Çaresizim..

teşekkür ederim canım tabi yazın... öyle mesajlar yazarsan tepkini anlamaz kaybedersin. kontrollü ol. kendine gel. kızlar sizden bana yardım istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/489700-askin-hikayesi.html

yorum yapablirmiyiz??

Ay inanmıyorum :S Ben o yazıyı hiç görmedim bilsem önce yazardım yaa :S Şimdi ne yapayım cevap ettıktan spnra yazayım şunu

aşkımı test etme buna ihtiyacın yok... aşkın o kadar güzel ki emin ol çok şey öğrendim. sen böyle sustukça düğümlenir boğazımda herşey. hayatıma anlamlı kılan sensin. ihtiyacın yok bunları takmana. sensiz olmak istemiyorum. yüreğim ellerinde görmüyor musun?:KK43:(

Kızlar fikir verin ne olur :KK43:

Kızlar dayanamadım aradım :KK43:
Meşgule attı aradı efendim dedi.
Şaşırdım tabisen faturanı ne zaman yatırdın dedim , dün akşam dedi.
Hımm dedim kalakaldım tabi aramadığı için. Napıyosun dedi yurttayım yatıyordum dedim. Tamam bende işteyim içeri giriyorum şimdi dedi tamam dedim ne oldu dedi hiç dedim kapattım.

Sonra sinirlendim tabi mesaj yazdım.
Ben ne kadar salağım ya . Daha sana bişey demeyeceğim . İnşallah şimdi mutlu olursun.

Ondan cevap geldi
Böyle mesajlar attıkça daha çok uzaklaşıyoruz devam et.

Ben cevap yazdım
Ya senin sevmediğini , böyle mutlu olduğunu , yapabildiğini , sözlerinin sadece söylenmiş için söylediğini gördükçe acı çeke çeke uzaklaşıyorum zaten. Umarım daha mutlu olursun.Benden bu kadar gerçekten bu kadar. Nasılsa çok koymaz alıştın. Kazandın pes.

O cevap yazdı

Sağolasın ya ! Tamam çok özlüyorum , duramıyorum ama aklıma pisliklerin geliyor ozaman istemiyorum seni , buradan basit artık yadırgamıyorum seni ..

Ben cevap yazdım

Sana son kez söylüyorum bunları . Ben çok hata yaptım , evet ozaman yalan söyledim msn olayında ama sadece korktuğum için. Yoksa ne aldatma ne de en ufak bir artniyet taşımadım. O gün ki ızdırabımı sende biliyorsun yaparmıyım birdaha öyle birşey anında sildim . Baktım kişi listemde görünmüyor. orayada bakmak aklıma gelmedi . Önceden o kadar yemin edip doğruyu demediğim için inanmıyorsun bana biliyorum bu da benim suçum. ama gerçekten ben direk sil demişim ağlarken birdaha da girmedim. İnanmıyorsan bişey demeyeceğim daha. Yaptığım her yanlıştan ötürü aşırı derece de pişmanım zaten hiç biri bilinçle yapılmış şeyler değil. Seninde yanlışların oldu , hataların oldu . İnan şu 20 günde herşeyin bedelini ödedim. Allah şahidimdir seni asla ama asla aldatmayı bırak a sını düşünmedim bile. Ben seninle az buz şey yaşamadım o kadar aşağlıkmıyım . Daha en son gün bile seviyorsun diye araba almış göndermiş insandım. Ben bana bunu yakıştırmana şaşıyorum. Kızabilirsin , bağırabilirsin ama bana pisliklerin diye gelemezsin. Çünkü biz çok şey paylaştık. Ben seninle o kadar anı yaşayıp bunu yapmam düşünmem bile. Ben seni aldatmış olsam bu kadar çırpınmazdım , çabalamazdım heralde. İnsan amaaan salla demez mi birşey yapmış olsa. Bana bu suçlaman koymuyor çünkü bişey yapmadım yüzümü görüncede anlarsın gözlerimden anlıyorsun. Benim asıl içime dokunan herşeyi paylaştığım insanın aslında hiç sevmemiş olması . Beni görünce anlayacaksın 60 kilo oldum 4-5 kilo verdim bu zamanda. Senin gibi mutlu oyunlarıda oynamadım hiç. İstediğine inan şimdi. Ben gerçekten çok yıprandım artık herşeyide kabul ettim. Salak değilim ya bende . Direndim ama anlıyorum sana herşey hoş geliyor. Ben olmadan da olurmuş demekki onca sözlü yalana gerek yokmuş en büyük ihaneti sen ettin. Bensiz mutlu olabildin. Başardın . artık olsam ne olmasam ne. Sevmeyen bir adamı nasıl öpeyim , elini nasıl tutayım ki. İnan beddua etmiyorum mutlu kalmaya devam et.

