Çaresizim..

Bugün de gözyaşıyla başladı..

canım yazdıklarını okudum aklıma tek gelen şey birbirinizi çok seviyosunuz oldu. ama sunu unutma erkekler vurdum duymaz olur tabi bagzıları sevselerde gururlarına geri dönmeyi yediremezler. emin ol gururunu aştıgı zman gelcektir. ben ne senin ne onun hayatını bilmiyorum ama sevdiginizi hissettim arıcaktır sabret

canım yazdıklarını okudum aklıma tek gelen şey birbirinizi çok seviyosunuz oldu. ama sunu unutma erkekler vurdum duymaz olur tabi bagzıları sevselerde gururlarına geri dönmeyi yediremezler. emin ol gururunu aştıgı zman gelcektir. ben ne senin ne onun hayatını bilmiyorum ama sevdiginizi hissettim arıcaktır sabret

Canım seviyor da nasıl dayanıyor ?
Ne yaptığımı bilmeden zamanı nasıl geçiriyor.
Bana inanmıyor inanması için uğraşsam yalan oluyor.
Ekledim ya bir hata yaptım ya şimdi engellemeden de özellikle sildim.
Ne desem boş daha ona.
Kaybettirdiklerine bakar mısın ?
Çektiğim acıyı tek yaşıyorum
Daha hiç hıçkıra hıçkıra ağlamadım sessiz sessiz akıyor damlalar.
Hergün hemde , durduk yere.
Hasta olucam.
Ölsem de kurtulsam , içi yanar belki.

canım onun sevmediğini düşünme o seni seviyor ben kendi sevdiğimden biliyorum meğerse benden ayrıyken oda benim yaşadıklarımı yaşamış oda hergün beni düşünmüş hüzünlenmiş ama nasıl sabrettin nasıl benden haber alamadan yaşadın dedim oda zamana ihtiyacımız vardı demişti bak canım onlar bizden çok ama çok daha sabırlı seviyorlar mı evet hemde çok ama beklemeyi dayanmayı biliyorlar tek fark bu bunu içini rahatlatmak için demiyorum inan bana gerçekten bu böyle

Son düzenleme:
Canım seviyor da bu ayrılığı kabul ediyor ama.
Konuşmadan durabiliyor.
Üstüne üstlük bir suçum da yok.
Ama o bu konularda o kadar hassas ki benim bilinçli yaptığımı sanıyor allah belasını versin zaten merakımın.
O sevse bile çıkardı hayatından canım beni

Canım seviyor da bu ayrılığı kabul ediyor ama.
Konuşmadan durabiliyor.
Üstüne üstlük bir suçum da yok.
Ama o bu konularda o kadar hassas ki benim bilinçli yaptığımı sanıyor allah belasını versin zaten merakımın.
O sevse bile çıkardı hayatından canım beni

ben seni hayatından çıkardığını düşünmüyorum canım sadece zamana bıraktı bence

çok bağlanmışsın bence kendini biraz ağır tut bir süre arama geri dönecektir büyük ihtimalle bencesine allah yardımcın olsun

Canım seviyor da nasıl dayanıyor ?
Ne yaptığımı bilmeden zamanı nasıl geçiriyor.
Bana inanmıyor inanması için uğraşsam yalan oluyor.
Ekledim ya bir hata yaptım ya şimdi engellemeden de özellikle sildim.
Ne desem boş daha ona.
Kaybettirdiklerine bakar mısın ?
Çektiğim acıyı tek yaşıyorum
Daha hiç hıçkıra hıçkıra ağlamadım sessiz sessiz akıyor damlalar.
Hergün hemde , durduk yere.
Hasta olucam.
Ölsem de kurtulsam , içi yanar belki.

haklısın ama erkekler sevse bile bir sürü yanlız kalmayı tercih ederler. biz kadınlar erkegimizle beraber acıyı yaşamak isteriz ama onlar kabuklarına çekilirler. birde senin hatalı oldugunu düşünüyosa tamamdır zor kabullenir. hata sende var evet ama oda fazla abartmış. ilişkiniz çok ilerlemiş sanırım erkeginiz sizi kabullenmiş oyüzden böle bi hatayı kabullenemiyo. eger sizi sevmeseydi inanın umrunda olmazdı aldattıgınız düşüncesi. ona biraz zman verin. haklısınız tabi sevseydi gelirdi arardı bu cümleleri hepimz söylüyoruz ama erkek işte... anlamak zor

ben seni hayatından çıkardığını düşünmüyorum canım sadece zamana bıraktı bence

Ben umudumu kaybettim tatlım.

