan masum çocuklara oluyor.

Kesinlikle çekmeyin .yukarıdaki bir yorumda arkadaşların dediği gibi demekki evlilik sizin için hakkınızda hayırlı değilmiş ve siz bir defa dünyaya geldiniz. Ne kadınlar gördüm boşanmis cesaretleri ne hayran kaldım vallahi. Hemen boşanma islemlerinize başlayın hem kendinize hem çocuğa nafaka baglattirin ikinci evlendiginiz adam olamadiktan .bosanma karari kesinleşir kesinlesmez anne ve/veya babanızin ölmeden emeklisi vardir muhakkak yetim maaşı da SGK ya gidip bir dilekçe verip baglattirin. Hem ebeveynlerinin maaşından hemde SGK şundan yararlanirsiniz .1+1 ev tutup küçük huzurlu sıcak bir yuva kurup geçinip gidin Allah'ım izniyle .çok sıkıştığıniz dönemlerde yine ufak tefek işler bulur hayatınıza devam edersiniz

eşinizden derhal boşanın
çocuğunuzu yanınıza alın
istanbuldaysanız imkanlar daha rahat
büyük bi şirkette çalışıyorum isterseniz çay vs işleri için burdan bi randevu ayarlarım size gelip görüşürsünüz
yada oturduğum yerde bir site, temizlik ve yardımcı talebi çok oluyor bulmakta da zorlanıyoruz gerçekten ihtiyacınız varsa iş bulmanıza vesile olabilirim.

X