15 sayfalık mesajdı :KK14: Daha cevap yazmadı , gene suçlayıcı bişey yazacak ben artık bişey demeyeceğim :KK31:

Cevabı kesin yine bana dokunacak bişey olacak sizce yine şunu yazayım mı

aşkımı test etme buna ihtiyacın yok... aşkın o kadar güzel ki emin ol çok şey öğrendim. sen böyle sustukça düğümlenir boğazımda herşey. hayatıma anlamlı kılan sensin. ihtiyacın yok bunları takmana. sensiz olmak istemiyorum. yüreğim ellerinde görmüyor musun?:KK43:(

Yoksa cevap yazmayıp çekileyim mi ?

Cevabı kesin yine bana dokunacak bişey olacak sizce yine şunu yazayım mı

Yoksa cevap yazmayıp çekileyim mi ?

Canım içindekiler, yazmışsın sadece ardından o mesajı yazarsan saçma olur gibi geliyor bana.artık bekle yapabileceğin hiç birşey yok bundan sonra.yoksa sağlığına zarar gelecek.

canım benim keşke seni ilk aradığında daha yumuşak olsaymışsın sen çok sert konuşmuşsun :KK50: mesajında biraz sert üsluplu olmuş ama toparlanmayacak gibi bi durum yok ortada merak etme ayrıca sevmiyor diyip durma bence seviyor ama son yaşananları unutması gerekiyor bunun içinde zaman lazım bak buna benzer olayı bende yaşadım canım biliyosun neler çektim ama sabret tüm samimiyetimle söylüyorum tekrar birlikte olacaksınız ama lütfen daha yumuşak ol ona karşı bu şu süreçte çok önemli:26:

o mesajına cevap gelmese bile hemen emin ol bi süre sonra gelecek yine . çünkü içindekileri yazmışsın ve emin ol yazdıklarının bazıları onun yüreğine ister istemez dokunmuştur . zaman geçtikçe o satırlar aklına gelecek olayın sıcaklığı geçtikçe o da 'acaba demeye başlar

canım benim keşke seni ilk aradığında daha yumuşak olsaymışsın sen çok sert konuşmuşsun :KK50: mesajında biraz sert üsluplu olmuş ama toparlanmayacak gibi bi durum yok ortada merak etme ayrıca sevmiyor diyip durma bence seviyor ama son yaşananları unutması gerekiyor bunun içinde zaman lazım bak buna benzer olayı bende yaşadım canım biliyosun neler çektim ama sabret tüm samimiyetimle söylüyorum tekrar birlikte olacaksınız ama lütfen daha yumuşak ol ona karşı bu şu süreçte çok önemli:26:

Canım ben konuşmadım bişey yapmadım derdimi anlatamıyorum zaten bu olay olalı 2 ayı geçti.
Şimdi engellemeden özellikle sildin diyor.
Ya sizler şahitsiniz burada yaşadığıma.
Sert konuştum çünkü ben faturası kapalı diye aramadı sanıyordum bir arayayım bişey düşünmesin dedim ama beyim yatırmış aramıyor.
Olsak ne olacak bu kadar zaman telafi olacak mı :KK14:

o mesajına cevap gelmese bile hemen emin ol bi süre sonra gelecek yine . çünkü içindekileri yazmışsın ve emin ol yazdıklarının bazıları onun yüreğine ister istemez dokunmuştur . zaman geçtikçe o satırlar aklına gelecek olayın sıcaklığı geçtikçe o da 'acaba demeye başlar

Ya gururumu o kadar ayaklar altına aldırdım ki
İnan böyle biri hiç olmamıştım.
Onu gerçekten çok sevdim seviyorumda.
Ama ne bilim bu kadar yıpratması..
Ona olan inancımı yitirdim bende

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hissttiklerini düşünelerini paylaşmışsın , içinden geleni yapmışsın en iyiside bu içinde kalmamış en azından :nazar: Eğer sevgilin bu msjından sonrada halen ollumsuzz tavır içerisindeyse sana söyleyebileceğim tek şey geri çekil olur.Çünkü msjın çok içten olmuş şuan sana inanmaayan biri hep aklında süphelerle devam eder ve herşeyle suçlar seni.Ama tabi bunlar tamamen sevgilinin cvplarına bağlı.

pinksweetlolita nın durumu senden daha zordu bana göre.Çünkü hani onun erkek arkadaşı senin erkek arkadaşına göre daha haklıydı konuşma vs. bunları görmüştü.Fakat ne yaptı , pinksweetlolita ya inandı , ve ilişkileri devam ediyor.Düzelicek daha da.Ama senin durumun daha basit yani sen sil dediği kişiyi silmişsin konuşmamışsın etmemişsin engellemeyi unuttun dye beni aldattın demeye başlamış:KK20: Ya diyorum ya en son attığın msjdan sonra olumsuz tavır içindeyse sende daha da yıpratma kendini geri çekil ben olsam öyle yapardım

bence hissttiklerini düşünelerini paylaşmışsın , içinden geleni yapmışsın en iyiside bu içinde kalmamış en azından :nazar: Eğer sevgilin bu msjından sonrada halen ollumsuzz tavır içerisindeyse sana söyleyebileceğim tek şey geri çekil olur.Çünkü msjın çok içten olmuş şuan sana inanmaayan biri hep aklında süphelerle devam eder ve herşeyle suçlar seni.Ama tabi bunlar tamamen sevgilinin cvplarına bağlı.

pinksweetlolita nın durumu senden daha zordu bana göre.Çünkü hani onun erkek arkadaşı senin erkek arkadaşına göre daha haklıydı konuşma vs. bunları görmüştü.Fakat ne yaptı , pinksweetlolita ya inandı , ve ilişkileri devam ediyor.Düzelicek daha da.Ama senin durumun daha basit yani sen sil dediği kişiyi silmişsin konuşmamışsın etmemişsin engellemeyi unuttun dye beni aldattın demeye başlamış:KK20: Ya diyorum ya en son attığın msjdan sonra olumsuz tavır içindeyse sende daha da yıpratma kendini geri çekil ben olsam öyle yapardım

Cevap yazmadı canım daha , bişey demeyecek şuanlık belkide bilemiyorum.
Canım ben o kişiyi eklediğim halde eklemedim ben yapmadım kızlar yapmış diye yeminler ettim gözüm yaşlı korkudan şimdi o yüzden baana inanmıyor. Yoksa engellemeyi unuttun değil olay. Birkere güvenini kırdım ya şimdi yapmasan bile suçlu oluyorsun.
Benim erkek arkadaşım bu konularda daha çok katı daha önce aldatılmış o yüzden bu kadar hassas belkide.

bak canım gururunu ayaklar altına aldıgını düşünme . bi insanı çok seversen onunla olmak için bazen taviz verirsin . ama o sana tekrar geldiğinde yasadıgın mutluluk cok daha fazlası olur inan bana . ona biraz zaman ver kolay değil biliyorum ama eger seni sevdiyse inan bu öfke zamanla özleme dönüşür . o mesajda ikinizden bişeyler var eminim onunda aklındadır hala bazı satırlar .