çok bağlanmışsın bence kendini biraz ağır tut bir süre arama geri dönecektir büyük ihtimalle bencesine allah yardımcın olsun

Haklısın çok bağlanmışım :KK43: ama biz bi dünya şey paylaştık , ilk kez bu oluyor.
Çektim artık kendimi zaten.
Umudum kalmadığı için geri duruyorum

haklısın ama erkekler sevse bile bir sürü yanlız kalmayı tercih ederler. biz kadınlar erkegimizle beraber acıyı yaşamak isteriz ama onlar kabuklarına çekilirler. birde senin hatalı oldugunu düşünüyosa tamamdır zor kabullenir. hata sende var evet ama oda fazla abartmış. ilişkiniz çok ilerlemiş sanırım erkeginiz sizi kabullenmiş oyüzden böle bi hatayı kabullenemiyo. eger sizi sevmeseydi inanın umrunda olmazdı aldattıgınız düşüncesi. ona biraz zman verin. haklısınız tabi sevseydi gelirdi arardı bu cümleleri hepimz söylüyoruz ama erkek işte... anlamak zor

Onun da acı çektiğiini bilsem belki daha az canım yanacak.
Şimdi sanki yaşadığımız onca şeye ihanet etmiş gibi geliyor.
Ben onun güvenini kırdım belki ama üstünden 2 ay geçti konu geçmişti taki engelsiz görene kadar. Ama ben sil dedim sildim kişi listemde görünmüyordu ki ne bileyim öyle olduğunu :KK43:
İnanmıyor şimdide. Asla olmaz senle asla dedi perşembe akşamı msnde.
Ama dün msn açmış hala adımız resmimiz var silmiyorda. Ben ç.dışıydım görmedi beni bir kaç dakika sonra çıktı.
İlk kez böyle dayanıyor o , bitirdi muhtemelen kafasında.

Ben umudumu kaybettim tatlım.

Haklısın çok bağlanmışım :KK43: ama biz bi dünya şey paylaştık , ilk kez bu oluyor.
Çektim artık kendimi zaten.
Umudum kalmadığı için geri duruyorum

Onun da acı çektiğiini bilsem belki daha az canım yanacak.
Şimdi sanki yaşadığımız onca şeye ihanet etmiş gibi geliyor.
Ben onun güvenini kırdım belki ama üstünden 2 ay geçti konu geçmişti taki engelsiz görene kadar. Ama ben sil dedim sildim kişi listemde görünmüyordu ki ne bileyim öyle olduğunu :KK43:
İnanmıyor şimdide. Asla olmaz senle asla dedi perşembe akşamı msnde.
Ama dün msn açmış hala adımız resmimiz var silmiyorda. Ben ç.dışıydım görmedi beni bir kaç dakika sonra çıktı.
İlk kez böyle dayanıyor o , bitirdi muhtemelen kafasında.

haklsın .bende böle durumlarda kalmıştım. sanki sevgimize ihanet etmişti öle geliyodu yada bana. bunu ona söledigimde hatasını anlamıştı ama olan gene bana olmuştu acı çekmiştim günlerce sahiplenmedi beni sevmiyor demiştm ama hatasını anlayıp ayaklarıma kapandı umarım seninkide öle olur. erkek aldatıldıgını düşününce bu geri dönme arama zamanı uzar tabi inş anlar seni. sen onu çok seviyorsun belli umarım oda sevgine layiktir

haklsın .bende böle durumlarda kalmıştım. sanki sevgimize ihanet etmişti öle geliyodu yada bana. bunu ona söledigimde hatasını anlamıştı ama olan gene bana olmuştu acı çekmiştim günlerce sahiplenmedi beni sevmiyor demiştm ama hatasını anlayıp ayaklarıma kapandı umarım seninkide öle olur. erkek aldatıldıgını düşününce bu geri dönme arama zamanı uzar tabi inş anlar seni. sen onu çok seviyorsun belli umarım oda sevgine layiktir

Benimse hiç umudum kalmadı gibi canım :KK43:
Çok seviyorum , o hep bana seni sevmeyi seviyorum derdi.
Biz onunla hiç onun hataları yüzünden kavga etmedik mesela , benim için burdayım diye okuduğum şehre çalışmaya bile geldi ailesini geride bırakıp hemde 3 aylıkken ilişkimiz. Yanımda olabilmek için. Öyle çok sevdi. Ama iş yerinde ki sorun yüzünden olmadı , ayrılmak zorunda kaldı falan.
Şimdi düşünüyorum benim çok hatalarım oldu . Belki hata değildi ne bileyim mesela numaralarımı silmek istedi kavga çıkarttım , oysa onun telinde tek kız yoktu. Olsaydı itiraz etmezdi. Yada ben ondan bişey istesem hep yaptı itiraz etmedi hiç , o bana dizinin üstünde etek giyersen çorapla giyeceksin dedi karışma dedim falan. Bunlar belki hata değil ama karşında ki çok verici olunca göze batıyor.
Onun da çok karışması bunaltması yıprattı bizi.
Yada ben çok kavga çıkardım zarar verdim.
Artık hep suçlu benim gibi hissediyorum
İnşallah layıktır canım.

Benimse hiç umudum kalmadı gibi canım :KK43:
Çok seviyorum , o hep bana seni sevmeyi seviyorum derdi.
Biz onunla hiç onun hataları yüzünden kavga etmedik mesela , benim için burdayım diye okuduğum şehre çalışmaya bile geldi ailesini geride bırakıp hemde 3 aylıkken ilişkimiz. Yanımda olabilmek için. Öyle çok sevdi. Ama iş yerinde ki sorun yüzünden olmadı , ayrılmak zorunda kaldı falan.
Şimdi düşünüyorum benim çok hatalarım oldu . Belki hata değildi ne bileyim mesela numaralarımı silmek istedi kavga çıkarttım , oysa onun telinde tek kız yoktu. Olsaydı itiraz etmezdi. Yada ben ondan bişey istesem hep yaptı itiraz etmedi hiç , o bana dizinin üstünde etek giyersen çorapla giyeceksin dedi karışma dedim falan. Bunlar belki hata değil ama karşında ki çok verici olunca göze batıyor.
Onun da çok karışması bunaltması yıprattı bizi.
Yada ben çok kavga çıkardım zarar verdim.
Artık hep suçlu benim gibi hissediyorum
İnşallah layıktır canım.

aa canım seninde hataların olmuş tmam çok agır hata degil ama erkek dediginin yapılmasını ister sende yeri gelince yapmalısın ki erkek erkek oldugunu hissetsin. huzur mutluluk için yapmalısın. aynı durumdayız benide çok bogdu o konuda ama ben önce yok desemde sonra yaptım neden huzur için. eger seviyosan yapmalısın. bide söle bişe var eger o senin dediklerini yapıyosa sende yapmalısın. numara olayına gelince benimki aldı hattımı bile kırdı bırak numara silmeyi önce çok bozuldum ama sonra dedim benim erkegim yanlış ki demek ondan kırdı böle düşün canım.

aa canım seninde hataların olmuş tmam çok agır hata degil ama erkek dediginin yapılmasını ister sende yeri gelince yapmalısın ki erkek erkek oldugunu hissetsin. huzur mutluluk için yapmalısın. aynı durumdayız benide çok bogdu o konuda ama ben önce yok desemde sonra yaptım neden huzur için. eger seviyosan yapmalısın. bide söle bişe var eger o senin dediklerini yapıyosa sende yapmalısın. numara olayına gelince benimki aldı hattımı bile kırdı bırak numara silmeyi önce çok bozuldum ama sonra dedim benim erkegim yanlış ki demek ondan kırdı böle düşün canım.

Hahaha evet onu da yaptı hattımı da kırdı :KK70:
Ama zamanı gelince istemedi ki bunları başında diretti bense sonraya bırakmasını söyledim.
Amacım hemen müdahaleyi önlemekti.
Ama sonra dediklerini elbettte yaptım hayatımın ondan ibaret oldu.
O bana inanmıyor yada bahane bilemiyorum ama bukadar kolay nasıl vazgeçiyor aklım almıyor.

Hahaha evet onu da yaptı hattımı da kırdı :KK70:
Ama zamanı gelince istemedi ki bunları başında diretti bense sonraya bırakmasını söyledim.
Amacım hemen müdahaleyi önlemekti.
Ama sonra dediklerini elbettte yaptım hayatımın ondan ibaret oldu.
O bana inanmıyor yada bahane bilemiyorum ama bukadar kolay nasıl vazgeçiyor aklım almıyor.

bak o konuda çok haklısın. kaç gün oldu senden ayrı kalalı. eger baya olduysa nasıl olurda sever ama geri dönmez sensiz yaşar hayatı dimi. buda beni yer bitirirdi