Mesaja bakar mısınız ?

Hata bir kere yapılır , birkereden sonrası kasıtlı olur. Sende bana maval okuma o yüzden..

Ya Allah aşkına ne yapmalıyım ben ?
Ya yalnız kaldığımızda bile sadece elimi öpen bir adamdı bu.
Bir insan bu kadar vicdansız olabilir mi ?
Kendimi mi öldüreyim ?
Sonunda olacak olan o.
Yaşanmıyor bu tavrıyla ve acısıyla.
Delirmek üzereyim artık.
Çok kötüyüm kızlar.
Ne diyebilirim ki daha .
Nefes alamıyorum gerçekten..

Mesaja bakar mısınız ?

Hata bir kere yapılır , birkereden sonrası kasıtlı olur. Sende bana maval okuma o yüzden..

Ya Allah aşkına ne yapmalıyım ben ?
Ya yalnız kaldığımızda bile sadece elimi öpen bir adamdı bu.
Bir insan bu kadar vicdansız olabilir mi ?
Kendimi mi öldüreyim ?
Sonunda olacak olan o.
Yaşanmıyor bu tavrıyla ve acısıyla.
Delirmek üzereyim artık.
Çok kötüyüm kızlar.
Ne diyebilirim ki daha .
Nefes alamıyorum gerçekten..

nefes almaman için yapılır tüm bunlar buda bişey mi benim ki konuşmuyodu bile. neyse sinirlerinin üstüne gitme sakın. sonucta erkeklik damarı denen bişeyin üstüne basarsan ölsede aşkından dönmez. ne kadar çok bağırırsan ah ne çirkin birkızdı zaten hep bağırıyordu fln diecek tamam duygularını yazmışsın. benim mesajımı yazıp telefonunu kapat bir gün boyunca mesaj arama bişey gelmiyince meraklanacaktır. nasıl ciddi olduğunu anlayacaktır. hem senden hem ondan bir cevap sarsar ikinizi... ve altına şunu ekle hata ne zaman yapılır biliyor musun beni bıraktığın zaman işte o zaman hata üstüne hata yapılır de kapak yap onu ve telefonunu kapat sakin ol...

Kızlar bana bir akıl verin ona son bir mesaj atayım.
Böyle içine dokunacak bişey olsun ama ne yazayım :S

"Canın Cehenneme" yazıp olayı kapatman gerek.
Maval okuma ne demek ne kadar kabalaşmış.:KK20:
Bunu bahane olarak sunuyor, yeni biri var bence aklında.
İlişkin kurtulmayacak bari gururunu kurtar ve artık SUS!

canım çok kırıcı konuşmuş ama erkeklerin bakış açısı bizimkisi gibi olmuyor malesef bence gerçekten sizin zamana ihtiyacınız var ayrıca bu denli önemli bir mevzuyu mesajla değilde telefonda konuşarak halletmeyi denesen daha etkili olur bence son bir kez onu ara ve içinden gelenleri söyle hala kaba davranmaya devam ederse seni bilirsin ben elimden geleni yaptım günlerdir ne haldeyim hatasız insan olmaz sevgimize kıyacaksan bir hata için senin tercihin de kendini geri çek bu işe yarıyor canım ben denedim sende bi dene sıkma canını

nefes almaman için yapılır tüm bunlar buda bişey mi benim ki konuşmuyodu bile. neyse sinirlerinin üstüne gitme sakın. sonucta erkeklik damarı denen bişeyin üstüne basarsan ölsede aşkından dönmez. ne kadar çok bağırırsan ah ne çirkin birkızdı zaten hep bağırıyordu fln diecek tamam duygularını yazmışsın. benim mesajımı yazıp telefonunu kapat bir gün boyunca mesaj arama bişey gelmiyince meraklanacaktır. nasıl ciddi olduğunu anlayacaktır. hem senden hem ondan bir cevap sarsar ikinizi... ve altına şunu ekle hata ne zaman yapılır biliyor musun beni bıraktığın zaman işte o zaman hata üstüne hata yapılır de kapak yap onu ve telefonunu kapat sakin ol...