Canım şimdi 24 ünde bitti olayı oldu. O bana işte eskide kaldı terkederimler dedi. Kaybetme korkusunu kaybettirdim ben ona benden emin ya tabi.
Ama ara ara tartışmada olsa konuştuk benim zorumlada olsa.
O da kötüydü ama belli etmiyordu msnine beni bana bırakma neolur :KK43: yazmıştı.
Ama bana bişey demiyor sonra dayandım dayandım patladım msj attım ayın 1 iydi . Bana dedi ki sen önce sildim dediğin adamın msninde ne aradığını söyle aman yaa neyse yazmış. Anlamadım tabi ben meğer engellenmemiş gizlilik ayarlarından görüyor ama silmişim anlamadımı ne yaptı bilmiyorum.
Ama bu olayı konuştuktan tartıştıktan bir iki gün sonra bişey demiştim o da bana oluruna bıraksan hakaret edip durmasan ben dayanamaz arardım arıycaktımda dedi. Ama bir adım yok tabi benim yalancısın şöylesin mesajlarım bitmedi. O da bana inanmadığını söylüyor geçende böyle savunmuşum ama görmüş falan. Bana msnde , bilgisayarda , yatağımda hala resmin duruyor kaldırmadım senin ki sevmek değil kendine yedirememek dedi. Sonra ayın 6sında telefonda en son msjlaşırken salı akşamı sakaryaya gel dedim param yok dedi bulsam zaten sen demeden gelirim falan demişti. Sonra yatağı ranzalı o altta yatıyor işte tepede resmim vardı o duruyor mu demiştim evet demişti atma bana verirsin demiştim tamam atmam dedi.
Sonra yine konuşmadık faturası kapandı perşembe günü iletime aşk yalanmış içimi acıta acıta öğrettin yazdım . Bana mail atmış buna itafen işte reklam yaparmışım ancak kime yaptığım belliymiş benle birdaha asla olmazmış aslaa.
Son konuşmada cumartesi oldu. Ozamandan bu zamana benim zorumla konuştuk belki şu engelleme olayı olmasaydı bu kadar olmazdı.
Dün bile msn açmış hala adımız ve resmimiz vardı ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi evden aradı .
Napıyosun evdemisin işin var mı dedi.
Yok yurttayım dün geldim dedim.
Bana diyor ki neden plan yaptırıyorsun ozaman
Sen bişey demedin ki dedim.
Neyse kısmet değil dedi
Buraya gel dedim
Param yok biliyorsun dedi.
Tamam dedim kapattık.

:KK43:

Şimdi evden aradı .
Napıyosun evdemisin işin var mı dedi.
Yok yurttayım dün geldim dedim.
Bana diyor ki neden plan yaptırıyorsun ozaman
Sen bişey demedin ki dedim.
Neyse kısmet değil dedi
Buraya gel dedim
Param yok biliyorsun dedi.
Tamam dedim kapattık.

:KK43:

canım sana bişe söleyimmi seni seviyor eminim buna bende bu yollardan geçtim. sen onu biraz rahat bırak kendi haline bırak bak nasıl özlicek seni. sen kovaladıkca o kaçar. tek bi msj at ' SENSİZLİGİ SENİNLE YAŞIYORUM VE YAŞAMAYA DEVAM ETCEM TAKİ SEN GELENE KADAR, GELİP BU YÜREGİMİN SESSİZ ÇIGLIGINI SUSTURANA KADAR SENİ BEKLİCEM,EGER SENİ ALDATSAYDIM SENİN İÇİN BUKADAR ÇABALAMAZDIM. ELLERİN OLMADAN ÜŞÜYORUM EGER SENDE ÜŞÜYORSAN NOLUR İNAN BANA. BU SON MSJIM UNUTMA' YAZ gönder ama o msj atana kadar yada arayana kadar hiç bişe yazma bakalım ne kadar dayanacak seni sevdigine emin oldum bu konuşmalardan eminimde geri döncek sen içini ferah tut ama dedigimi dene bi emin ol kaçan kovalanır

canım sana bişe söleyimmi seni seviyor eminim buna bende bu yollardan geçtim. sen onu biraz rahat bırak kendi haline bırak bak nasıl özlicek seni. sen kovaladıkca o kaçar. tek bi msj at ' SENSİZLİGİ SENİNLE YAŞIYORUM VE YAŞAMAYA DEVAM ETCEM TAKİ SEN GELENE KADAR, GELİP BU YÜREGİMİN SESSİZ ÇIGLIGINI SUSTURANA KADAR SENİ BEKLİCEM,EGER SENİ ALDATSAYDIM SENİN İÇİN BUKADAR ÇABALAMAZDIM. ELLERİN OLMADAN ÜŞÜYORUM EGER SENDE ÜŞÜYORSAN NOLUR İNAN BANA. BU SON MSJIM UNUTMA' YAZ gönder ama o msj atana kadar yada arayana kadar hiç bişe yazma bakalım ne kadar dayanacak seni sevdigine emin oldum bu konuşmalardan eminimde geri döncek sen içini ferah tut ama dedigimi dene bi emin ol kaçan kovalanır

Canım ben ona en son “ Seni özlediğimi söylediğimi unut hiç bu kadar aşağlanmamıştım. Beni özlediğini söylemeyen adama ne verebilirim ki. Ben pazardan gideceğim. Kendine iyi bak Mustafa. Allaha emanet ol , beni artık kaybettin yazdım.

Şimdi ben seni aldatmadım falan dersem bana bak kendini savunuyor kesin bişey yaptı diyecek ben konuyu açmaktan korkuyorum artık. :KK43:

Şuan msnde kızlar.
Resmimiz duruyor iletisi aynı hala.
Ama ben ç.içi olmadım kızlar , o beni görmüyor.

X