Canım birşey yazmayacağım daha .
Gerçekten bu kadarı pes dedirtti.
İntikam alıyor aklınca benden.
Hata yapıyor çünkü bende bırakıyorum artık koşturmayı.

"Canın Cehenneme" yazıp olayı kapatman gerek.
Maval okuma ne demek ne kadar kabalaşmış.:KK20:
Bunu bahane olarak sunuyor, yeni biri var bence aklında.
İlişkin kurtulmayacak bari gururunu kurtar ve artık SUS!

Canım msnde adımız evlenmek istediğimiz tarih ve resmimiz duruyor. Her akşam o msni hala açmaya devam ediyor. Başka biri olsa bunları kaldıracağını düşünüyorum.
2keere aldatılmış acımasız davranışını buna yoruyorum
Zaten sustum artık

canım çok kırıcı konuşmuş ama erkeklerin bakış açısı bizimkisi gibi olmuyor malesef bence gerçekten sizin zamana ihtiyacınız var ayrıca bu denli önemli bir mevzuyu mesajla değilde telefonda konuşarak halletmeyi denesen daha etkili olur bence son bir kez onu ara ve içinden gelenleri söyle hala kaba davranmaya devam ederse seni bilirsin ben elimden geleni yaptım günlerdir ne haldeyim hatasız insan olmaz sevgimize kıyacaksan bir hata için senin tercihin de kendini geri çek bu işe yarıyor canım ben denedim sende bi dene sıkma canını

Mesajına karşılık vermedim artık bişey yapmayacağım.
Çok yoruldum.
Suçsuz yere suçlanmaktan.
Hata yaptım evet ama bu kadarı fazla bana.

Canım msnde adımız evlenmek istediğimiz tarih ve resmimiz duruyor. Her akşam o msni hala açmaya devam ediyor. Başka biri olsa bunları kaldıracağını düşünüyorum.
2keere aldatılmış acımasız davranışını buna yoruyorum
Zaten sustum artık

Mesajına karşılık vermedim artık bişey yapmayacağım.
Çok yoruldum.
Suçsuz yere suçlanmaktan.
Hata yaptım evet ama bu kadarı fazla bana.

haklısın canım ne diyim ki zamana bırak o zaman üzme kendini bizler şahidiz elinden gelenin fazlasını yaptım günlerdir üzülme artık lütfen:26:

canım dediğini yapmak sana kalmıştır. ama bu süreçte insanlar çok düzgün kararlar alamayabiliyorlar. sinirlisindir. düşündür onu. o kadar şey paylaşmışsın o kadar çok şey konuşmuşsunuz. saçma sapan bir konu yüzünden ayrılmanıza gerek yok. kendinden emin durmak bağırmak demek değil hürrem sultan bile sözleri altın gibi kullanıyodu. o mesajı gönder telini kapat. bak bakalım nolcak.?

Bu erkeklerin köküne kibrit suyu :KK47: benim ömrümü tüketen bir erkek .hayattan soğumama neden olan, hergün rutin olarak gözyaşı döktüren bir erkek. inan hiç değmiyor. kendi haline bırak canını versende değişmezler asla DE-ĞİŞ-MEZ-LERRRR!!!!! arkasını dönüp bakmazlar bile öldünmü yaşıyomusun diye ???!!! boşver onun için sıkma o tatlı canını .zor olucak ama hayatının tadını çıkarmaya bak :KK34:

X